پیش‌بینی قیمت دلار در روز چهار‌شنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) از کجا طلای آب شده بخریم؟ راهنمای کامل و امن برای سرمایه‌گذاری در طلای آنلاین در ایران ۲۲ میلیون خودروی فرسوده در کشور تردد می‌کنند | تردد ۲.۴ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران وزیر نیرو: هر هفته بیش از ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت‌ها افت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو بدون مشتری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: یارانه سه دهک تا پایان سال حذف می‌شود | نظام تامین اجتماعی جایگزین پرداخت یارانه شود برگزاری سومین کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی مهلت بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده امروز (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد ماجرای ویدئو جنجالی از مرز روتک و قاچاق سوخت به پاکستان چیست؟ +فیلم سبزپوشی بورس دوام نیاورد | افت ۱۹ هزار واحدی بازار سهام (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) آخرین فرصت برگشت ارز جاماندگان اربعین آغاز ساخت مسکن استیجاری از ماه آینده | پرداخت آورده متقاضیان پایین درآمدی توسط دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دلار افت کرد گام اول حمایت از بورس، ثبات اقتصاد کلان است نه تزریق پول بانک‌های تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند | اسامی شعب کشیک اعلام می‌شود توزیع بیش از ۱۱۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مشهد مقدس آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس ایام شهادت امام رضا (ع) تخصیص ۱۳۵۰ تن آرد سهمیه‌ای برای مراسم عزاداری دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد صعود قیمت طلا در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) خانواده‌های خراسان رضوی جزو ۱۰ استان با کمترین سرانه درآمد در کشور | زندگی سخت در سایه درآمد کم بورس شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد؟ خرما در دهه آخر صفر در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) نیاز به واردات گازوئیل به صفر رسید وزیر اقتصاد: تک‌نرخی‌شدن ارز در دستورکار است گمرک مقررات جدید واردات خودرو سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد خرید و فروش ملک یا خودرو در چه صورتی مشمول مالیات می‌شود؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صنعت لوازم خانگی با صنعت خودرو قابل مقایسه نیست

  • کد خبر: ۸۴۵۵۹
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۱
صنعت لوازم خانگی با صنعت خودرو قابل مقایسه نیست
سخنگوی انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی گفت: مادام صنعت خودرو را که یک اقتصاد دولتی ورشکسته است به عنوان نماد تولید داخل بر سر هر تولید کننده‌ای که به دنبال داخلی سازی است می‌زنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی، حمیدرضا غزنوی، درباره سند تحول صنعت لوازم خانگی و طرح ارائه شده توسط این انجمن، گفت: کره‌ای‌ها زمانی که شروع به تولید لوازم خانگی کردند ژاپنی‌ها همین حرف‌هایی که امروز می‌شنوید را در رسانه‌ها منتشر کردند که این‌ها به دنبال ایجاد انحصار هستند. امروز هم همین حرف‌ها را درباره سند تحول می‌زنند و ما را متهم به ایجاد انحصار می‌کنند. مادام صنعت خودرو را که یک اقتصاد دولتی ورشکسته است به عنوان نماد تولید داخل بر سر هر تولید کننده‌ای که به دنبال داخلی سازی است می‌زنند.

او با تاکید بر این که مقایسه صنعت لوازم خانگی با صنعتی مثل صنعت خودرو از ریشه اشتباه است، بیان کرد: ما خودمان با ساز و کار فعلی رایج در صنعت خودرو مخالفان چرا که آنجا تنها دو تولید کننده وجود دارد و به نوعی انحصار در این حوزه ایجاد شده است، اما در صنعت لوازم خانگی با اوضا متفاوتی مواجهیم. خودروساز تنها دو شرکت دولتی است، اما لوازم خانگی ۱۵۰۰ تولید کننده خصوصی وجود دارد. این انحصار نیست بلکه تنها یک جریان سازی رسانه‌ای است که با خرج کردن ایجاد شده و موفق نبودن صنعت خودرو هم به عنوان نماد عدم موفقیت بر سر هر صنعت و تولید کننده‌ای می‌کنند.

او با اشاره این که رقابت کافی در بازار داخل و بین تولید کنندگان داخلی وجود دارد کفت: ما می گوییم برای بهبود تولید و صنعتی شدن باید به تولید انبوه برسیم و برای تولید انبوه نیاز به بازار داریم؛ اگر بازار را به واردات اختصاص بدهیم چطور باید انتظار رشد از صنعت داشت. با این تفکر ما به پیشرفت و بهبود کیفیت نمیرسیم چرا که سرریز سودی وجود ندارد که در بخش تحقیق و توسعه به کار گرفته شود.

غزنوی بیان کرد: هر صنعتی که می خواهد رشد کند نظام توزیع و سایر بخش‌ها در آن سهم خواهی می‌کنند. ما ۵ تشکل رسمی در بخش صنعت داریم که با اختلاف نظر‌های بسیاری که دارند می‌توانند برای این صنعت تصمیم گیری کنند. برخی که به دنبال واردات بودند و به همین دلیل با برخی تصمیمات مخالفت می‌کنند. این سند هنوز کارشناسی کامل نشده و نیاز به پرداخت دارد، اما کلیت آن به تایید همه رسیده است. بخش‌هایی از این سند راهبردی به کارشناسی و پردازش بیشتر نیاز دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->