رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ادامه دارد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماکرون خواستار پیوستن الجولانی به ائتلاف ضد داعش شد سنای آمریکا قطعنامه جلوگیری از مداخله نظامی علیه ونزوئلا را رد کرد کره شمالی موشک بالستیک آزمایش کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه رئیس دولت موقت سوریه را لغو کرد ترامپ: هند خرید نفت از روسیه را به‌شدت کاهش داده است رئیس‌جمهور لبنان: اقدام اسرائیل در جنوب کشور ما، جنایتی تمام‌عیار است ارتش لبنان: هدف اسرائیل از حملات تضعیف ثبات و تداوم جنگ است موافقت نیروهای واکنش سریع سودان با طرح آتش‌بس آمریکا نماینده حزب الله: حملات امروز رژیم صهیونیستی، آزمونی برای دولت لبنان است هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس ادعای سی‌ان‌ان: آمریکا برنامه‌ای برای حمله به ونزوئلا ندارد رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم | قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! تظاهرات گسترده حریدی‌ها علیه سربازی اجباری در ارتش رژیم اسرائیل (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حمله پهپادی اوکراین به یک پالایشگاه نفت در جنوب غربی روسیه (۱۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار پوتین: تروریست‌های داعش از سوریه و عراق به افغانستان منتقل می‌شوند

  • کد خبر: ۸۴۰۱۵
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
هشدار پوتین: تروریست‌های داعش از سوریه و عراق به افغانستان منتقل می‌شوند
رئیس جمهور روسیه گفت: تروریست‌های داعش از سوریه و عراق به افغانستان منتقل می‌شوند که تهدیدی برای ثبات و امنیت در کشورهای همسود است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در دیدار با مقامات امنیتی و سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای همسود وضعیت در افغانستان را دشوار عنوان کرد.

وی گفت: تروریست‌ها از عراق و سوریه در افغانستان گردهم می‌آیند و ممکن است وضعیت در کشورهای مستقل مشترک المنافع را بی ثبات کنند.

پوتین خاطرنشان کرد که این امر می‌تواند آغاز تلاش تروریست‌ها برای نفوذ مستقیم در کشورهای همسود را به دنبال داشته باشد.

وی در این راستا، بر اهمیت رصد مرزهای افغانستان و آمادگی برای مقابله با شبه نظامیان تاکید کرد و گفت: برای این کار فعالیت نیروهای امنیتی همسود باید هماهنگ و در صورت لزوم عملیات ویژه مشترک انجام شود.

به گفته رئیس جمهور روسیه، اوضاع در افغانستان دشوار بوده و با اقدامات گروه‌هایی از داعش پیچیده‌تر می‌شود.

پوتین خاطرنشان کرد: تهدیدات احتمالی نوظهور برای آسیای مرکزی، قفقاز و سایر مناطق در نشست سازمان پیمان امنیت جمعی و سازمان همکاری شانگهای در ماه سپتامبر سال جاری بررسی شدند.

بنابر سخنان وی، این موضوعات همچنین در جریان نشست آتی سران کشورهای مستقل مشترک المنافع بررسی خواهند شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->