تأکید عارف بر درمان هرچه سریع‌تر مصدومان حادثه انفجار در بندر رجایی | ائتلاف جنوبِ جهانی، ائتلافی برای طراحی نظمی نو وزیر کشور از مهار ۸۰ درصدی حریق بندر شهید رجایی خبر داد ۱۵ خبرنگار فلسطینی در سه‌ماهه نخست ۲۰۲۵ به شهادت رسیدند ارتش یمن مجدداً پایگاه نظامی در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سالاری: تاکنون درخشش قابل‌قبولی را از تیم مذاکره‌کننده ایرانی شاهد بوده‌ایم نمایندگان حماس قاهره را ترک کردند وزیر دفاع پاکستان: ما آغازگر جنگ با هند نخواهیم بود قالیباف: مجلس گزارشی دقیق درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم ارائه می‌دهد تلاش هواپیمای ایلوشین سپاه برای اطفای حریق در بندر شهید رجایی سخنگوی دولت از کنترل شرایط در بندر شهید رجایی خبر داد شعاری که دارد به صاحبانش برمی‌گردد مجروح شدن ۸ غیرنظامی در پی حملات آمریکا به یک منطقه مسکونی در پایتخت یمن (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد پیام تسلیت و همدردی امیر قطر با رئیس جمهور در پی انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد، گم‌شده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
سرخط خبرها

مسئله اصلی اصولگرایان چیست؟

  • کد خبر: ۸۲۰۸۰
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
مسئله اصلی اصولگرایان چیست؟
به نظر می‌رسد؛ امروز که مجلس و دیگر نهاد‌های قدرت در اختیار اصولگرایان است آنها باید بتوانند کشور را اداره و از این وضعیت فعلی خارج کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از انتخابات مجلس سال ۹۸ اصولگرایان روی دور پیروزی قرار گرفتند و سنگر به سنگر از مجلس تا ریاست جمهوری و شهرداری را فتح کردند. حال این سؤال پیش می‌آید که آن‌ها می‌خواهند چه نوع سیاست ورزی را دنبال کنند؟ جواب به این سؤال آنجا اهمیت پیدا می‌کند که رقیب سنتی اصولگرایان در روز‌های حضیض خود به سر می‌برد و مشخص نیست که چند سال طول می‌کشد تا ساختار تشکیلاتی و بدنه اجتماعی خود را دوباره احیا کند.

بعد از استقرار دولت آیت ا... رئیسی، این اختلاف دیدگاه میان اصولگرایان به انحای مختلف بروز و ظهور کرد. افرادی از سلایق گوناگون اصولگرایی به ترکیب کابینه سیزدهم نقد کردند، اما بعد از رأی اعتماد مجلس به کابینه، نقد‌ها کمتر شد. البته برخی این اتفاق را مقطعی می‌دانند. دولت جدید با گذشت دو ماه همچنان درحال استقراریافتن است. در چنین ایامی، تجارب گذاشته حکایت از آن می‌کند که چندان شاهد فضای نقد و نقادی نخواهیم بود. امروز همه گرایش‌های اصولگرا و حتی اصلاح طلب منتظرند ببینند که دولت رئیسی چه خواهد کرد. در  واقع مسئله امروز اصولگرایان وحدت یا رقابت نیست.

مسئله اصولگرایان این است که مجلس و دیگر نهاد‌های قدرت را در اختیار دارند و باید بتوانند کشور را اداره و از این وضعیت فعلی خارج کنند. الان بحث رقابت‌های درون جریانی یا حتی پرداختن به رقیب نیست. اصولگرایان باید بتوانند کشور را به خوبی اداره کنند یا حداقل از وضعیت موجود اندکی به سوی بهبود بروند. اگر بتوانند این کار را انجام دهند، رقابت‌های درون جریان کمتر بروز و ظهور پیدا می‌کند. مسلم این است که موضوع امروز اصولگرایان باید رسیدن به کارآمدی در اداره کشور باشد.

