دولت لبنان: طرح ارتش برای خلع سلاح حزب‌الله محرمانه است انفجار خونین یک خودرو در شهر حلب سوریه (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) العربیه: طرح «انحصار سلاح در دست دولت لبنان» تصویب شده است حزب‌الله لبنان: حق استعفا از دولت یا اعتراض خیابانی را محفوظ می‌دانیم واکنش حماس به تهدید وزیر جنگ اسرائیل علیه نوار غزه جاسوسی آمریکا از رهبر کره‌شمالی شکست خورد بیش از ۷۰۰ هزار کودک در غزه از تحصیل محرومند ترامپ: هند و روسیه را به چین باخته‌ایم شهادت ۶۹ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۳۰۰ نفر رسید (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر لبنانی: طرح خلع سلاح آمریکایی است تکذیب یک نقل قول از معاون وزیر خارجه مذاکرات هسته‌ای ایران و آژانس اتمی از سر گرفته شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: سوءتفاهم پیش‌آمده بین تهران و دوحه کاملا با سفر اخیر برطرف شد رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ۳ کشور عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل آیت‌الله علم‌الهدی:  هدف دشمن ایجاد تفرقه بین سنی و شیعه است کرملین: دور دوم مذاکرات پوتین و ترامپ امکان‌پذیر است پوتین: هر نیروی خارجی در اوکراین هدف مشروعی برای حمله خواهد بود موضوع الحاق کرانه باختری از دستور کار کابینه رژیم صهیونیستی خارج شد وال استریت ژورنال: هیئت ایرانی به وین سفر می‌کند (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) جزئیاتی از دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا سه گروه حقوق بشری فلسطین را تحریم کرد سنگ‌اندازی آمریکا برای حضور هیأت ایرانی در سازمان ملل تنش نظامی آمریکا و ونزوئلا بالا گرفت (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ فرمان اجرایی تغییر نام وزارت دفاع آمریکا را صادر می‌کند ایروانی: باید با قاطعیت در برابر تمامی خطرات هسته‌ای ایستادگی کنیم ناو هواپیمابر آمریکایی در عمان پهلو گرفت (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) ادعا‌های واهی نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران تکرار شد
سرخط خبرها

رئیس مجلس: مسئولان کشور افغانستان موظف به تامین امنیت مردم هستند

  • کد خبر: ۸۳۴۱۷
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
رئیس مجلس: مسئولان کشور افغانستان موظف به تامین امنیت مردم هستند
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شهادت تعداد زیادی از مردم بی‌دفاع و بی‌گناه افغانستان در مسجد سیدآباد شهر قندوز قلب همه مردم آزاده جهان را به درد آورد. این ضایعه را به تمامی برادران و خواهران افغانستانی تسلیت می‌گویم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه ربیع، ماه وحدت مسلمانان و ماه میلاد پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد (ص) به تمامی مردم ایران و همه مسلمین جهان، بیان کرد: در ابتدای این ماه که آن را ماه وحدت مسلمین می‌دانیم، شهادت تعداد زیادی از مردم بی‌دفاع و بی‌گناه افغانستان در مسجد سیدآباد شهر قندوز قلب همه مردم آزاده جهان را به درد آورد. این ضایعه را به تمامی برادران و خواهران افغانستانی تسلیت می‌گویم و برای بازماندگان شهدای این حادثه از خداوند متعال صبر و اجر مسئلت دارم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: این جنایت بی‌رحمانه تروریست‌ های تکفیری را به شدت محکوم می‌کنیم. مسئولان کشور افغانستان موظف به تامین امنیت یکایک مردم آن کشور هستند و باید علاوه بر مجازات عاملان و بانیان این حادثه تاسف بار تدابیر لازم را برای جلوگیری از تکرار این گونه حوادث را اتخاذ کنند.

قالیباف تصریح کرد: فتنه ‌انگیزی‌ های مذهبی و قومی، پروژه‌ امنیتی جدید دشمنان مردم افغانستان است که به دست گروه ‌های تروریستی با پشتیبانی و حمایت آمریکایی‌ ها به انجام می‌رسد. سران کشورهای اسلامی باید هوشیارانه با تاکید بر اتحاد ملل مسلمان مانع از تداوم فعالیت گروه‌های تکفیری شوند و اتحاد و امنیت را در سراسر منطقه تامین کنند.

وی با اشاره به وقوع دو زلزله اخیر در بخش بازفت کوهرنگ در استان چهار محال و بختیاری و اندیکا در استان خوزستان، اظهار کرد: متاسفانه این زلزله‌ها خسارات قابل توجهی بر جای گذاشته است. با توجه به گزارش‌ های میدانی نمایندگان محترم و گروه‌ های جهادی حدود ۸۰۰ منزل مسکونی در بازفت آسیب جدی دیده است و ۴۰۰ خانواده عشایری با مشکل تردد روبرو شده‌اند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در اندیکا نیز ۱۳۰ روستا آسیب دیده که درصد تخریب در ۳۰ روستا بالاست. با توجه به اینکه مردم این مناطق محروم پیش از این نیز با مشکلات معیشتی مواجه بوده‌اند و این حوادث مشکلات را تشدید کرده است و همچنین با توجه به در پیش بودن فصل سرما رسیدگی فوری دولت به مشکلات مردم، تأمین مایحتاج ضروری آنها و جبران خسارات وارده به منازل، مدارس، خانه ‌های بهداشت، زمین‌ های کشاورزی و دام‌ ها ضروری است.

قالیباف تاکید کرد: ضروری است کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بر بازسازی سریع روستاهای مذکور و باز شدن کامل راه‌های مواصلاتی و رفع مشکلات عشایر رسیدگی کرده و اهتمام لازم را برای تسریع در این امر به کار ببندد و گزارش آن را به نمایندگان محترم ارائه کند و کمیسیون کشاورزی بر جبران خسارات دامداران و کشاورزان نظارت کند و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز از تسریع در بازسازی مدارس تخریب شده و همچنین متوقف نشدن جریان آموزش در روستاهای زلزله زده اطمینان حاصل کند.

وی در پایان فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی را به کارکنان، افسران و فرماندهان آن تبریک و تهنیت گفت و یاد شهدای گرانقدر این نیرو را گرامی داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->