نتیجه و ویدیو خلاصه بازی اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملت‌ها(۱۸ خرداد ۱۴۰۳)| جام در دستان رونالدو پخش زنده بازی پرتغال و اسپانیا در فینال لیگ ملت‌های اروپا (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها! امیری با پرسپولیس تمدید کرد | عالیشاه هم تمدید می‌کند؟ پهلوان در راه اصفهان کاریله استقلال را محکوم می‌کند؟ پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر
سرخط خبرها

فوتبالیست مشهدی در ترکیب ثابت تیم ملی آذربایجان!| حق‌وردی؛ از ابومسلم تا باکو

  • کد خبر: ۷۹۶۶۸
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۲
  • ۱
فوتبالیست مشهدی در ترکیب ثابت تیم ملی آذربایجان!| حق‌وردی؛ از ابومسلم تا باکو
حجت حق‌وردی در سومین بازی خود برای اولین بار از ابتدا به میدان رفت و در ترکیب تیم ملی آذربایجان، زیر نظر دی بیاسی درخشید.

بهنام اخوت | شهرآرانیوز؛ تیم‌ملی فوتبال جمهوری آذربایجان در پایان دور رفت مقدماتی جام‌جهانی به‌مصاف جمهوری ایرلند رفت و توانست در حضور ۹۰ دقیقه‌ای مدافع مشهدی‌اش به اولین امتیاز در گروه سخت و مرگ‌بار A این پیکار‌ها برسد. حجت حق‌وردی، مدافع ایرانی و اهل مشهد، که چندی پیش پیشنهاد تیم‌ملی فوتبال جمهوری آذربایجان برای بازی در این کشور را پذیرفته بود، درحالی مقابل جمهوری ایرلند ثابت بازی کرد که به‌نظر، حالا سرمربی آذربایجانی‌ها، جانی دبیازی، به او اعتقاد پیدا کرده است و ازاین‌پس جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم خواهد داشت.

 

حق‌وردی پیش از این هم یکی‌دوبار برای تیم‌ملی آذربایجان دقایق کوتاهی به میدان رفته بود، اما این‌بار ثابت بازی کرد. عملکرد خوب مدافع مشهدی در ترکیب تیم‌ملی آذربایجان به کسب نخستین امتیاز این تیم انجامید؛ تیمی که در ۳ دیدار قبلی‌اش ۳ شکست متوالی را به‌دست آورده بود و با وجود این یک امتیاز، نیز در قعر جدول گروهش ایستاده است. اما سؤال اساسی این است که حجت حق‌وردی چرا و چگونه از تیم‌ملی جمهوری آذربایجان سر در آورد.

از ایستگاه مشهد تا تله سومقائیت

باشگاه سومقائیت از باشگاه‌های مشهور فوتبال جمهوری آذربایجان است که در چند سال گذشته به مقصد بازیکنان ایرانی بدل شده است؛ تیمی که پیش از این شریفی و قربانی را هم از ایران جذب کرده بود و حجت حق‌وردی سومین ایرانی آن‌ها به‌شمار می‌رود.

 

حق‌وردی که فوتبالش را از باشگاه بابک عالی‌حرفه‌ای مشهد در رده‌های پایه شروع کرد، خیلی زود توانست با پیوستن به تیم مشهور شهر مشهد، ابومسلم، راه حرفه‌ای‌اش را پیدا کند و با درخشش در ذوب‌آهن به فوتبال ایران معرفی شود. حق‌وردی ۵۴ بار در ترکیب تیم اصفهانی بازی کرده است و بعد از آن ۹۰ بازی برای پیکان ایران انجام داد. اوج درخشش حق‌وردی در این تیم تهرانی او را تا آستانه پیوستن به پرسپولیس، تیم بزرگ پایتخت، پیش برد، اما برخی اتفاقات و تحولات در باشگاه سرخ‌پوش پایتخت سبب شد حق‌وردی جذب پیشنهاد تیم آذربایجانی شود و به سومقائیت بپیوندد.

این صرفا یک پیشنهاد فوتبالی است!

هنوز خیلی از حضور حق‌وردی در فوتبال آذربایجان نمی‌گذشت که یک‌باره خبر پیشنهاد تیم‌ملی آذربایجان به ستاره مشهدی رسید؛ پیشنهادی که همه را غافل‌گیر کرد، اما حق‌وردی که گویا از قبل برای رسیدن به این مهم برنامه داشت، پذیرفت با پیراهن تیم‌ملی کشوری به‌جز ایران در میادین جهانی حاضر شود. او در مصاحبه‌ای بعد از این اتفاق مدعی شده بود که پذیرفتن پیشنهاد جمهوری آذربایجان صرفا برای فرصت بازی در اروپا و رویارویی با تیم‌های ملی بزرگ فوتبال این قاره است. حق‌وردی حالا به آرزویش که بازی مقابل رونالدو و ستارگان دنیای فوتبال در اروپاست، رسیده است؛ هرچند شاید بازی با پیراهن تیم غریبه چندان به مذاق فوتبال‌دوستان ایرانی خوش نیاید و آن‌ها انتظار داشته باشند فرزند ایران با پیراهن تیم‌ملی کشورش سربازی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
0
0
انشالله موفق باشه هر جا هست.کار درستی کرد که از فوتبال آلوده ایران جدا شد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->