پایان توقف فیلم «چشم‌هایش» | بهمن فرمان‌آرا از آذر فیلمبرداری را آغاز می‌کند فصل چهارم «زیر آسمان شهر» کلید خورد بیلی آیلیش به جنگ با بحران آب‌وهوا رفت! فیلم جدید پژمان جمشیدی توقیف شد + علت زوج سریال «از یاد رفته» با فیلمی جدید به سینما می‌آیند کتاب «بداهه‌پردازی در نمایش خلاق» برای اهالی هنر منتشر شد حمیدرضا آذرنگ با «کلکسیونر» روی صحنه می‌رود «شاه نقش» و «قرمز یواش» راهی اکران می‌شوند معرفی اعضای هیئت علمی هجدهمین دوره جایزه جلال مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) مستند «۴۴۴ روز» روی آنتن شبکه دو | روایتی از اتفاقات پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران رونمایی از پوستر فیلم سینمایی «قرمز یواش» + عکس فیلم‌های ایرانی راه‌یافته به جشنواره «آوای صلح» نویسنده رنج‌ها | نگاهی به سرگذشت رومن گاری، نویسنده‌ای که با هویت مستعار درخشید زمان برگزاری مراسم «تندیس حافظ» مشخص شد واژه‌هایش شکر بود | یادی از محمدعلی جمالزاده، پدر داستان کوتاه ایران درباره سریال «پلوریبوس» اثر جدید وینس گیلیگان + زمان پخش
سرخط خبرها

مردی با فروتنی و صمیمیت خاص

  • کد خبر: ۸۴۴۴۹
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
مردی با فروتنی و صمیمیت خاص
سردار سرتیپ دوم پاسدار مجتبی غفورپور

یک‌بار به همراه شهیدشوشتری و همراهان او در حومه شهر زاهدان در حال گشت بودیم. اوایل مأموریت سپاه در قالب قرارگاه قدس نیروی زمینی بود. به عوارض طبیعی و وضعیت مرز که تقریبا تردد غیرمجاز از خاک پاکستان به ایران و زاهدان کار آسانی بود و شهر زاهدان و حومه آن در نزدیکی مرز قرار داشت، من و برخی همراهان را نگران می‌کرد.

شهیدشوشتری به‌دلیل ارتباط سهل و روان با مردم، اکراه داشت که تیم‌های حفاظتی او را همراهی کنند. در حین گشت، به چند خانواده عشایر و کپرنشین در یکی از شیار‌های منطقه برخوردیم. ظهر بود و هوا بسیار گرم. این عشایر به‌علت دسترسی‌نداشتن به چشمه و آب، تشنه بودند. شهید بزرگوار به راننده دستور توقف داد.

با صمیمیتی که دیدنی و چشیدنی بود و توصیفی نیست، فرزندان این خانواده‌ها را در آغوش گرفت و سر و صورت این بزرگواران را غرق در بوسه و نوازش کرد. آب آشامیدنی در خودرو و مقداری خوراکی معمولا در گشت‌ها استفاده می‌شد. شهیدشوشتری این اقلام را در اختیار آنان قرار داد و از نزدیک به مسائل و مشکلات آنان رسیدگی کرد، به‌طوری‌که مردان این عشایر تحت‌تأثیر اقدام این شهید بزرگوار اشک می‌ریختند و به او اظهار علاقه و ارادت داشتند.

من که از نزدیک صحنه را نظاره‌گر بودم، حس کردم شهید بزرگوار همان‌طور که به فرزندان خود محبت می‌کند، با این کودکان و افراد با همان حس و صمیمیت برخورد می‌کند.

رفتار شهیدشوشتری در سیستان‌وبلوچستان برخاسته از ایمان و باور قلبی ایشان به مردم بود. اهل نقش‌بازی‌کردن نبود. خیلی از مردم آن دیار مرگ عزیزانشان را فراموش کرده‌اند، ولی همواره یاد شهیدشوشتری در نزد آنان زنده و جاویدان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->