موضوع این روز‌های کشور حل مشکلات مردم است

عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا، درباره این موضوع به «فردانیوز» گفت: اکنون برای قضاوت زود است. اصولگرایان هم مدعی نبود اختلاف در میانشان نیستند و گرچه اکنون جریان انقلابی در مجلس و دولت حضور دارند، حتما در هر خانواده‌ای اختلاف نظر وجود دارد، اما به نظر می‌رسد که با وجود تمام اختلافات، همه و حتی اصلاح طلبان باید دست به دست دهند تا مشکلات فراوان مردم رفع شود و همه باید بدانیم که مهم‌ترین موضوع این روز‌های کشور، حل مشکلات مردم و البته حفظ نظام است. اختلاف نظر لزوما بد نیست و باعث ایجاد رقابت سازنده می‌شود، اما مشخصا در مقطع کنونی حتی مهم‌تر از رقابت سازنده، حل مشکلات مردم است. مردم گرفتار ویروس کرونا هستند و باید به سرعت کرونا مهار شود.

هنوز هم روزانه تعداد زیادی از مردم جان می‌بازند و این بسیار دردناک است. او همچنین درباره تأثیر عملکرد دولت بر میزان کاهش یا افزایش اختلاف‌ها گفت: یک سوی ماجرا به عملکرد دولت آقای رئیسی بازمی گردد. اگر دولت بتواند مشکلات مردم را حل کند، طبعا اختلاف میان اصولگرایان کم می‌شود و باید دید چینش وزارتخانه ها، استانداری‌ها و فرمانداری‌ها چگونه خواهد شد. با همه این اوصاف، اختلاف نظر در میان اصولگرایان وجود خواهد داشت که اگر دوستانه مطرح شود، مشکلی نیست. امیدواریم اگر اختلافی هم بود، منجر به درگیری و کشمکش نشود؛ زیرا چنین شرایطی، خواسته دشمنان خارجی است.

اصولگرایان باید کشور را به خوبی اداره کنند

ناصر ایمانی، فعال رسانه‌ای اصولگرا، در گفت وگویی با «فردانیوز» گفت: مسئله اصولگرایان در شرایط موجود، وحدت یا رقابت نیست. مسئله اصولگرایان این است که قدرت، مجلس و دیگر نهاد‌های قدرت را در اختیار دارد و باید بتواند کشور را اداره کرده و از این وضعیت فعلی خارج کند. الان بحث، بحث رقابت‌های درون جریانی یا حتی پرداختن به رقیب نیست. اصولگرایان باید بتوانند کشور را به خوبی اداره کنند یا حداقل از وضعیت موجود اندکی به سوی بهبود بروند.

اگر بتوانند این کار را انجام دهند، هم رقابت‌های درون جریان کمتر بروز و ظهور پیدا می‌کند و هم رقابت آن‌ها با جریان مقابل کمتر می‌شود و حرفی برای گفتن دارند. او با اشاره به اینکه «اکنون در دوران انتقال هستیم»، گفت: برای مثال تا ۶، ۷ ماه دیگر، نه از طیف‌های درونی اصولگرایان خیلی داد و فریاد خواهید شنید و نه از اصلاح طلبان؛ تا ببینند که چه خواهند کرد. به محض اینکه اولین ناکارآمدی‌ها شروع شود، شاهد خواهیم بود که هم اصلاح طلبان و هم جریان‌های داخلی اصولگرا از درون شروع به انتقاد می‌کنند؛ پس فعلا در دوران انتقالی به سر می‌بریم.

اصولگرایان خواستار اداره کشور در فضایی آرام هستند

حسین انواری، تحلیلگر سیاسی اصولگرا، نیز درباره این موضوع به «فردا» گفت: داخل خانواده اختلافاتی پیدا می‌شود که طبیعی است و بنیان خانواده بر هم نمی‌ریزد. اختلاف سلیقه وجود دارد و هر طیف، گروه و حتی فردی باتوجه به بضاعت‌های ذهنی خود، نظرش را می‌دهد که ممکن است طیفی دیگر نظر او را قبول نداشته باشد؛ بنابراین اختلاف نظر هست، اما بسیار بیشتر از آن اشتراک نظر وجود دارد و همه می‌کوشیم با تکیه بر اشتراک‌ها از افتراق جلوگیری کنیم.

این فعال سیاسی در برابر این شائبه که ممکن است یکدستی قوا پیامد‌های منفی داشته باشد، بیان کرد: همه قوا باید کنار هم بنشینند، با هم همفکری کنند و در تعاملی سازنده، مشکلات را حل کنند. نگاه رهبر معظم انقلاب همین است و ایشان همواره سران قوا را به وحدت دعوت کرده اند. اصولگرایان درپی گسترش تنفر سیاسی نیستند و می‌خواهند کشور در فضایی آرام و مملو از عقلانیت اداره شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->