قیمت خودرو در مدار نزول | بررسی قیمت امروز خودرو (۱۴ آبان ۱۴۰۴) برگزاری هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در تاجیکستان در ۲۳ آذرماه | نمایشگاه «دوشنبه»، اولین رویداد اقتصادی بین‌المللی با برگزارکننده استانی چرا دو قیمت روی یک محصول درج می‌شود؟ طرح تبدیل خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز آغاز شد سازمان حمایت افزایش قیمت بلیت هواپیما را غیرقانونی اعلام کرد رشد قیمت جهانی طلا چه تاثیری بر نرخ طلا در ایران دارد؟ قیمت گل زعفران امروز کاهش یافت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | علت این کاهش قیمت چه بود؟ نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | رشد قیمت سکه نبرد سنگین عرضه و تقاضا | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ آبان ۱۴۰۴) بهترین شرکت برای ثبت اخذ جواز کسب کدام است؟ زمان ثبت سفارش عرضه اولیه «زفارس»، امروز (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی موردنیاز است؟ سفره کارگران در ۶ماهه اول ۱۴۰۴، یک‌چهارم کوچک‌تر شده است پیش‌بینی تحلیلگران بازار درباره قیمت جهانی طلا | افزایشی یا ریزشی؟ رفع تعهد ارزی، همچنان گره اصلی در مسیر صادرات طبقه‌بندی شش‌گانه بانک‌ها ابلاغ شد ارز‌های دولتی با آب‌پنیر و شیرخشک از کشور خارج می‌شوند | خروج ارز با صادرات لبنیات! حراج سکه از ساعت ۱۲ امروز (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود | عرضه سکه‌های ضرب ۱۳۸۶ ثبات بازار ارز بدون مقابله با دلالان و رانت‌خواران ممکن نیست طرح فروش جدید محصولات سایپا از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ + جزئیات سکه امامی یا بهارآزادی، کدام نوع سکه باید به عنوان «مهریه» پرداخت شود؟ طلای جهانی در بازار امروز (۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴) افزایشی شد رشد ۴۸ میلیون درصدی طلا در ۵۰ سال اخیر! ۱۷ بانک کشور بیش از ۳۷ میلیون مترمربع ملک در اختیار دارند قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | افزایش قیمت موز قیمت بلیت هواپیما هنوز تغییر نکرده است (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | تعیین نرخ توسط ایرلاین‌ها ثبات قیمت دینار عراق در مشهد | نرخ امروز افغانی افغانستان و لیر ترکیه چقدر است؟ (۱۴ آبان ۱۴۰۴) واردات بنزین سوپر تا دو هفته دیگر نیاز کشور به واردات ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تن گوشت قرمز
سرخط خبرها

کمتر از ۱۰ روز دیگر مشکل ضامن وام مستاجران حل می‌شود

  • کد خبر: ۸۳۸۲۹
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۴
کمتر از ۱۰ روز دیگر مشکل ضامن وام مستاجران حل می‌شود
رییس کمیسیون عمران مجلس گفت: در جلسه بعدی شورای عالی مسکن که کمتر از ۱۰ روز آینده برگزار می‌شود موضوع ضمانت‌ها برای وام ودیعه مطرح و این مشکل برطرف خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس کمیسیون عمران مجلس، محمدرضا رضایی کوچی  درباره اقساط بازپرداخت وام جهش تولید مسکن اظهار داشت: اقساط وام جهش تولید مسکن به صورت پلکانی افزایش پیدا می‌کند، اما در سال اول، سقف اقساط نباید از ۲ میلیون تومان بیشتر باشد.

وی ادامه داد: سیاست ما در طراحی بازپرداخت اقساط این است که ۳۰ تا ۴۰ درصد حقوق کارمندان صرف بازپرداخت اقساط این وام و در سال‌های بعد متناسب با نرخ تورم، رشد پلکانی داشته باشد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه توان ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال و حتی بیشتر از این عدد را داریم، گفت: هرچند با یک شرکت چینی برای انبوه‌سازی در پروژه جهش تولید مسکن مذاکره شده، اما معتقدم شرکت‌های داخلی و مهندسان ایرانی توان ساخت یک میلیون واحد در سال را دارند.

رضایی کوچی با تاکید بر اینکه این پروژه تورم‌زا نخواهد بود گفت: هیچ بار مالی جدیدی به بانک‌ها اضافه نمی‌شود و قرار بر این است از همان تسهیلاتی که سالانه به بخش‌های مختلف ارائه می‌شود، ۲۰ درصد آن در بخش صنعت ساختمان اختصاص یابد.

وی افزود: البته این مصوبه در دولت قبل هم وجود داشت، اما به اجرا نرسید.

رئیس کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: از سوی دیگر باید توجه داشته باشیم که صنعت ساختمان صنعت پیشران است و می‌تواند موتور محرک اقتصاد باشد و به اشتغالزایی در کشور کمک کند.

رضایی کوچی با ابراز نگرانی در ساخت و ساز در کلانشهر‌ها که موجب افزایش جمعیت در آن مناطق می‌شود، بیان داشت: تاکید بر این است که با نیاز شهرها، ساخت و ساز در آن مناطق انجام شود و در حال حاضر ۷۰ درصد نیاز مسکن در ۱۱ کلانشهر متمرکز شده و چالش ما این است که با اجرای این پروژه باعث افزایش جمعیت این کلانشهر‌ها نشویم از این رو به سمت ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده و یا شهر‌های جدید خواهیم رفت.

وی در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه اگر توان ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال وجود دارد چرا تاکنون کمتر از ۱۷ هزار واحد مسکن ملی آماده تحویل است و در موعد مقرر ۴۰۰ هزار واحد مسکونی احداث و تحویل نشد، گفت: ایراد مسکن ملی به انبوه‌سازان برنمی‌گردد، ایراد این پروژه منابع مالی آن بود که طبق آن چیزی که در نظر گرفته شده بود متقاضیان باید ۵ ساله تسهیلات را تسویه می‌کردند بنابراین بسیاری از متقاضیان پس از ثبت‌نام از این طرح انصراف دادند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: به همین دلیل دولت از ۴۰۰ هزار واحد مسکونی که وعده ساخت آن را داده بود به ۵۰ هزار واحد رسید و این طرح ناموفق بود.

رضایی کوچی همچنین در پاسخ به سوال دیگر  مبنی بر عدم تمکین بانک‌ها از مصوبه پرداخت وام ودیعه و اعمال شرایط سختگیرانه برای پرداخت وام ۷۰ میلیون تومانی تاکید کرد: متاسفانه بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات شرایط سختگیرانه‌ای را در نظر گرفتند. قرار بر این بود که متقاضی معادل ۳۰ میلیون تومان سفته یا چک به عنوان تضمین به بانک‌ها بدهند، اما بانک‌ها همراهی نمی‌کنند و درخواست یک یا دو ضامن را دارند.

وی افزود: در جلسه بعدی شورای عالی مسکن که کمتر از ۱۰ روز آینده برگزار می‌شود موضوع ضمانت‌ها برای وام ودیعه مطرح و این مشکل برطرف خواهد شد.

منبع:ایلنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->