شرور فضای مجازی در تهران دستگیر شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) بازگشت محصولات آرایشی قاچاق به بازار با بسته بندی جدید ثبت ۴۰۹هزار مورد حیوان‌گزیدگی در کشور دستگیری سارقان ۷۰ میلیارد طلا در سبزوار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) فرار مالیاتی ۶۶ شخص حقوقی با گردش مالی ۹۶ همت، شناسایی شدند سادگی یک سفر است، نه یک مقصد | به بهانه ۱۲ جولای، روز جهانی سادگی برنامه راهبردی و جامع «مقابله با گرد و غبار» تصویب خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۱۸۵ همت از بدهی دولت به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به عدم پرداخت مابه‌التفاوت فروردین‌ماه ۱۴۰۴ | فیش حقوقی خرداد صادر نشد شناسایی ۸۲۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده در مناطق غیرنظامی تهران چرا سیل تگزاس تبدیل به فاجعه‌ای چنین کُشنده شد؟ حضور دو یوزپلنگ آسیایی در منطقه یوزکنام پل ابریشم + ویدئو آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های اربعین از ۲۴ تیر ۱۴۰۴ جهش آنی مبلغ قبوض تلفن ثابت به نام آبونمان روند کاهشی ابتلا به سالک در مشهد مرگ مشکوک با پس‌زمینه دعوای زن‌وشوهری بیش از ۳ میلیارد تومان مالیات برای ثبت مهریه ۳۰۰ سکه‌ای گفت‌وگو با مال‌خر متهم به خرید ۲ هزار گوشی دزدی | بندبازی یک سارق بندِ باز شهادت ۳ نیروی پلیس درپی حادثه تروریستی در چابهار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) سولاریوم چه خطراتی را برای پوست ایجاد می‌کند؟ نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد ۱۴۰۴، هفته اول شهریورماه اعلام خواهد شد هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات قطره‌های چشمی در فضای مجازی اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس: تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش منتفی است توصیه‌های تغذیه‌ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده لبنیات غیرپاستوریزه، عامل اصلی انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان هنگام گزش مار و عقرب، کدام کارها را نکنیم؟
سرخط خبرها

نقش همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در ورشستگی صندوق‌های بازنشستگی

  • کد خبر: ۸۱۰۸۵
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۸
  • ۲
نقش همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در ورشستگی صندوق‌های بازنشستگی
عنابستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: صندوق‌های بازنشستگی در حال حاضر با پول نقد، مالیات از مردم و درآمد‌های نفتی اداره می‌شوند تا ورشکستگی این صندوق‌ها پنهان شده و آشکار نگردد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر عنابستانی در مورد وضعیت صندوق‌‍های بازنشستگی گفت: صندوق‌های بازنشستگی در حال حاضر با پول نقد، مالیات از مردم و درآمدهای نفتی اداره می‌شوند تا ورشکستگی این صندوق‌ها پنهان شده و آشکار نگردد.

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس‌ شورای اسلامی افزود: در بودجه بندی امسال حدود ۹۰هزار میلیارد تومان اعتبار صرف صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری شده با این اعداد و ارقام اعلامی نمی‌توانیم صحبت از عدم ورشکستگی این صندوق ها داشته باشیم.

دلایل ورشکستگی صندوق‌های بازنشستگی

وی ادامه داد: دلایل متعددی نظیر عدم مدیریت درست، هدایت سرمایه آنها در مسیر نادرست، اداره شدن آنها به صورت بنگاه داری در صورتی که باید به سمت حمایت از بنگاه داری حرکت می‌کردند تا سرمایه خود را حفظ کنند، فساد و اختلاس‌های کلان، بی قانونی حاکم در صندوق‌ها و ….. از جمله عواملی بودند که در ورشکستگی این صندوق‌ها نقش داشته‌اند، در حال حاضر از ۱۸ صندوق بازنشستگی کشور فقط ۲ صندوق دارای قانون هستند و بقیه صندوق‌ها از قانون خاصی پیروی نمی‌کنند.

عنابستانی تاکید کرد: کمیسیون اجتماعی مجلس برای سروسامان دادن صندوق‌های بازنشستگی کشور به دنبال قانون جامع و قابل اجرا است، اگر بتوانیم بر روی صندوق های بازنشستگی کشور تمرکز کنیم روزنه امیدی برای جلوگیری از ورشکستگی کامل و نجات آنها وجود دارد.

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تاثیری در ورشستگی صندوق‌ها دارد؟

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به نقش متناسب سازی حقوق بازنشستگان در ورشکستگی صندوق‌ها گفت: موضوع همسان سازی و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان یکی از مهمترین مسائل در موضوعات اجتماعی است، با توجه به شرایط تورمی جامعه باید این گروه از عزیزان به گونه‌ای حقوق دریافت کنند که دخل و خرج آنها با هم یکی باشد تا بتوانند امورات زندگی خود بگذرانند، اما بایستی به منابع و تراز منابع و مصارف دقت بیشتری کنیم.

متناسب سازی حقوق بازنشستگان به درستی اجرایی شود

وی یادآور شد: در حال حاضر باید منابع مربوط به متناسب سازی به گونه‌ای طراحی شود که بعد دو سال اجرایی شدن با کمبود منابع همسان سازی مواجه نباشیم و ظرف چند سال آینده این صندوق ها با ورشکستگی کامل روبرو نشوند.

عنابستانی در خصوص ورود صندوق‌ها به بازار بورس خاطر نشان کرد: صندوق‌های بازنشستگی به جای بنگاهداری مستقل می‌توانند با ورود به بازار بورس مسیر برای نجات خود طراحی کنند، با ورود این صندوق ها به بازار بورس هم سرمایه خود را حذف کرده و هم موجب رونق بورس شده و حتی فضای کسب و کار را حیات تازه‌ای می بخشند.

منبع: خانه‌ملت


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۷
0
0
این چرااستعفانداد؟
علی اشرف شمس علی (شمس)
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۷
0
0
واقعا حقوق ودربافتی بازنشستگان درشان جمهوری اسلامی نیست اختلاسها هم درشان این نظام نیست اولی را زیادکنید دومی راکم تاابروی نظام حفظ شود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->