«محفل بزرگ ارادت» در شب میلاد امام رضا(ع) با حضور شاعران ملی در مشهد برگزار می‌شود تبعیت از امامزادگان یعنی از اهل بیت شدن| برای اینکه از خاندان پیامبر (ص) باشیم؛ راه آن تبعیت است ت‍ولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد؛ لزوم توجه به مسائل روز و نیاز‌های جامعه در پژوهش‌های حوزوی حرم مطهر رضوی در شب شهادت امام صادق (ع) غرق در عزا و ماتم شد آیت‌الله علم‌الهدی: مقاومت، امتداد سیره سیاسی امام صادق(ع) است عضویت عراقچی و قاآنی در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت «مشهد، عزادار صدیق امام صادق(ع)» | اجتماع بزرگ صادقیون در مشهدالرضا(ع) برگزار شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نقش امام صادق(ع) در احیای امامت و عاشورا | از سنگ‌چین مزار امام علی(ع) تا مرثیه‌سرایی بر کربلا تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات نگهداری ۱۹۰۰ نسخه خطی از آثار شیخ بهایی در مرکز نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی
سرخط خبرها

امام جمعه مشهدمقدس: بزرگداشت سالگرد دفاع مقدس تجدید حیات یک فرهنگ است

  • کد خبر: ۸۱۷۴۲
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷
امام جمعه مشهدمقدس: بزرگداشت سالگرد دفاع مقدس تجدید حیات یک فرهنگ است
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: امروز در ۱۰متری مرز اسرائیل تمثال مقام معظم رهبری نصب شده و قدرت نظام و انقلاب تا آنجا رفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: همسایه نسبت به همسایه حقوقی دارد که آن حقوق باید رعایت شود؛ ارتباط با همسایگان یک ارتباط ساده و عادی نیست و باید تنظیم شده باشد و نوع ارتباط تعریف شود.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: ارتباط با همسایه باید ارتباطی مسالمت آمیز باشد؛ اگر یک همسایه بی‌دین است و در مسئله ولایت‌گرایی وابسته به مقام ولایت نیست و با دشمنان ولایت رابطه دارد صرفا رفتاری مسالمت آمیز داشته باشید و رابطه بیشتر نباید برقرار شود، زیرا ممکن است انحراف فکری وی در خانواده شما اثر کند.

آیت‌الله علم‌الهدی در ادامه با اشاره به هفته بزرگداشت ایام هفته دفاع مقدس خاطرنشان کرد: مسئله‌ای که برای ما قابل توجه است این است که در همه جا در یک موقعیت نظامی که فرد یا جمعیت متجاوزی به کشوری حمله و آن را غصب و بعد مردم پیروز می‌شوند؛ روز اخراج متجاوز و روز پیروزی را در سالگرد‌ها گرامی می‌دارند، اما چرا در دفاع مقدس ما این چنین است؟ روزی که این اتفاق افتاد امام راحل فرمودند: «دیوانه‌ای سنگ انداخته است» و این جمله این روحیه را داد.

وی بیان کرد: جرات دفاع و روحیه مقابله با این تجاوز را در چنین روزی امام بزرگوار به مردم ما تلقین کردند و مردم ما نیز هشت سال با دست خالی و تحریم جهانی ایستادند و دشمن را شکست دادند. از این نظر ما سالگرد دفاع مقدس را روز تجاوز دشمن به خاکمان قرار دادیم. بزرگداشت سالگرد دفاع مقدس تجدید حیات یک فرهنگ است.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: تمام تداوم ۴۲ ساله انقلاب ما مرهون فرهنگ دفاع مقدس است و ما به عنوان دفاع مقدس می‌خواهیم آن فرهنگ را تجدید کنیم و اگر این اتفاق رخ دهد نسل‌هایی که آن روز را درک نکرده‌اند به گذشته متصل و انقلاب ما در جامعه در یک تداوم نسل ادامه پیدا می‌کند.

وی افزود: اگر نسل سوم و چهارم ما به نسل اول و دوم وصل شدند، انقلاب ادامه پیدا می‌کند و راه اتصال این نسل مسئله هشت سال دفاع مقدس و تحکیم و تثبیت آن است که اگر انجام شد، کار صحیحی است. هرچه داریم ناشی از تجدید فرهنگ دفاع مقدس است. در دوران دفاع مقدس، شهید حججی و مدافعان حرم به دنیا نیامده بودند، اما صحنه‌ای که نشان دادند را اگر بررسی کنید عین صحنه‌های دفاع مقدس بود.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار داشت: نتیجه تجدید حیات دفاع مقدس این بود که دفاع حرم به دنبال دفاع مقدس پیش آمد و دشمن مزدور استکباری را تا ساحل دریای مدیترانه عقب راندند؛ امروز در ۱۰ متری مرز اسرائیل تمثال بلندقامت مقام معظم رهبری نصب شده و قدرت نظام و انقلاب تا آنجا رفته است. حاج قاسم رزمنده و الگوی دفاع مقدس بود و با این الگو با مزدوران جنگ نیابی استکبار مبارزه کرد و نتیجه آن زمین‌گیر شدن استکبار جهانی بود.

آیت الله علم‌الهدی بیان کرد: نکته دیگر مسئله اخلاص برای خداست؛ در هشت سال جنگ تحمیلی افراد ممکن است با انگیزه‌های مختلف به جبهه می‌رفتند، اما زمانی که شب عملیات می‌شد؛ در مقابل باران آتش و منورها، اخلاص داشتند و خدا را در نظر می‌گرفتند. شهدای ما، چاشنی اخلاص را همگی در شهادتشان داشتند.

وی بیان کرد: امداد و قدرت خدا در نگاه و رویکرد امام راحل بسیار بالا بود و همواره بر قدرت و ایستادگی مردم و ادامه دفاع تاکید داشتند. نباید به امکانات و تجهیزات تکیه کرد بلکه باید بر امداد الهی تاکید داشت. با افرادی که آن روز‌ها را درک کرده‌اند و با رزمندگان آن روز‌ها صحبت کنید تا برای شما از امداد غیبی پروردگار بگویند. این امداد غیبی ساده نیست. این فرهنگ جهاد بایستی در همه عرصه‌ها از جمله عرصه اقتصادی حاکم باشد.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: آمریکا با افتضاح بیشتر هر روز روبرو شده و امروز تبدیل به ذلیل‌ترین قدرت‌ها در روی کره زمین شده است. جمله رئیس جمهور در تبیین ذلت آمریکا در وبینار سازمان ملل همه رسانه‌های خارجی و حتی آمریکایی قید کردند و آن را به عنوان یک جمله برحق تحلیل کردند و عنوان شد «از کاپیتال تا کابل» حرف صحیحی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->