پیش‌بینی قیمت دلار در روز چهار‌شنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) از کجا طلای آب شده بخریم؟ راهنمای کامل و امن برای سرمایه‌گذاری در طلای آنلاین در ایران ۲۲ میلیون خودروی فرسوده در کشور تردد می‌کنند | تردد ۲.۴ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران وزیر نیرو: هر هفته بیش از ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت‌ها افت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو بدون مشتری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: یارانه سه دهک تا پایان سال حذف می‌شود | نظام تامین اجتماعی جایگزین پرداخت یارانه شود برگزاری سومین کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی مهلت بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده امروز (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد ماجرای ویدئو جنجالی از مرز روتک و قاچاق سوخت به پاکستان چیست؟ +فیلم سبزپوشی بورس دوام نیاورد | افت ۱۹ هزار واحدی بازار سهام (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) آخرین فرصت برگشت ارز جاماندگان اربعین آغاز ساخت مسکن استیجاری از ماه آینده | پرداخت آورده متقاضیان پایین درآمدی توسط دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دلار افت کرد گام اول حمایت از بورس، ثبات اقتصاد کلان است نه تزریق پول بانک‌های تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند | اسامی شعب کشیک اعلام می‌شود توزیع بیش از ۱۱۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مشهد مقدس آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس ایام شهادت امام رضا (ع) تخصیص ۱۳۵۰ تن آرد سهمیه‌ای برای مراسم عزاداری دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد صعود قیمت طلا در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) خانواده‌های خراسان رضوی جزو ۱۰ استان با کمترین سرانه درآمد در کشور | زندگی سخت در سایه درآمد کم بورس شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد؟ خرما در دهه آخر صفر در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) نیاز به واردات گازوئیل به صفر رسید وزیر اقتصاد: تک‌نرخی‌شدن ارز در دستورکار است گمرک مقررات جدید واردات خودرو سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد خرید و فروش ملک یا خودرو در چه صورتی مشمول مالیات می‌شود؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش چراغ‌خاموش نرخ سود سپرده در بانک‌ها

  • کد خبر: ۸۳۸۵
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱
کاهش چراغ‌خاموش نرخ سود سپرده در بانک‌ها
نرخ سود سپرده در بانک‌های خصوصی و بعضا دولتی هرچند طبق مصوبه شورای پول و اعتبار حداکثر باید ۱۵ درصد باشد، ولی از سال قبل بانک‌ها از این مصوبه تخطی کردند و نرخ سود را به ۲۰ درصد افزایش دادند.
به گزارش تسنیم، با این حال، از چند هفته قبل، برخی از بانک‌ها از سود ۲۰ درصدی عقب‌نشینی و به کاهش نرخ سود سپرده اقدام کرده‌اند.

مراجعات به شعب بانک‌های دولتی و خصوصی نشان می‌دهد خبری از صندوق‌های سرمایه‌گذاری با سود‌های بالا در این بانک‌ها نیست. صندوق‌های سرمایه‌گذاری که سود‌های جذاب‌تری به سپرده‌گذاران می‌پردازند در بیشتر بانک‌ها تکمیل‌اند و دیگر سپرده‌گذار جدیدی نمی‌تواند به عضویت این صندوق‌ها درآید. در عین حال، برخی از بانک‌های خصوصی که پیش از این سود ۲۰ درصدی به سپرده‌گذاران پرداخت می‌کردند از بخشنامه جدیدی می‌گویند که یکی ۲ هفته است از اداره مرکزی دریافت کرده‌اند و طبق آن، دیگر نمی‌توانند سود ۲۰ درصدی پرداخت کنند.
این بانک‌های خصوصی نرخ سود را از ۲۰ درصد به ۱۸ درصد کاهش داده‌اند. مسئول شعبه یکی از این بانک‌های خصوصی تأکید دارد که اگر فردی به‌تازگی قصد افتتاح حساب داشته باشد، مشمول نرخ‌های جدید می‌شود. در این بانک خصوصی، برای سپرده‌های بیش از ۱۰۰ میلیون تومان سود ۱۹ درصدی و کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان سود ۱۸ درصدی لحاظ می‌شود. یکی دیگر از بانک‌هایی که نرخ سود را کاهش داده در جرگه دولتی‌هاست. این بانک دولتی که پیش از این سود ۲۰ درصدی به سپرده‌های بیش از ۱۰۰ میلیون تومان می‌پرداخت، از ابتدای مهرماه نرخ سود را به ۱۸ درصد کاهش داده است؛ ضمن اینکه سود سپرده‌های زیر ۱۰۰ میلیون تومان ۱۵ درصد است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->