افشای جنایت هولناک خلبانان اسرائیلی در طول جنگ با ایران دمشق: هیچ توافقی با اسرائیل در کار نیست گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی سرلشکر موسوی هشدار داد: رژیم اسرائیل در صورت تکرار تجاوز، سیلی محکم‌تر از قبل خواهد خورد سرکنسول ترکیه در مشهد شهادت ایرانیان در حملات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد رسانه انگلیسی: حملات هدفمند ایران، اقتصاد اسرائیل را به ورطه سقوط کشانده است پاسخ قاطع و مستدل عراقچی به خانم کالاس درباره مفاد معاهده عدم اشاعه (ان‌پی‌تی) ادای احترام خاخام‌های ساکن انگلیس به شهدای ایرانی و تبریک پیروزی تهران بر رژیم اسرائیل روسیه از توقف ارسال تسلیحات کلیدی آمریکا به اوکراین استقبال کرد گروهان‌های قدس مسئولیت حمله موشکی به شهرک صهیونیستی سدیروت را بر عهده گرفت وزیر خارجه فرانسه علیه ایران تهدید کرد قطر و ایتالیا در تلاش برای دستیابی به توافقی گسترده‌تر با ایران آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنان در ایران حضور دارند قالیباف: گنبد آهنین در مقابل قدرت موشکی ایران بی اثر شد محسن رضایی: رهبر انقلاب مستقیما عملیات علیه رژیم صهیونیستی را فرماندهی کردند علی لاریجانی: کار گروسی عامل جنایت دشمن شد ترامپ نامزد مسلمان انتخابات شهرداری نیویورک را «دیوانه کمونیست» خواند موضع جدید ترامپ درباره طرح کاهش مالیات‌ها حضور سران قوا در آیین بزرگداشت شهدای اقتدار در مصلی تهران| مقامات در مورد جنگ ۱۲ روزه چه گفتند؟ (۱۱ تیر ۱۴۰۴) تکذیب توقف آموزش زبان روسی در مدارس جمهوری آذربایجان صدای انفجار‌های مهیب در حومه ادلب شنیده شد (۱۱ تیر ۱۴۰۴) آلمان به تعلیق همکاری ایران با آژانس واکنش نشان داد ممنوعیت تردد پرواز‌های عبوری بین المللی در آسمان مرکز و نیمه غربی کشور (۱۱ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: تاکنون حدود ۴۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز به کشورشان بازگردانده شده‌اند (۱۱ تیر ۱۴۰۴) + فیلم جزئیات تیراندازی در گشت امنیتی منطقه تاریک دره همدان
سرخط خبرها

رئیس جمهور: وزارتخانه‌ها ظرفیت‌های همکاری با سازمان همکاری‌های شانگ‌های را شناسایی کنند

  • کد خبر: ۸۱۲۵۲
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۹
رئیس جمهور: وزارتخانه‌ها ظرفیت‌های همکاری با سازمان همکاری‌های شانگ‌های را شناسایی کنند
رئیس جمهور گفت: وزارتخانه‌ها ظرفیت‌های همکاری با سازمان همکاری‌های شانگ‌های را شناسایی و در مسیر رشد اقتصادی فعال کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیسی امروز یکشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگ‌های گفت: امروز نه تنها وزارت امور خارجه بلکه همه وزارتخانه‌ها مسوولیت و ماموریت دارند که از ظرفیت ایجاد شده، نهایت استفاده را در رونق و شکوفایی اقتصادی کشور بعمل بیاورند.

رییس جمهور خاطر نشان کرد: امروز کشور‌های عضو شانگ‌های نیز زمینه و بستر همکاری با جمهوری اسلامی ایران را از هر زمان دیگری مهیاتر می‌دانند و احساس می‌کنند می‌توانند همکاری‌های بهتر و بیشتری را با ایران رقم بزنند و در سخنان خود نیز بر تقویت و تعمیق سطح همکاری با تهران تاکید داشتند.

رئیسی تسریع در فعال کردن بندر چابهار را مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: بندر چابهار دروازه ارتباط با کشور‌های آسیایی و جهان است، لذا شتاب در توسعه و بهره برداری آن، از اهمیت زیادی برخوردار است.

رییس جمهور همچنین به رایزنی‌های انجام شده برای تقویت همکاری‌های دوجانبه با تاجیکستان اشاره کرد و گفت: دو کشور ارتباط فرهنگی با ریشه و اعتقادی با یکدیگر دارند و در این سفر، دو طرف مصمم شدیم تا فصل نوینی از روابط دو جانبه بین دو کشور رقم بخورد.

رئیسی تصریح کرد: سیاست خارجی دولت، تقویت روابط با کشور‌های همسایه با اولویت دیپلماسی اقتصادی است و این سیاست را با قدرت پیگیری خواهیم کرد و هیچ مانعی برای تقویت روابط اقتصادی با کشور‌های همسایه و منطقه وجود ندارد.

رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش‌ها و فداکاری دست اندرکاران حوزه بهداشت و سلامت کشور گفت: امروز شتاب واکسیناسیون برای مردم امیدبخش شده است و در کنار آن دقت و انضباط واکسیناسیون اهمیت زیادی دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد.

رئیسی افزود: به لطف الهی با شتابی که در روند واکسیناسیون آغاز شده سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ در زمان خود آغاز خواهد شد و همه دانش آموزان، دانشجویان و خانواده آن‌ها اطمینان داشته باشند که امر آموزش در کشور رونق خواهد گرفت و تعطیلی و تاخیر در آن را خسارت به فرزندان خود می‌دانیم.

رییس جمهور همچنین تداوم حرکت به سمت رشد اقتصادی و کاهش تورم در کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: گام‌های مثبتی در این زمینه برداشته شده و امیدواریم این روند با سرعت بیشتر همراه بوده و برای مردم ملموس باشد.

رئیسی خاطر نشان کرد: در تصمیمات اقتصادی به دنبال آن هستیم که اقدامات، همراه با مطالعه و کار کارشناسی باشد تا گام‌های اجرایی که در حوزه اقتصادی برداشته می‌شود تاثیرگذار و همراه با نتیجه روشن باشد.

رییس جمهور در ادامه به موضوع راهپیمایی اربعین حسینی اشاره کرده و گفت: همه مردم ایران عاشق اباعبدالله الحسین (ع) هستند، اما شرایط کرونایی و صیانت از جان مردم اقتضائاتی دارد و باید در چارچوب رعایت پروتکل‌های بهداشتی و انضباط عمل شود تا سلامت زائران دچار آسیب نشود ضمن اینکه در این زمینه همکاری با دولت عراق نیز اهمیت دارد.

رئیسی در ادامه با تبریک قهرمانی تیم والیبال کشورمان در مسابقات آسیایی اظهار داشت: در مقابل افتخارآفرینی ورزشکاران کشورمان وظیفه داریم که ضمن حمایت از آنان، زمینه ورزش قهرمانی را نیز در کشور تقویت کنیم.

 

منبع:فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->