اقبالی چطور چلسی را قهرمان جهان کرد؟ میرزایی‌راد موافقت مرمت سالن مهران را از دنیامالی گرفت ویدئو| واکنش یک کاربر به رفتار علیرضا فغانی در همراهی با ترامپ بهداد اقبالی مالک جدید چلسی کیست؟+ بیوگرافی| گزارش عجیب فوربس در خصوص ثروت مرد ایرانی! تمدید قرارداد محمدی با سپاهان زائر کاظمینی، خرید جدید تراکتور + عکس مهاجم استقلال، یاغی می‌شود؟ باشگاه‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۵ چقدر درآمد کسب کردند؟ + عکس سخنگوی باشگاه پرسپولیس: ۲ بازیکن خارجی به زودی جذب می‌شوند زمان بازی‌های تیم ملی در هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال + برنامه کامل تمام مسابقات آموریم برای سومین خرید یونایتد ضرب‌الاجل تعیین کرد اسماعیلی‌فر به پرسپولیس باز‌می‌گردد؟ وزیر ورزش: مجموعه ورزشی مهران مشهد باید به یک نمونه فاخر تبدیل شود کاپیتان استقلال تنها به یک شرط می‌ماند قمار دوباره آرسنال روی ستاره‌های مازاد چلسی رسانه ایتالیایی مقصد بعدی طارمی را فاش کرد | سفر مهدی به انگلیس یا ترکیه؟ آرش رضاوند سپاهانی شد اسلوت: لیورپول در غم و اندوه فرو رفته است | باید هرچه زودتر به خود بیاییم انزونزی تمایلی برای بازگشت به ایران ندارد رسانه‌های ازبک: یوآخیم‌لوو سرمربی ازبکستان در جام جهانی است
سرخط خبرها

پاتک استقلال به قلب فولاد| نیک‌نفس و آقاسی آبی‌پوش شدند

  • کد خبر: ۷۸۲۰۳
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۱
پاتک استقلال به قلب فولاد| نیک‌نفس و آقاسی آبی‌پوش شدند
استقلال در ۴۸ ساعت گذشته اقدام به جذب بازیکنان جدید کرده که در میان تازه وارد‌ها نام دو بازیکن تیم فولاد به چشم می‌خورد. احتمال جذب محمد آزادی نیز از سوی باشگاه استقلال وجود دارد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بعد از بازگشت احمد مددی از امارات خرید‌های استقلال شروع شد و این باشگاه توانست نام چند بازیکن جدید را در لیست خود اضافه کند. اولین بازیکنی که با استقلال قرارداد بست بازیکنی بود به نام امیرحسین حسین زاده که فصل پیش در خط میانی سایپا به میدان رفت.

پشت حسین زاده هافبک هجومی است. بعد از جذب این بازیکن مسئولان باشگاه استقلال اقدام به جذب زبیرنیک نفس کردند. بازیکنی که در پست هافبک دفاعی تیم فولاد بازی می‌کرد. نیک نفس قد وقامت چندان بلندی ندارد، اما بازیکن مستعدی دراین پست به حساب می‌اید و چنانچه خودش را با بازی در استقلال وفق دهد می‌دهد می‌تواند به یکی از خرید‌های امیدوار کننده تیمش در فصل بیست و یکم بدل شود.

دیگر بازیکنی که استقلال در روز‌های گذشته به خدمت گرفت عارف آقاسی است. مدافعی که او نیز در تیم فولاد خوزستان بازی می‌دهد. خرید این بازیکن فولادی دراستقلال سبب شد صدای جواد نکونام، سرمربی کنونی تیم فولاد درآید و به مدیران باشگاهش اعلام کند که هرچه زودتر در راستای تقویت و پرکردن جای خالی جدا شده‌ها اقدام کنند. درمیان خرید‌های جدید استقلال، اما نام یک دروازه‌بان هم دیده می‌شود. گلری به نام علیرضا رضایی که که با ۲۲ سال سن دروازه‌بان جوانی محسوب می‌شود. بدون شک یارگیران باشگاه استقلال این دروازه‌بان را برای روز مبادا به خدمت گرفته و توجه خود را همچنان به سمت حسینی و مظاهری جلب خواهد تا در بهترین حالت ممکن هر دو را و در بدترین حالت یکی از این دو را برای فصل بعد در تیم خود نگه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->