افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت
سرخط خبرها

اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای هر محله در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۷۹۹۱۷
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸
اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای هر محله در حاشیه شهر مشهد
سید حسین علوی مقدم، نایب‌رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر در شورای شهر مشهد: یکی از اقدامات اصلی شورای ششم در همین مدت کوتاه از آغاز فعالیت خود تخصیص اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد تومان به هر یک از محلات حاشیه شهر برای حل مسائل و مشکلات مردم است.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ نایب رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر در شورای اسلامی مشهد گفت: یکی از اقدامات اصلی شورای ششم در همین مدت کوتاه از آغاز فعالیت خود تخصیص اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد تومان به هر یک از محلات حاشیه شهر برای حل مسائل و مشکلات مردم است.

 

سید حسین علوی مقدم در گفتگو با خبرنگار ما با اعلام این خبر افزود: در شرایط فعلی ۶۹ محله از ۱۷۰ محله شهر مشهد جزو محلات هدف بازآفرینی است که از این میان ۴۹ محله در حاشیه شهر مشهد قرار دارد و باقی محلات شامل بافت‌های فرسوده و تاریخی شهر مشهد است. علوی مقدم تأکید کرد: از این بین ۵۲ محله در شهر مشهد تحت پوشش دفتر‌های تسهیلگری است. مجموعه‌ای که با بهره گیری از ظرفیت‌های تخصصی در حوزه اجتماعی، اقتصادی و شهرسازی به دنبال شناسایی مسائل، مشکلات، ظرفیت‌ها و فرصت‌های بالقوه محلات و تهیه برنامه توسعه محله با مشارکت همه دستگا ه‌های متولی است.


وی با اشاره به اینکه تاکنون ۷ سند توسعه محله با مشارکت شهروندان بررسی و تصویب شده است، اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی کمسیون حاشیه شهر بهبود و اصلاح فرایند‌های موجود در راستای تسریع در تهیه و تصویب این طرح‌ها و پس از آن پیگیری برای اجرای پروژه‌های مختلف در محلات است.

اولویت با پروژه‌های توسعه محلهاعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای هر محله در حاشیه شهر مشهد

عضو کمیسیون خدمات شهری بهداشت سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: بی شک تهیه اسناد و برنامه‌های مختلف بدون وجود ظرفیت‌های اجرایی باعث بی اعتمادی بیشتر ساکنان این محلات خواهد شد. وی اولویت در پروژه‌های اسناد توسعه محله را دیدگاه شورای ششم در زمینه تخصیص بودجه در محلات هدف در شهرداری مشهد دانست و ادامه داد: این اقدامات به شکلی اجرایی می‌شود که در فرایند تهیه این طرح‌ها مردم و سرمایه گذاران مشارکت داشته باشند.

توزیع بودجه از منطقه محوری به محلات

علوی مقدم با اشاره به برنامه ریزی برای تخصیص اعتبار ۱۰ میلیاردتومانی برای هریک از این محلات و حل مسائل مشکلات مردم، افزود: ما به دنبال تغییر رویکرد توزیع بودجه از منطقه محوری به سمت محلات هستیم. عضو شورای شهر با بیان اینکه نحوه تخصیص اعتبارات با مشارکت ساکنان محلات، شورای اجتماعی، مساجد و با استفاده از ظرفیت تخصصی دفتر‌های توسعه محله خواهد بود، تصریح کرد: مهم‌ترین موضوع در زمینه محلات کم برخوردار مشهد تغییر نگاه و رویکرد به این محلات است.
علوی مقدم با بیان اینکه آنچه تاکنون بر آن تأکید شده رویکرد نیازسنجی با تأکید بر مسائل و مشکلات محلات بوده است، افزود: این نگاه باعث شده است تا به ظرفیت‌ها و دارایی‌ها این محلات توجه نشود.

حذف نگاه بالا به پایین در محلات کم برخوردار

نایب رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری بیان کرد: آنچه در این سال‌ها در زمینه محلات کم برخوردار مشهد شاهد بودیم، بیشتر انبوهی از وعده‌ها و شعار‌ها بوده که کمتر تحقق پیدا کرده است. در مواردی هم که اقداماتی انجام شده، چون نگاه حاکم بر این پهنه‌ها نگاه از بالا به پایین بوده و از ظرفیت داخل محله استفاده نشده. بسیاری از این اقدامات نه تنها باعث بهبود شرایط نشده است بلکه خود نیز نارضایتی‌هایی را در حوزه‌های دیگر به وجود آورده است.

توزیع عادلانه خدمات، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها

علوی مقدم ادامه داد: تخصیص و توزیع عادلانه بودجه و خدمات در سطح این محلات به طورکلی هدف اصلی ارتقای کیفیت زندگی در سطح این محلات و افزایش تعلق خاطر ساکنان آن هاست که انجام این موضوع تنها از طریق شهرداری امکان پذیر نیست و نیازمند تعامل همه دستگاه‌های متولی در این حوزه است.

 

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه خوشبختانه از لحاظ قانونی، بستر‌های لازم برای یکپارچه سازی و توزیع عادلانه محور بودجه و خدمات در سطح ملی، استانی، شهرستان و محلی در بیشتر ستاد‌های بازآفرینی با حضور ۲۹ دستگاه متولی دیده شده است، گفت: این ظرفیتی است که در صورت استفاده مناسب از آن می‌توان بخش شایان توجهی از موضوعات مربوط به محلات کم برخوردار و حاشیه شهر مشهد را حل کرد. وی تصریح کرد: یکی از اولویت‌های اصلی شورا و کمیسیون حاشیه شهر افزایش تعامل بین دستگاه‌ها برای حل مشکلات و مسائل محلات هدف بازآفرینی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->