پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴)| ورود پول به بازار ادامه دارد؟ ویدئو| بیکاری ۸۰۰ هزار فارغ‌التحصیل| فقط ۱۷ درصد ایرانی‌ها روزانه کار می‌کنند پیش بینی قیمت دلار (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ ویدئو | وزیر رفاه: خانوارهای جعلی مانع اصلاح یارانه شدند | ۶ میلیون خانوار کالابرگ گرفتند قیمت تایر به ثبات رسید | دسترسی متقاضیان به تایر با قیمت‌های مناسب استفاده از ظرفیت کارخانه بوجاری شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان رضوی ماجرای بانک سپه از تهدید تا فرصت منتظر کاهش قیمت مسکن پس از مذاکرات باشیم؟ ادامه ریزش نرخ دلار | اسکناس آمریکایی یک کانال دیگر را از دست داد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) رد پای دایناسور در زرند، به جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود بسته حمایتی وزارت راه از مستأجران تصویب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | پرداخت وام ودیعه ۴۰۰ میلیونی به دهک‌های پایین ذوق بازار سهام از مذاکرات | بورس ۶۲ هزار واحد رشد کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) نیمی از مخازن سد‌های کشور پُر شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مذاکرات عمان قیمت خودرو‌های داخلی را ریزشی کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) + جدول افت شدید قیمت خودرو‌های خارجی پس از ریزش نرخ دلار (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) + جدول طلا کانال ۷ میلیون تومان را از دست داد | سقوط سکه به زیر کانال ۸۰ میلیون تومان طعم تلخ گرانی میوه در کام مردم | میوه خوردن هم لاکچری شد وضعیت بازارهای طلا، دلار و کالاهای وابسته به ارز در روز مذاکرات | خواب نیمروزی بازارها قیمت هر اونس طلا در بازار جهانی امروز (یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد + جزئیات ریزش دلار به کانال ۸۰ هزار تومان | قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ریزش شدید قیمت طلا در مشهد یک روز پس از مذاکرات عمان (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) علت کمبود شکر و روغن در فروشگاه‌ها اعلام شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) آمادگی ورود به فصل خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی قیمت ارز‌های دیجیتال یک روز بعد از مذاکرات (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | سبد ارز‌های دیجیتال خانواده ترامپ به یک میلیارد دلار نزدیک شد خرید و فروش اراضی جنگلی و ملی ممنوع اعلام شد میزان مشاغل غیررسمی کشور به ۵۶ درصد رسید طرح کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های کمتربرخوردار، امسال ادامه دارد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم بانک‌ها تا پایان سال ۱۴۰۳ چه میزان به خودی‌ها وام دادند؟ + جدول
سرخط خبرها

کدام کشورها پوشاک ایرانی می‌پوشند؟

  • کد خبر: ۸۳۳۲۰
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۹
کدام کشورها پوشاک ایرانی می‌پوشند؟
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک گفت پوشاک ایران به کشورهای اروپایی از جمله آلمان و کشورهای همسایه مثل عراق، ترکیه، افغانستان و ارمنستان صادر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالقاسم شیرازی امروز در یک نشست خبری که در اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک برگزار شد، گفت: تولید پوشاک در کشور از ارزش افزوده بالایی برخوردار است و در این صنعت نسبت به سایر صنایع می‌توان با هزینه کمتر، اشتغال بیشتری ایجاد کرد. با توجه به تولید پوشاک ایرانی با کیفیت و قیمت مناسب تولیدات ما با تولیدات خارجی قابل رقابت و تولیدات اکثر تولیدکنندگان پوشاک صادرات محور است. بنابراین اگر رایزنان تجاری در کشورهای مختلف فعال شوند صادرات در این بخش نیز قابل گسترش است.

وی با بیان اینکه بخشی از تولیدات پوشاک کشور به کشورهای اروپایی از جمله آلمان و بخشی نیز به کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکیه،  افغانستان و ارمنستان صادر می‌شود، اظهار کرد: با توجه به تولیدات با کیفیت کشور ترکیه یکی از خریداران شلوارهای جین تولیدی توسط تولیدکنندگان ایرانی است.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک، همچنین با اشاره به تعطیلات مکرر واحدهای صنفی طی دو سال اخیر به علت کرونا، تصریح کرد: این در حالی است که طی دو سال اخیر تولیدکنندگان پوشاک تعطیل نکردند و در زمان نیاز به ماسک نیز نیاز جامعه را تامین کردند. همچنین در دو سال گذشته پدیده دست‌فروشان و بساط گستری به علت تعطیلی مکرر  واحدهای صنفی گسترش یافته است.

وی عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مبارزه با عرضه پوشاک قاچاق را خوب توصیف کرد و گفت: پنج درصد از تولیدات پوشاک در کشور توسط بنگاه‌های بزرگ صنعتی و ۹۵ درصد نیز توسط بنگاه‌های کوچک و متوسط تامین می‌شود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک در ادامه با اشاره به برگزاری نمایشگاه پوشاک در شهر آفتاب گفت: علیرغم اینکه یکی از نیازهای جدی تولیدکنندگان این بخش برگزاری نمایشگاه بوده، تاکنون به دلیل برخی کارشکنی‌ها موفق به برگزاری چنین نمایشگاهی در نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران نشدیم. اما با رایزنی‌های انجام شده بالاخره این موفق شدیم تا شرایط برگزاری این نمایشگاه را در شهر آفتاب فراهم کنیم.   بر اساس اقدامات انجام شده نمایشگاه پوشاک در شهر آفتاب از ۲۰ تا ۲۳ مهر با حضور ۱۰۰ تولید کننده پوشاک برگزار می‌شود که حدود ۱۰ تولیدکننده شرکت‌کننده در این نمایشگاه جزو برندهای معروف و برتر هستند.

ورود سالانه ۲ میلیارد دلار پوشاک به کشور

همچنین مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب گفت: علیرغم ممنوعیت واردات پوشاک سالانه ۲ میلیارد دلار پوشاک به صورت رسمی و غیررسمی وارد کشور می‌شود. این در حالی است که با توجه به کیفیت تولیدات داخلی اصلا نیازمند واردات پوشاک نیستم.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب با اشاره به برگزاری نمایشگاه پوشاک در این نمایشگاه طی روزهای آتی افزود: کیفیت پوشاک ایرانی اگر بهتر از پوشاک خارجی نباشد هم سطح است. اما برای توسعه این صنعت نیازمند برندینگ هستیم. یکی از مشکلات بخش نمایشگاهی کشور انحصار دولت است و به همین دلیل حوصله از بخش خصوصی برای رقابت گرفته شده است. با انحصار دولت در بخش‌های مختلف صنعت قدرت خلاقیت از بخش‌های مختلف گرفته می‌شود.

مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب اظهار کرد: ایران در سال ۱۲۸۵ اولین کشور از خاورمیانه بود که در نمایشگاه بین‌المللی بریتانیا شرکت کرد و کشورهای همسایه ما در آن دوران حتی با واژه صنعت نمایشگاهی آشنا نبودند اما امروز همسایگان ما اکسپوهای جهانی برگزار می‌کنند و ما حتی نامزد برگزاری اکسپو نشده‌ایم. این در حالی است که در هر دوره برگزاری کشور برگزار کننده می‌تواند ۶۰ میلیارد دلار درآمد کسب کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->