درباره کوچه امام خمینی ۲۴ در مشهد و روزگار رفته بر آن | خیام؛ کوچه بود‌ها و نابود‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت دهه پایانی صفر، هر سال منسجم‌تر می‌شود پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۴ درصدی تعداد زائران ایرانی شرکت‌کننده در مراسم اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: هدف تیم بزرگ مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، خدمت به زائران حضرت رضا(ع) بود ثبت جهانی توس همچنان در بلاتکلیفی| رفع ترافیک سه‌راه فردوسی اولویت مدیریت شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه باغ‌راه شاهنامه چهره توس را دگرگون خواهد کرد پژمان‌فر: امروز فرزندان ما اسطوره‌های دیگری انتخاب می‌کنند، چون ظرفیت‌های خود را معرفی نکردیم انجام بازدید دوره ای از وسایل بازی کودکان در بوستان های مشهد شهرداری مشهد پیشگام در خدمات آبرسانی به مواکب در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: هزینه‌های زیادی در حوزه توس و بولوار شاهنامه توسط مدیریت شهری صرف شده است | طرح تفصیلی توس دغدغه ۱۲ساله مردم به شمار می‌رود + فیلم معاون عمران شهرداری مشهد: باید ۷ پل دیگر بر روی بزرگراه پیامبراعظم(ص) ساخته شود شهردار منطقه ۱۲ مشهد: پیگیر طرح تفصیلی شاهنامه هستیم آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهم‌سطح سه‌راه فردوسی مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد همچنان ناسالم است (۹ شهریور ۱۴۰۴) مدیر عالی حرم مطهر رضوی: خدمات شهرداری در دهه آخر صفر امسال، روان‌تر، متنوع‌تر و بهتر از سال‌های گذشته بود + فیلم دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندرشریف: فاز نخست خط ۳ متروی مشهد رهاورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد
سرخط خبرها
معاون عمرانی و توسعه شهری وزارت کشور:

مشکل حریم مشهد باید در استان حل شود

  • کد خبر: ۷۷۱۸
  • ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۸
مشکل حریم مشهد باید در استان حل شود
معاون وزیر کشور از ورود به مناقشه حریم مشهد با طرقبه‌شاندیز در صورت لزوم خبر داد
سال‌هاست که موضوع حریم در منطقه غربی مشهد به معضلی برای مدیران و برنامه‌ریزان شهری تبدیل شده و دست آن‌ها را برای هرگونه فعالیت توسعه‌ای بسته است. موضوع حریم که امروز چالشی بین مشهد و شهرستان طرقبه‌وشاندیز به حساب می‌آید، هنوز به سرانجام نرسیده و مسئولان شهری در شهرداری و شورای پنجم شهر کماکان به دنبال حل این گره اساسی شهر هستند تا بتوانند طرح‌های تفصیلی و اقدامات توسعه‌ای خود را اجرا و طرح‌ریزی کنند. همایش استانداران در مشهد و حضور مدیران عالی وزارت کشور بهانه‌ای شد تا این موضوع را از تصمیم‌گیرندگان کشوری این حوزه جویا شویم. وزیر کشور درگفت‌وگو با شهرآرا درباره حریم اختلافی مشهد به بیان این نکته بسنده کرد که در این‌باره حضور ذهن ندارد، اما گفت که معاون عمرانی‌اش بیشتر در جریان است. معاون عمرانی و توسعه شهری وزارت کشور نیز در حاشیه این مراسم در پاسخ به این دغدغه شهری گفت: موضوع حریم مشهد یک بحث داخلی در استان است و در این‌باره معاون عمرانی استاندار باید ورود پیدا کرده و با برگزاری جلساتی بین مدیران شهرستان‌های مشهد و طرقبه‌و‌شاندیز، مشکلات را حل کند.
مهدی جمالی‌نژاد افزود: در این‌باره اگر نیاز به نظر شورای عالی ترافیک یا شورای عالی معماری و شهرسازی کشور باشد، ما نیز ورود پیدا خواهیم کرد. وی با تأکید بر اینکه باید حریم مشهد مشخص شود تا کسی نتواند سوء‌استفاده کند، ادامه داد: با مشخص شدن حریم بهتر و راحت‌تر می‌توان بر حریم و محدوده نظارت کرد. جمالی‌نژاد با تأکید بر اینکه موضوع حریم مشهد باید به بازی برد-برد تبدیل شود، ادامه داد: به‌طور قطع اگر این موضوع در استان حل نشود، ما در وزارت کشور پیگیری خواهیم کرد.

حل مشکلات شهر با توسعه اختیارات استاندار
«پیشنهاد می‌دهیم استاندار خراسان‌رضوی اختیارات ویژه‌ای از سوی دولت داشته باشد تا بشود مشکلات درازمدت استان به‌ویژه شهر مشهد را حل کرد.» این را هم رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر مشهد در این باره به شهرآرا گفت و اضافه کرد: از آغاز اختلاف بر سر حریم طرقبه‌شاندیز با مشهد، ۱۲ سال می‌گذرد، اما هنوز مشکل حل نشده است.
محمدهادی مهدی‌نیا که رئیس کارگروه تخصصی حل این مناقشات است، پیشنهاد داد تا استاندار خراسان‌رضوی برای حل این‌گونه مشکلات از سوی دولت اختیارات ویژه‌ای دریافت کند.
به گفته او، مشکلی مانند مناقشه بر سر حریم، اختلاف بین ۲ وزارتخانه است و بسیار گسترده است. البته فشار‌های بیرونی نیز اثرگذار است.
وی با بیان اینکه باید در این زمینه مجموعه استانداری که اشراف بیشتری بر مشکلات دارد، اختیارات ویژه‌ای از سوی دولت بگیرد تا بتواند مشکلات درازمدت را حل کند، اضافه کرد: بسیاری دیگر از مشکلات هستند که با افزایش اختیارات استانداری می‌توان به حل شدنشان امیدوار بود؛ مثل تعیین تکلیف اراضی جنوب، انتقال پادگان، جابه‌جایی زندان مرکزی و....
مهدی‌نیا این را هم گفت که برخی طرح‌های شهری مثل تدوین طرح‌های تفصیلی مشهد که چندین سال است باید تهیه شود، به دلیل نبود اختیارات کافی در استان با مشکلات زیادی مواجه‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->