سهم خراسان رضوی از ۷۰۰ هزار نوآموز پیش دبستانی کشور، بیش از ۱۰۰ هزار نفر است ۳۸۵ دستگاه ماینر قاچاق از انبار یک کارخانه تولید لوازم خانگی کشف شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) معاون قضایی رئیس‌کل و رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان خراسان رضوی: در قانون تسهیل، تناسب بین کارآموز و ظرفیت دادگستری رعایت نشده است رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی در مجلس: امروز فضای سه قوه و جامعه برای پذیرش اصلاحات در حوزه نهاد وکالت آماده است رئیس شورای عالی استانها: مشکل توقف قطار‌ها در ایستگاه راه آهن نیشابور رفع شد ۱۱ درصد معلولان خراسان رضوی دچار اختلالات بینایی هستند افراد سالم هر چند سال یک‌بار چکاپ قلب انجام دهند؟ معاون وزیر آموزش و پرورش: برخورد جدی و سیستماتیک با تخلفات شهریه مدارس غیردولتی در سراسر کشور | ۲۲ مدرسه متخلف تعطیل شدند معاینه منظم و کنترل قند خون، کلید پیشگیری از آسیب‌های چشمی در بیماران دیابتی آخرین اخبار از سقوط بالگرد امدادی در اشترانکوه (۱۲ مهر ۱۴۰۴) | علت سقوط همچنان در دست بررسی تکذیب شایعه لغو پرواز ایرلاین‌های خارجی به ایران پس‌از اسنپ‌بک استاندار خراسان رضوی: رأفت اسلامی باید سرلوحه پلیس استان باشد تزریق بیش از ۴۴ میلیارد تومان به کمپ‌های مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی رئیس پلیس فتای خراسان رضوی: ۷۰ درصد جرائم سایبری این استان مرتبط با جرائم حوزه مالی و کلاهبرداری‌ است + فیلم استانداردسازی خدمات ایمنی و امدادونجات در سراسر خراسان رضوی ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع همچنان ادامه دارد | کاهش تراکم کلاس‌های درس در سال ۱۴۰۴ کمیته راهبردی آتش‌نشانی برای نخستین‌بار در کشور، در خراسان رضوی تشکیل می‌شود استاندار خراسان رضوی: پیشگیری و آموزش، کلید کاهش حوادث شهری است | ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در آتش‌نشانی + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز دوشنبه وزیر آموزش و پرورش: پوشش آموزشی نوآموزان با همکاری مجلس بیشتر می‌شود اهدای اعضای کودک ۹ ساله مرگ مغزی مشهدی به ۳ نفر زندگی دوباره بخشید (۱۲ مهر ۱۴۰۴) درباره عملکرد مراکز خیریه مشهد | بیراهه خیریه ها افزایش آمار اهدای عضو در بیمارستان ولایت مشهد هشدار افزایش تست‌های مثبت کرونا در خراسان رضوی | پاییز و جولان بیماری‌های تنفسی دستگیری زنی که به دستور شوهر زندانی‌اش دزدی می‌کرد طرح همیاران طبیعت خراسان رضوی در سراسر کشور اجرا می‌شود + جزئیات و اهداف طرح انفجار مهیب یک پمپ بنزین در اربیل عراق (۱۲ مهر ۱۴۰۴) + فیلم طراح و سرکرده عملیات ترور شهید محمد شیخ‌الاسلام اعدام شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصادف آمبولانس در تهران موجب مرگ وحشتناک مصدوم شد

  • کد خبر: ۷۹۹۴۴
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۰
تصادف آمبولانس در تهران موجب مرگ وحشتناک مصدوم شد
مرد جوانی که به‌علت تصادف با موتورسیکلت از ناحیه دست مصدومیت جزئی داشت، هنگامی که با آمبولانس خصوصی به بیمارستان منتقل می‌شد در تصادف با تریلی جان باخت.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۱۰:۱۵ دقیقه صبح دوشنبه ۱۵ شهریور، گزارش تصادف مرگباری در مسیر کندرو بزرگراه آزادگان به بازپرس اعلام شد.

بدنبال اعلام این خبر تحقیقات به دستور بازپرس جنایی آغاز و در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که راننده یک آمبولانس خصوصی هنگام انتقال یک مصدوم با سرعتی در حدود ۱۸۰ کیلومتر در حال حرکت از مسیر کندرو بزرگراه آزادگان به‌سمت غرب بوده که از پشت با یک تریلر حامل تیرآهن نبشی بشدت برخورد کرد. پس از این تصادف تیرآهن‌های بار تریلی شیشه جلوی آمبولانس را شکست و وارد کابین شده و راننده و مرد مصدوم را که کنارش نشسته بود از ناحیه سر و صورت و گردن بشدت مجروح کرد.

در ادامه بررسی‌ها مشخص شد سرنشین آمبولانس، مرد موتورسواری بوده که ساعتی قبل از این حادثه در یک حادثه تصادف دیگر از ناحیه دست آسیب جزئی دیده بود و از سوی آمبولانس خصوصی در حال انتقال به مرکز درمانی بوده است.


آتش‌نشانان با حضور در محل اقدام به بریدن تیرآهن‌هایی که وارد بدن مرد موتورسوار شده بود، کردند. اما به‌خاطر شدت جراحات وارده مرد موتورسوار که برای درمان جزئی دست در راه انتقال به بیمارستان بود به کام مرگ فرو رفت.


راننده آمبولانس نیز به بیمارستان منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت.


در تحقیقات صورت گرفته از سوی تیم کارشناسی، راننده آمبولانس خصوصی به‌عنوان مقصر این تصادف شناخته شد؛ بنابراین به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی پایتخت، جسد برای مشخص شدن علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد. همچنین بازپرس جنایی دستور ترسیم کروکی محل حادثه، تحقیق از شاهدان و راننده مقصر آمبولانس را صادر کرد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->