وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نظرسنجی گالوپ: ۷۲ درصد ایرانیان از عملکرد رئیسی رضایت دارند

  • کد خبر: ۸۴۹۲۹
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۴
  • ۱
نظرسنجی گالوپ: ۷۲ درصد ایرانیان از عملکرد رئیسی رضایت دارند
وب سایت گالوپ اعلام کرد که طبق نتایج آخرین نظرسنجی ها، ۷۲درصد از مردم ایران از عملکرد دولت ابراهیم رییسی رضایت دارند و آن را تایید می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، موسسه گالوپ مستقر در واشنگتن با انتشار آخرین نظرسنجی‌های صورت گرفته گزارش داد که از هر ۱۰ نفر بزرگسال، بیش از هفت نفر عملکرد دولت رییسی را تایید می‌کنند. 

آمار منتشر شده از نظرسنجی گالوپ صورت گرفته از۲۴ تا ۳۱ آگوست (دوم تا نهم شهریور) سه هفته پس از روی کار آمدن دولت رئیسی صورت گرفته است. 

موسسه گالوپ همچنین به مقایسه عملکرد دولت رییسی با روحانی پرداخت و اعلام کرد که رییسی در مدت کوتاه بدست گرفتن دولت توانسته برخلاف رییس جمهوری پیشین ایران از رضایت بیشتری برخوردار باشد. 

آخرین نظرسنجی موسسه گالوپ در دوران ریاست جمهوری روحانی که در نوامبر (آبان) ۲۰۲۰ در دوران همه گیری ویروس کرونا در ایران انجام شد، تقریباً یک سوم ایرانیان (۳۲ درصد) عملکرد روحانی را تایید کردند.

موسسه گالوپ در ادامه به عملکرد دولت رییسی در واکسیناسیون مردم ایران پرداخت و گزارش داد که قبل از انتخاب رییسی در ماه ژوئن (خرداد)، حدود ۵ درصد از جمعیت ایران حداقل تا حدی واکسینه شده بودند، اما از آن زمان تاکنون درصد ایرانیان واکسینه شده حدود ۵۰ درصد شده است.

شرکت گالوپ که در ایران بیشتر با نام مؤسسه گالوپ شناخته می‌شود، یک شرکت مشاوره مدیریتی است که از معتبرترین موسسات نظرسنجی در جهان است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
0
0
ﭼﻴﺰﻱ و ﻛﺎﺭﻱ اﻧﺠﺎﻡ ﻧﺪاﺩﻩ اﻗﺎﻱ ﺭﻳﺴﻲ ﺩﺭ اﻳﻦ ﻣﺪﺕ ﺑﺮاﻱ ﻣﺮﺩﻡ اﻳﻦ ﻧﻆﺮﺳﻨﺠﻲ اﺻﻼ ﻣﻮﺭﺩ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﺮﺩﻡ ﻧﻴﺴﺖ
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->