تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

پشت پرده «سینوفارم هراسی»

  • کد خبر: ۷۸۸۵۰
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
پشت پرده «سینوفارم هراسی»
رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا گفته هنوز با شعار سازمان بهداشت جهانی موافق است که «بهترین واکسن، در دسترس‌ترین آن هاست.» این یعنی چه برکت، چه سینوفارم و چه هر واکسن مورد تأیید و در دسترسی را تزریق کرد.

نجفی | شهرآرانیوز؛ رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا گفته هنوز با شعار سازمان بهداشت جهانی موافق است که «بهترین واکسن، در دسترس‌ترین آن هاست.» این یعنی چه برکت، چه سینوفارم و چه هر واکسن مورد تأیید و در دسترسی را تزریق کرد. با وجود اینکه انتخاب واکسن به سن، بیماری زمینه‌ای و مواردی دیگر ارتباط دارد، اما به هر صورت هر واکسنی تا حدودی ایمنی را در مردم ایجاد می‌کند و مهم واکسینه شدن درصد مطلوبی از جامعه برای ریشه کنی ویروس است، البته چندروز پیش خبر رسید که ژاپن تزریق واکسن مدرنا را توقیف کرده است و دیروز هم خبر رسید دو نفر از دریافت کنندگان واکسن کرونای مدرنا جان خود را از دست داده اند. هرچند مسئولان شرکت مدرنا اعلام کر ده اند هیچ مشکلی درباره ایمنی یا کارایی این واکسن‌ها مشخص نشده و تنها برای احتیاط تزریق این واکسن‌ها به حالت تعلیق درآمده است.


اما حمید سوری، رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا، گفته با اینکه هنوز هیچ تحقیقی نشان نداده واکسن سینوفارم کم کیفیت است یا اثربخشی کمی دارد، اما اگر تحقیقات همه این موارد را ثابت کند سینوفارم را از چرخه واکسیناسیون خارج می‌کنیم. مجوز مصرف اضطراری واکسن سینوفارم پیش از این حداقل در ۳۳ کشور دنیا صادر شده است و مصرف آن در کشور سازنده و ده‌ها کشور از مدت‌ها پیش آغاز شده است.

 

سوری توضیح داده که نمی‌توان تنها براساس درصد پایین تری که برای میزان کارایی واکسن سینوفارم اعلام شده، قضاوت کرد که این واکسن، ضعیف‌ترین واکسن کرونای موجود در ایران است، چون در عمل هنوز ثابت نشده است که اثربخشی واکسن سینوفارم تفاوت معناداری با دیگر واکسن‌ها دارد.

 

تأکید تمام پزشکان و مسئولان وزارت بهداشت این است که اگر آن‌ها با همین واکسن‌های موجود مثل واکسن سینوفارم ۸۰ درصد جمعیت کشور را واکسینه کنند، بازهم به احتمال زیاد به نقطه‌ای می‌رسند که احتمال مرگ و میر بر اثر کرونا در کشورمان به حداقل برسد، مگر اینکه در آینده سویه‌های جدید و ناشناخته‌ای از کرونا وارد کشورمان شود و این یعنی احتمالا در آینده شاهد تزریق واکسن‌های متفاوت با دز‌های بیشتری خواهیم بود.


سوری همچنین در پاسخ به این سؤال که چرا فقط واکسن سینوفارم به کشور وارد می‌شود گفته: «نوع واکسن‌های واردشده به کشور‌ها به سیاست‌های کلان و ارتباطات تجاری بین کشور‌ها ارتباط دارد، زیرا اکنون تقاضا برای خرید واکسن کرونا در سطح جهان بسیار بیشتر از میزان عرضه آن است و این طور نیست که بازار جهانی از انواع واکسن‌های کرونا اشباع شده باشد و ما در این حوزه قدرت انتخاب داشته باشیم.»


با این حال علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی کرونا حذف سینوفارم از سبد واکسیناسیون کشور را تایید نکرده و گفته ۶۷ درصد واکسن کشور با سینو فارم انجام شده و اثرات مثبت آن ثابت شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->