واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی هستند مرکز فرماندهی مشترک دفاع هوایی آمریکا و قطر در العدید افتتاح شد حمله پهپادی اسرائیلی به یک مراسم عروسی در غزه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) سردار پاکپور: آمادگی امروز سپاه بیشتر از دوران جنگ ۱۲ روزه است محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید نتانیاهو: خدمت سربازی را افزایش خواهم داد تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه پیشروی کردند (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پاکستان: مجوزی به آمریکا برای حمله به افغانستان از خاک خود نداده‌ایم | هشدار صریح ارتش به هند ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود تعداد شهدای غزه از زمان آتش‌بس به ۲۳۸ نفر رسیده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین در دستور کار نیست رئیس‌جمهور لبنان: چاره‌ای جز مذاکره نداریم جنگ ترامپ با یک قانون قدیمی «نشست غزه» در استانبول آغاز شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا: آینده رابطه آمریکا و افغانستان به‌ رفتار طالبان بستگی دارد

  • کد خبر: ۸۰۰۹۴
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۴
وزیر خارجه آمریکا: آینده رابطه آمریکا و افغانستان به‌ رفتار طالبان بستگی دارد
بلینکن می‌گوید که پس از این رابطه میان ایالات متحده و افغانستان به عملکرد حکومت آینده افغانستان بستگی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگوی ویژه با طلوع‌نیوز افغانستان می‌گوید که به رسمیت شناختن طالبان بستگی به عملی ساختن تعهدات آنان دارد.

 

وی می‌افزاید که جامعه جهانی توقعات‌شان را از طالبان به صورت روشن مطرح کرده‌اند.

 

این دیپلمات برجسته آمریکایی گفت: «طالبان گفتند که آنان به دنبال مشروعیت جهانی و حمایت جهانی هستند. این کاملا به این وابسته است که آنان چه کاری انجام می‌دهند، نه فقط به این که آنان چی می‌گویند. مسیر رابطه طالبان با ما و دیگر بخش‌های جهان به عمل آنان بر می‌گردد.»

 

بلینکن می‌گوید که اگر طالبان به تعهدات‌اش عمل کند و حکومت آینده افغانستان حقوق بشر، به ویژه حقوق زنان و اقلیت‌ها را رعایت نماید، آمریکا با آن کار خواهد کرد.

 

این مقام آمریکایی ادامه داد که طالبان درباره مبارزه با هراس افگنی، مبدل نشدن افغانستان به لانه امن برای هراس افگنان، و حقوق اساسی افغا‌ن‌ها به ویژه حقوق زنان تعهد کرده‌اند.

 

وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد: ایالات متحده آمریکا در جریان حضور بیست ساله‌اش در افغانستان، موفق بوده است.

 

بلینکن گفت: «اسامه بن لادن یک دهه پیش به جزایش رسید و القاعده به عنوان یک سازمانی با توانایی حمله بر ما و دیگران از افغانستان به گونه گسترده کاهش داده شد و همچنان مواردی را که پس از یازدهم سپتامبر برای خود ساخته بودیم، ما به چیزی که برای خود تعیین کرده بودیم دست یافتیم.»

 

وی همچنان درباره فرار اشرف غنی از افغانستان گفت که واشنگتن از این کار غنی اطلاع نداشت.

 

وزیر خارجه آمریکا افزود: «یک شب پیش از این که او کشور را ترک کند، من با رییس جمهور غنی صحبت کردم و درباره کارهایی که در دوحه انجام شده بود، درباره انتقال قدرت صحبت کردیم و او یک شب پیش از فرارش برایم گفت که اگر این کار موفق نشود، او آماده است تا زمان مرگش بجنگد.»

 

این گفته‌های وزیر خارجه امریکا در حالی است که طالبان پیش از این گفته اند که می‌خواهند با تمامی کشورهای جهان حتا با ایالات متحده روابط خوب داشته باشند.

 

منبع: طلوع نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->