فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

مردی با فروتنی و صمیمیت خاص

  • کد خبر: ۸۴۴۴۹
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
مردی با فروتنی و صمیمیت خاص
سردار سرتیپ دوم پاسدار مجتبی غفورپور

یک‌بار به همراه شهیدشوشتری و همراهان او در حومه شهر زاهدان در حال گشت بودیم. اوایل مأموریت سپاه در قالب قرارگاه قدس نیروی زمینی بود. به عوارض طبیعی و وضعیت مرز که تقریبا تردد غیرمجاز از خاک پاکستان به ایران و زاهدان کار آسانی بود و شهر زاهدان و حومه آن در نزدیکی مرز قرار داشت، من و برخی همراهان را نگران می‌کرد.

شهیدشوشتری به‌دلیل ارتباط سهل و روان با مردم، اکراه داشت که تیم‌های حفاظتی او را همراهی کنند. در حین گشت، به چند خانواده عشایر و کپرنشین در یکی از شیار‌های منطقه برخوردیم. ظهر بود و هوا بسیار گرم. این عشایر به‌علت دسترسی‌نداشتن به چشمه و آب، تشنه بودند. شهید بزرگوار به راننده دستور توقف داد.

با صمیمیتی که دیدنی و چشیدنی بود و توصیفی نیست، فرزندان این خانواده‌ها را در آغوش گرفت و سر و صورت این بزرگواران را غرق در بوسه و نوازش کرد. آب آشامیدنی در خودرو و مقداری خوراکی معمولا در گشت‌ها استفاده می‌شد. شهیدشوشتری این اقلام را در اختیار آنان قرار داد و از نزدیک به مسائل و مشکلات آنان رسیدگی کرد، به‌طوری‌که مردان این عشایر تحت‌تأثیر اقدام این شهید بزرگوار اشک می‌ریختند و به او اظهار علاقه و ارادت داشتند.

من که از نزدیک صحنه را نظاره‌گر بودم، حس کردم شهید بزرگوار همان‌طور که به فرزندان خود محبت می‌کند، با این کودکان و افراد با همان حس و صمیمیت برخورد می‌کند.

رفتار شهیدشوشتری در سیستان‌وبلوچستان برخاسته از ایمان و باور قلبی ایشان به مردم بود. اهل نقش‌بازی‌کردن نبود. خیلی از مردم آن دیار مرگ عزیزانشان را فراموش کرده‌اند، ولی همواره یاد شهیدشوشتری در نزد آنان زنده و جاویدان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->