سخنگوی دولت ایران: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد
سرخط خبرها

سرعت تزریق واکسن تا سه برابر افزایش می‌یابد | منع تردد شبانه برقرار است

  • کد خبر: ۸۰۷۳۱
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۰
سرعت تزریق واکسن تا سه برابر افزایش می‌یابد | منع تردد شبانه برقرار است
وزیر کشور گفت: طبق هماهنگی های انجام شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج سرعت تزریق واکسن کرونا تا سه برابر افزایش می یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی روز سه شنبه پس از نشست قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران افزود: جلسه مقابله با کرونا با حضور همه اعضا برگزار و در این نشست درباره موضوعات مختلف بحث و گفتگو شد.

وی ادامه داد: اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی یکی از موضوعات بود که به نسبت چندان مورد رضایت اجرا نمی‌شود و باید تلاش کرد به شکل بهتری اجرا شود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: این قرارگاه این موضوع را پیگیری و در همه حوزه‌ها تعقیب کرد. گزارشی راجع به وضعیت کرونا در کشور ارائه شد که پیک کرونا در بسیاری از استان‌ها در حال نزول است.
وی افزود: در دو استان همچنان مشکل وجود دارد که تذکر داده شد تا وضعیت بهتر شود و این روند کاهشی پیکر کرونا ادامه یابد.

وحیدی درباره چگونگی روند تزریق واکسن کروتا گفت: تعداد قابل توجهی واکسن وارد و برای سرعت عمل بیشتر در تزریق هم قرار شد با هماهنگی وزارت بهداشت و بسیج این کار انجام شود و با این کار سرعت تزریق واکسن تا سه برابر افزایش می‌یابد. در خانه‌های بهداشت هم تزریق واکسن انجام می‌شود.

وزیر کشور با اشاره به بحث معوقه کادر درمان و بهداشت، اظهار کرد: سازمان برنامه بودجه و تامین اجتماعی قبول کردند از حیث تامین کارانه مبالغی از مطالبات کادر درمان را پرداخت کرده و بقیه را قسطی به آنان بدهند. برنامه برای مطالبات کادر درمانی تهیه و قرار شد سازمان تامین اجتماعی مطالبات بیمارستان‌ها را سریع‌تر پرداخت کند تا بیمارستان‌ها وضعیت بهتری برای ارائه خدمات داشته باشند.

منع تردد همچنان برقرار است

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به ابهام ایجاد شده مبنی بر لغو منع تردد شبانه اظهار کرد: تاکید شد منع تردد که برابر با ستاد ملی مبارزه با کرونا تصویب شده بود، همچنان برقرار باشد و برای آن دو شبی که برای برخی لغو آن دچار ابهام شده بود جریمه اعمال نخواهد شد.

وی افزود: قرار شد افرادی که در ساعت منع تردد شبانه برای تزریق واکسن مراجعه می‌کنند با ارائه کد ملی و همکاری نیروی انتظامی مشمول جریمه نشوند که جزئیات به اطلاع افراد خواهد رسید.

وحیدی در پاسخ به ایرنا که با توجه به سیر نزولی پیک کرونا مصوبه منع تردد شبانه تا کی ادامه دارد، گفت: مصوبه منع تردد شبانه بیشتر با این هدف اعمال شد تا جلوی دیدار‌های شبانه که در توسعه کرونا نقش داشته را بگیرد. با توجه به اینکه کاهش قابل توجه نیست برای رسیدن به عدد قابل توجه اجرای این مصوبه همچنان ادامه دارد.

وزیر کشور درباره فرماندهی قرارگاه که یکی خود او با حکم رییس جمهوری و دیگری سردار سپهر با حکم خودش معرفی شدند، گفت: این امر مانعی ندارد برای اینکه وزارت کشور در انجام کار‌ها در این مجموعه قوی‌تر یکپارچه‌تر و ۲۴ ساعته دنبال کند قرارگاهی داخل وزارت کشور تشکیل شد که آن قرارگاه را سردار سپهر مسئولیت دارد.

 

منبع:ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->