افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید
سرخط خبرها

جنجال گوشی‌های شیائومی بر بازار موبایل؛ گوشی ارزان شد؟

  • کد خبر: ۸۰۵۲۷
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳
جنجال گوشی‌های شیائومی بر بازار موبایل؛ گوشی ارزان شد؟
بازار موبایل طی چند روز گذشته به دلیل افزایش تقاضای خرید برای دانش‌آموزان و همچنین خبر قفل شدن گوشی‌های شیائومی با تحولاتی همراه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، با نزدیک شدن به زمان بازگشایی مدارس با توجه به اینکه فعلا آموزش به صورت غیر حضوری است، طبق روال باید تقاضا برای خرید گوشی و تبلت برای دانش آموزان افزایش یابد و این موضوع بازار موبایل را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

موضوع داغ دیگری که طی چند روز گذشته به شدت این بازار را تحت تاثیر قرار داده خبر از کارافتادن گوشی‌های شیائومی به‌علت تبعیت این شرکت از تحریم‌های ایالات متحده بوده که بسیاری از صاحبان این مدل گوشی‌ها را برای فروش روانه بازار کرده است.

طبق گزارش میدانی از بازار‌های موبایل تهران، طی دو روز گذشته مراجعات به این بازار‌ها افزایش یافته است، اما به گفته برخی مغازه داران بازار هنوز راکد است و تقاضای خرید کاهش یافته است.

در همین ارتباط یک فروشنده گوشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان تصریح کرد: با توجه به نیاز دانش آموزان به تبلت و موبایل برای آموزش غیرحضوری، شرایط امروز، آن بازاری نیست که فروشندگان انتظارش را داشتند و شلوغی لازم را ندارد.

درباره خبر قفل شدن گوشی‌های برند شیائومی در ایران و تاثیر آن بر بازار هم از چند فروشنده موبایل سوالاتی پرسیدیم که اغلب فروشندگان این خبر را تکذیب کردند و گفتند که این خبر بلافاصله بعد از انتشار توسط برند شیائومی تکذیب شده و این برند، ایران را از سایر کشور‌هایی که این اتفاق برایشان خواهد افتاد جدا کرده است.

به گفته فعالان بازار موبایل هم اکنون این محدودیت در کشور‌های لبنان و کوبا در حال رخ دادن است و برای ایران که یکی از خریداران اصلی این برند است اتفاقی نخواهد افتاد.

در این خصوص یک مغازه دار که به نوعی خود را نمایندگی رسمی این کمپانی معرفی می‌کرد نیز گفت: بعد از منتشر شدن این خبر افراد زیادی با نگرانی از اینکه گوشی‌هایی که دارند قفل شود، به صورت مداوم به تلفن‌های این فروشگاه زنگ زده و مسئله را جویا شده اند و بازار این مدل گوشی تحت تاثیر این خبر به هم ریخته است.

به گفته این فعال بازار موبایل طی دو روز گذشته مراجعه افراد برای فروش انواع گوشی مدل شیائومی افزایش یافته است.

در رابطه با نزدیک شدن به ایام بازگشایی مدارس و تاثیر آن بر بازار هم از فروشندگان سوالاتی پرسیدیم.

یکی از مغازه داران در این خصوص گفت: مردم استقبال کمی از گوشی‌های دست دوم نشان می‌دهند و ترجیحشان برای خرید گوشی برای فرزندشان گوشی‌های نو و آکبند است، مگر کسانی که واقعا توان لازم برای خرید گوشی نو را نداشته باشند.

او افزود: هر کسی برای فرزندش بنا به توان خودش خرید می‌کند، مثلا کسی که از توان خوبی برای خرید گوشی برخوردار است حتی تا ۲۰ میلیون تومان هم هزینه کرده است، اما اکثر والدین حداکثر تا پنج میلیون تومان برای خرید گوشی هزینه می‌کنند.

یک مغازه دار در خصوص خرید تبلت برای دانش آموزان گفت: خانواده‌ها در ابتدا تمایل به خرید تبلت برای فرزندشان دارند، چون کارایی آن را به دلیل صفحه بزرگتر و راحتی کار بیشتر، بهتر می‌دانند، اما با مشاوره‌هایی که از ما می‌گیرند و مقایسه‌هایی که بین قیمت‌ها انجام می‌دهند در نهایت ۸۰ درصد آن‌ها نظرشان تغییر می‌کند و به خرید گوشی تمایل پیدا می‌کنند.

در پایان توصیه‌ای که در این روز‌های کرونایی به مردم می‌توان داشت این است که حتما قبل از خرید گوشی و کالای دیجیتال مورد نیاز خود، مشخصات کالا را در سایت‌های معرفی این محصولات مشاهده و مقایسه کنند تا هم انتخاب دقیق تری داشته باشند و هم از شلوغی و ازدحام در این بازار‌ها به خاطر بیماری کرونا جلوگیری شود و مردم تنها برای نهایی کردن خرید خود به اینگونه اماکن مراجعه کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->