مراکز شماره گذاری خودرو فردا (شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل نیست تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری دادگستری خراسان رضوی در روز شنبه (۲۲ دی ۱۴۰۳) کنکوری‌ها بخوانند| برای تأیید سوابق تحصیلی فقط تا ۲۶ دی فرصت دارید گازگرفتگی در خیابان مفتح مشهد، یک قربانی گرفت (۲۱ دی ۱۴۰۳) آیا مدارس، دانشگاه ها، ادارات و بانک های تهران فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس مشهد و خراسان رضوی، فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) لغو شده است؟ مدارس و ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل شده است؟ آیا مدارس، ادارات و بانکهای مشهد و خراسان رضوی فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ واژگونی خودرو در جاده تربت‌جام ۶ مصدوم برجای گذاشت (۲۱ دی ۱۴۰۳) تمدید تأیید سوابق تحصیلی تا ۲۶ دی ۱۴۰۳ ماجرای اقدام به خودکشی یک دختر در خرمدشت کرج چه بود؟ وزارت بهداشت نسبت به افزایش تب مالت هشدار داد برخورد اتوبوس با نمازخانه در خراسان شمالی| یک نفر کشته و سه تن مصدوم شدند (۲۱ دی ۱۴۰۳) آشنایی با ویروس متاپنوموویروس، علائم و راه‌های پیشگیری از آن آتش‌سوزی کالیفرنیا، دامن پسر بایدن را هم گرفت! جزییاتی مهم از خودکشی یک عامل جاسوسی در زندان سمنان (۲۰ دی ۱۴۰۳) خسارت آتش سوزی لس‌آنجلس بیش از ۵۰ میلیارد دلار برآورد شد زلزله نسبتا شدیدی ارومیه را لرزاند + جزئیات (۲۰ دی ۱۴۰۳) مستمری دی‌ ماه معلولان واریز شد (۲۰ دی ۱۴۰۳) پویش ملی «در نجف» گامی مؤثر در جهت تربیت و توانمندسازی نسل آینده است تصویب طرح مشارکت نوجوانان در شورای اجتماعی محلات مشهد درباره علل ابتلا به هموروئید، راهکارهای پیشگیری و نیز درمان آن | دردی که خجالت ندارد! حمایت از حدود ۴۳۰۰ خانواده دارای فرزند دوقلو در خراسان رضوی توسط سازمان بهزیستی سن ابتلا به آلزایمر به ۴۵ سال رسیده است ویتامینی که اسمش را کم شنیده‌اید، اما بسیار مفید است کلاهبرداری در پوشش ثبت نام خودرو در سکو‌های درج آگهی برخورد بدون اغماض دستگاه قضا با عوامل سقط جنین ارتباط بین بیماری قلبی و سرطان سینه فشارخون بالا را با توصیه‌های طب ایرانی کنترل کنید ظرفیت اندک و مشکلات بی‌شمار همراه‌سراهای بیمار در مشهد ادامه دارد | بدون پتو؛ بدون فرش! نسخه جدید نرم‌افزار تهیه «لیست بیمه» کارفرمایان به‌روزرسانی شد راه‌اندازی خط ویژه مشاوره تلفنی حفظ حیات جنین
سرخط خبرها

پشت پرده «سینوفارم هراسی»

  • کد خبر: ۷۸۸۵۰
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
پشت پرده «سینوفارم هراسی»
رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا گفته هنوز با شعار سازمان بهداشت جهانی موافق است که «بهترین واکسن، در دسترس‌ترین آن هاست.» این یعنی چه برکت، چه سینوفارم و چه هر واکسن مورد تأیید و در دسترسی را تزریق کرد.

نجفی | شهرآرانیوز؛ رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا گفته هنوز با شعار سازمان بهداشت جهانی موافق است که «بهترین واکسن، در دسترس‌ترین آن هاست.» این یعنی چه برکت، چه سینوفارم و چه هر واکسن مورد تأیید و در دسترسی را تزریق کرد. با وجود اینکه انتخاب واکسن به سن، بیماری زمینه‌ای و مواردی دیگر ارتباط دارد، اما به هر صورت هر واکسنی تا حدودی ایمنی را در مردم ایجاد می‌کند و مهم واکسینه شدن درصد مطلوبی از جامعه برای ریشه کنی ویروس است، البته چندروز پیش خبر رسید که ژاپن تزریق واکسن مدرنا را توقیف کرده است و دیروز هم خبر رسید دو نفر از دریافت کنندگان واکسن کرونای مدرنا جان خود را از دست داده اند. هرچند مسئولان شرکت مدرنا اعلام کر ده اند هیچ مشکلی درباره ایمنی یا کارایی این واکسن‌ها مشخص نشده و تنها برای احتیاط تزریق این واکسن‌ها به حالت تعلیق درآمده است.


اما حمید سوری، رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا، گفته با اینکه هنوز هیچ تحقیقی نشان نداده واکسن سینوفارم کم کیفیت است یا اثربخشی کمی دارد، اما اگر تحقیقات همه این موارد را ثابت کند سینوفارم را از چرخه واکسیناسیون خارج می‌کنیم. مجوز مصرف اضطراری واکسن سینوفارم پیش از این حداقل در ۳۳ کشور دنیا صادر شده است و مصرف آن در کشور سازنده و ده‌ها کشور از مدت‌ها پیش آغاز شده است.

 

سوری توضیح داده که نمی‌توان تنها براساس درصد پایین تری که برای میزان کارایی واکسن سینوفارم اعلام شده، قضاوت کرد که این واکسن، ضعیف‌ترین واکسن کرونای موجود در ایران است، چون در عمل هنوز ثابت نشده است که اثربخشی واکسن سینوفارم تفاوت معناداری با دیگر واکسن‌ها دارد.

 

تأکید تمام پزشکان و مسئولان وزارت بهداشت این است که اگر آن‌ها با همین واکسن‌های موجود مثل واکسن سینوفارم ۸۰ درصد جمعیت کشور را واکسینه کنند، بازهم به احتمال زیاد به نقطه‌ای می‌رسند که احتمال مرگ و میر بر اثر کرونا در کشورمان به حداقل برسد، مگر اینکه در آینده سویه‌های جدید و ناشناخته‌ای از کرونا وارد کشورمان شود و این یعنی احتمالا در آینده شاهد تزریق واکسن‌های متفاوت با دز‌های بیشتری خواهیم بود.


سوری همچنین در پاسخ به این سؤال که چرا فقط واکسن سینوفارم به کشور وارد می‌شود گفته: «نوع واکسن‌های واردشده به کشور‌ها به سیاست‌های کلان و ارتباطات تجاری بین کشور‌ها ارتباط دارد، زیرا اکنون تقاضا برای خرید واکسن کرونا در سطح جهان بسیار بیشتر از میزان عرضه آن است و این طور نیست که بازار جهانی از انواع واکسن‌های کرونا اشباع شده باشد و ما در این حوزه قدرت انتخاب داشته باشیم.»


با این حال علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی کرونا حذف سینوفارم از سبد واکسیناسیون کشور را تایید نکرده و گفته ۶۷ درصد واکسن کشور با سینو فارم انجام شده و اثرات مثبت آن ثابت شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->