پخش زنده بازی بارسلونا و المپیاکوس (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه ویژه بارسلونا برای ستاره سابق منچستریونایتد مهاجم برزیلی رئال در لیست فروش مصدومیت جنپو در تمرین استقلال ترکیب سپاهان مقابل آخال مشخص شد | چند تغییر و بازگشت مهم! مصونیت اندونگ از جریمه و توبیخ| غیبت‌های غیرموجه تمامی ندارد برنامه‌های الهلال برای تقدیر از مرد سال فوتبال آسیا رکوردشکنی‌های مسی این بار در آمریکا شمشیرباز خراسانی در اردوی تیم ملی حاضر شد شروع هیجان NBA از بامداد چهارشنبه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) احتمال نیمکت نشینی دوباره رضاییان قوت گرفت تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و یوونتوس (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | آخرین امید تودور در برنابئو بازگشت کنعانی زادگان به ترکیب پرسپولیس پخش زنده بازی آخال و سپاهان (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دوری ۱۰ روزه آلابا از مسابقات گلبال ایران بر بام آسیا نیمار، جایی در برنامه‌های اینترمیلان ندارد مدافع سابق استقلال در ۳۲ سالگی بازنشسته شد! + عکس میلان به دنبال تمدید قرارداد مودریچ تمدید قرارداد کمپانی و بایرن مونیخ تا ۲۰۲۹
سرخط خبرها

پاتک استقلال به قلب فولاد| نیک‌نفس و آقاسی آبی‌پوش شدند

  • کد خبر: ۷۸۲۰۳
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۱
پاتک استقلال به قلب فولاد| نیک‌نفس و آقاسی آبی‌پوش شدند
استقلال در ۴۸ ساعت گذشته اقدام به جذب بازیکنان جدید کرده که در میان تازه وارد‌ها نام دو بازیکن تیم فولاد به چشم می‌خورد. احتمال جذب محمد آزادی نیز از سوی باشگاه استقلال وجود دارد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بعد از بازگشت احمد مددی از امارات خرید‌های استقلال شروع شد و این باشگاه توانست نام چند بازیکن جدید را در لیست خود اضافه کند. اولین بازیکنی که با استقلال قرارداد بست بازیکنی بود به نام امیرحسین حسین زاده که فصل پیش در خط میانی سایپا به میدان رفت.

پشت حسین زاده هافبک هجومی است. بعد از جذب این بازیکن مسئولان باشگاه استقلال اقدام به جذب زبیرنیک نفس کردند. بازیکنی که در پست هافبک دفاعی تیم فولاد بازی می‌کرد. نیک نفس قد وقامت چندان بلندی ندارد، اما بازیکن مستعدی دراین پست به حساب می‌اید و چنانچه خودش را با بازی در استقلال وفق دهد می‌دهد می‌تواند به یکی از خرید‌های امیدوار کننده تیمش در فصل بیست و یکم بدل شود.

دیگر بازیکنی که استقلال در روز‌های گذشته به خدمت گرفت عارف آقاسی است. مدافعی که او نیز در تیم فولاد خوزستان بازی می‌دهد. خرید این بازیکن فولادی دراستقلال سبب شد صدای جواد نکونام، سرمربی کنونی تیم فولاد درآید و به مدیران باشگاهش اعلام کند که هرچه زودتر در راستای تقویت و پرکردن جای خالی جدا شده‌ها اقدام کنند. درمیان خرید‌های جدید استقلال، اما نام یک دروازه‌بان هم دیده می‌شود. گلری به نام علیرضا رضایی که که با ۲۲ سال سن دروازه‌بان جوانی محسوب می‌شود. بدون شک یارگیران باشگاه استقلال این دروازه‌بان را برای روز مبادا به خدمت گرفته و توجه خود را همچنان به سمت حسینی و مظاهری جلب خواهد تا در بهترین حالت ممکن هر دو را و در بدترین حالت یکی از این دو را برای فصل بعد در تیم خود نگه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->