اسپانیا: چرا مردم فلسطین باید مجبور شوند از کشورشان محروم شوند؟ پزشکیان با نخست‌وزیر نروژ دیدار و گفتگو کرد بازنشستگان دانمارکی سرمایه میلیاردی را از اسرائیل خارج کردند پورمحمدی: تمرکز بودجه ۱۴۰۵ بر محور شرق و توسعه زیرساخت‌های ریلی و جاده‌ای خواهد بود چگونه چک برگشتی را وصول کنیم؟ شهردار لندن ترامپ را نژادپرست و اسلام‌هراس نامید فیلم کامل مستند وزارت اطلاعات از اسناد محرمانه و مراکز هسته‌ای رژیم صهیونیستی جولانی: اسرائیل به دنبال سوء استفاده از مرحله انتقالی در سوریه است توضیحات وزیر اطلاعات درباره انتقال اسناد هسته‌ای، نظامی و علمی اسرائیل به ایران (۲ مهر ۱۴۰۴) وزرای خارجه روسیه و آمریکا دیدار کردند (۲ مهر ۱۴۰۴) مخالفت شدید ماکرون با الحاق کرانه باختری از سوی اسرائیل ویدئو| فیلم کامل مستند وزارت اطلاعات از اسناد محرمانه و مراکز هسته‌ای رژیم صهیونیستی (۲ مهر ۱۴۰۴) تلفات حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی رکورد زد + فیلم (۲ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به ایلات در سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲ مهر ۱۴۰۴) مشاور عالی فرمانده سپاه: عده‌ای با بزرگ‌نمایی اثرات مکانیسم ماشه در کشور به دنبال جنگ روانی مردم هستند پزشکیان و مکرون با یکدیگر دیدار کردند (۲ مهر ۱۴۰۴) سفارت ایران در لبنان به اظهارات فرستاده آمریکا واکنش نشان داد ۴ موشک اتمی توسط آمریکا آزمایش شد (۲ مهر ۱۴۰۴) سرکنسول عربستان در مشهد: درصدد تحکیم و تقویت روابط با ایران هستیم روسیه: ترامپ می‌خواهد کل جهان را وادار به خرید انرژی آمریکا کند پزشکیان تصاویر شهدای جنگ ۱۲ روزه را در سازمان ملل به‌دست گرفت + فیلم پزشکیان در نشست مجمع عمومی سازمان ملل: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران خیانتی بزرگ به دیپلماسی کرد+ فیلم (۲ مهر ۱۴۰۴) روز دوم هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد (۲ مهر ۱۴۰۴) وزرای امور خارجه سوئیس و ایران دیدار کردند (۲ مهر ۱۴۰۴) زلنسکی: روسیه آتش‌بس و پایان جنگ را رد می‌کند! تیراندازی در دفتر مهاجرت و گمرک آمریکا (۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید مسکو بر نقش تاثیرگذار ایران در آینده افغانستان

  • کد خبر: ۷۷۷۸۱
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۴
تاکید مسکو بر نقش تاثیرگذار ایران در آینده افغانستان
وزارت امورخارجه روسیه تاکید کرد که ایران، روسیه، چین و پاکستان کشورهایی هستند که می توانند در آینده افغانستان نقش داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در پی تحولات اخیر در افغانستان و سقوط دولت در این کشور پس از پیشروی‌های طالبان وزارت امورخارجه روسیه تاکید کرد: آمریکا، روسیه، چین، ایران و پاکستان کشورهایی هستند که می توانند بر اوضاع افغانستان تاثیرگذار باشند.

 

در همین راستا، ضمیر کابولوف، نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان امروز (دوشنبه) در یک گفت‌وگوی تلفنی با همتای آمریکایی خود درباره وضعیت افغانستان رایزنی کرد.

 

روسیه همچنین اعلام کرده است که در حال حاضر دلیلی برای خروج دیپلمات هایش از افغانستان وجود ندارد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->