رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان بلاتکلیفی نصب مجسمه فردوسی در مشهد بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) آیا مدیریت تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری‌ها واگذار شد؟ | گزارشی از ابعاد مصوبه جنجالی هیئت‌وزیران درباره تاکسی‌های اینترنتی پیام شهردار مشهد مقدس به مناسبت سالگرد طوفان‌الاقصی و روز جهانی فلسطین هشدار هوای ناسالم در مشهد | نفس‌کشیدن در شهر برای گروه‌های حساس خطرناک شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) نشست واکاوی شبکه مسائل مدیریت شهری مشهد برگزار شد درباره کوچه «کاشانی‌ ۵۵» مشهد | «یدا...» روزگاری از میان باغ‌های امین آباد می‌گذشت مراسم تکریم و معارفه مدیرکل حوزه شهردار مشهد مقدس برگزار شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) + فیلم شهردار مشهد مقدس: بهترین تبلیغ برای شهرداری و شورای شهر، انجام کار است توقیف محموله ۴۰ تنی گوشت تنظیم‌بازاری در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گام تازه مدیریت آرامستان‌های مشهد برای ارتقای خدمات تشریفات با همکاری بخش خصوصی کاشت بیش از ۲ میلیون بوته گل و گیاه پاییزی | پاییزِ بهاری مشهد برگزاری ۶۹۰ جلسه شورای اجتماعی محلات مشهد در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ بازسازی و بهسازی سالن ورزشی اسکواش «امید و زندگی» در بوستان برکت مشهد شهردار مشهد مقدس: از ابتدای سال ۱۴۰۴، بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت توسط شهرداری تولید شده است مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بخش سلول درمانی در بیمارستان امام رضا (ع) راه اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۸۳۷۲
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴
بخش سلول درمانی در بیمارستان امام رضا (ع) راه اندازی می‌شود
رییس ستاد سلول‌های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از راه اندازی بخش سلول درمانی در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا (ع) در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر جلیل توکل افشار در حاشیه نشست ستاد سلول‌های بنیادی که با حضور معاون پژوهش و فناوری و جمعی از اعضای هیات علمی برگزار شد، اظهار کرد: این بخش به منظور هدایت پژوهش‌های پایه در حوزه سلول درمانی و طب بازساختی به بالین و بهره مندی بیماران با حمایت معاونت پژوهش و فناوری، دانشکده پزشکی و بیمارستان امام رضا (ع) راه اندازی می‌شود.

استاد گروه ایمونولوژی و آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه خوشبختانه علم طب بازساختی در تمامی رشته‌های علوم پزشکی و رشته‌های مرتبط به کار گرفته می‌شود و ستاد مانند چتری است که تمام گروه‌ها را پوشش می‌دهد خاطر نشان کرد: این علم با سرعت بسیار قابل توجهی جای خود را در علوم پزشکی باز کرده است و انتظار می‌رود گروه‌های آموزشی به این مسئله توجه ویژه کنند.
دکتر توکل افشار با اشاره به اینکه ستاد پژوهش و فناوری سلول‌های بنیادی دانشگاه از سال ۹۰ در قالب ۴ کمیته راه اندازی شده است خاطر نشان کرد: توسعه زیر ساخت‌های لازم برای این علم و حمایت از پژوهشگران و اعضای هیات علمی برای به ثمر رساندن فاز بالینی و کاربردی سلول‌های بنیادی و طب بازساختی مهمترین هدفی است که در این ستاد دنبال می‌شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: توسعه طرح‌های تحقیقاتی اعم از بالینی و پایه و سوق دادن به سمت بالین در راستای منفعت رساندن به بیماران، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی، حمایت از دانشجویان و پیگیری مصوبات از جمله فعالیت‌های این ستاد به شمار می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->