تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد
سرخط خبرها

به لطف فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا: VAR قرضی در ایران!

  • کد خبر: ۷۷۷۱۵
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۴
به لطف فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا: VAR قرضی در ایران!
شنیده می‌شود در ورزشگاه آزادی در بازی های تیم ملی شاهد استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، هنوز تکلیف میزبانی تیم ملی در انتخابی جام جهانی مشخص نیست، ولی احتمال می‌رود با توجه به اهمیت این موضوع، صداوسیما اسناد و مدارک لازم برای پرداخت حق پخش تلویزیونی را در اختیار فیفا و AFC قرار دهد و به این ترتیب تیم ملی تا فروردین ۱۴۰۱، پنج دیدار خانگی خود را در ورزشگاه آزادی برگزار کند.

تا پیش از این، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها در مسیر میزبانی، نبود زیرساخت لازم برای استفاده از VAR در ایران بود، اما با رایزنی‌های انجام شده، کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا این اطمینان را داده‌اند که اگر سایر مشکلات حل شود، تجهیزات مورد نیاز برای هر بازی، وارد تهران می‌شود.

این مدل از سیستم VAR دارای قابلیت جا به جایی است و تیمی از شرکت سازنده، مطابق آنچه در قطر انجام داده بودند، ظرف چندین ساعت دوربین‌ها و دستگاه‌های ارتباطی را وصل و آماده بهره‌برداری توسط داوران می‌کنند. البته این سیستم ماندگار نیست و مجددا بعد از اتمام مسابقات از تهران خارج خواهد شد.

اکنون نهاد‌های بین‌المللی برای افزایش دقت در مسابقات، این اطمینان را به کشور‌ها داده‌اند که در صورت نبود زیرساخت، خودشان سیستم VAR را تامین خواهند کرد؛ به طوری که سوریه و عراق هم با وجود از دست دادن میزبانی و همینطور لبنان با وجود نبود تجهیزات لازم، می‌توانند در ورزشگاه‌های نه چندان پیشرفته از VAR استفاده کنند.

در حال حاضر فقط موافقت صداوسیما با فیفا و AFC باقی مانده تا میزبانی به ایران برسد و سیستم VAR برای نخستین بار از زمان بهره‌برداری در فوتبال جهان به ایران برسد.

از طرفی در ایران هم تلاش‌ها برای اجرای این تکنولوژی آغاز و چندین جلسه با حضور مدیران فدراسیون فوتبال برگزار شده است. مطابق اعلام فدراسیون فوتبال، حداقل زمان تقریبی برای اجرای این سیستم در ورزشگاه‌های ایرانی حدود ۱۵ تا ۱۸ ماه است که در حال حاضر در مرحله نخست اجرای این سیستم در ایران به سر می‌برند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->