اعضای هیئت علمی چهل‌و‌سومین جایزه کتاب سال منصوب شدند + اسامی داوران بخش سریال نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند مراسم خاکسپاری زویا امامی اعلام شد + زمان و مکان رونمایی از مستند «وکیل»، روایتی از مجاهدت‌های حجت‌الاسلام سیدعیسی طباطبایی در لبنان حکایت اسب حکیم و خر ابله چهره متفاوت «سینا مهراد» در سریال «بدنام» + عکس تیزر سریال «هزار و یک شب» منتشر شد + فیلم آغاز به کار پردیس تئاتر «آکتور» در مشهد با جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی(رضوان) تغییر راهبردی کلان و بازنگری فراخوان‌ها | گفت‌و‌گو با مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) شهیدان را دوباره شهید نکنیم | گفت‌و‌گو با نویسنده جوان مشهدی، درباره کتاب «فرزند بی نهایت» اجرای ارکستر «آوای خلیج فارس» در تالار وحدت مرجانه گلچین کاپیتان فوتبال شد! + عکس نرگس آبیار با «شبی که ماه کامل شد» در راه هند زمان پخش و تکرار سریال «مهیار عیار» در شبکه فراتر معرفی مدیر بخش پژوهش و سمینار‌های جشنواره تئاتر فجر
سرخط خبرها

افتتاح موزه قلب پرفسور صادقی در نیشابور

  • کد خبر: ۸۴۹۳
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳
افتتاح موزه قلب پرفسور صادقی در نیشابور
موزه قلب پروفسور صادقی در مجموعه افلاک نمای حکیم عمر خیام نیشابوری افتتاح شد.
به گزارش شهرآرا نیوز، گردشگری وصنایع دستی خراسان رضوی معاون استاندار و فرماندار نیشابور در مراسم افتتاح موزه قلب پروفسور حسین صادقی با بیان این مطلب گفت: «احداث افلاک نمای خیام و در کنار آن ایجاد موزه قلب پروفسور صادقی موقعیت ویژه‌ای را برای نیشابور به ارمغان آورده که حاصل تلاش‌ها و همکاری‌های بی دریغ خیران، مسئولان و شهروندان است».

سعید شیبانی افزود: «پروفسور صادقی از چهره‌های ماندگار نیشابور و میراث گران بهای علمی و فرهنگی در سطح جهان است و ایجاد این موزه در جهت تقدیر و تجلیل از چند دهه تلاش‌های ارزشمند این شخصیت جهانی است».

شیبانی اظهار کرد: «ایجاد این مجموعه فرهنگی و اقتصادی در راستای حرکت نیشابور به سمت یک شهر پایدار و تاریخی است و گذر زمان عظمت این تلاش‌ها را بیش از پیش روشن خواهد کرد».
در ادامه مدیر افلاک نمای خیام نیز گفت: «موزه قلب گنجینه‌ای علمی شامل تجهیزات، عکس‌ها و اسناد متنوعی است که می‌تواند مورد استفاده دانشجویان و محققان قرار گیرد و به مرور زمان بر این‌مجموعه افزوده خواهد شد».

محمد چوپانکاره افزود: بازدیدکنندگان از افلاک نما پس از مکاشفه در افلاک قدم به جهان موزه قلب می‌گذارند برای جویندگان حقیقت به همان اندازه که تماشای کیهان جذاب است موزه قلب نیز جالب است و به سهولت دوره کوتاهی از هستی‌شناسی را طی می‌کنند و درس معرفت‌شناسی می‌گیرند.

هم چنین پروفسور حسین صادقی نیز در این مراسم گفت: «۸۰ درصد مرگ‌های ناگهانی مربوط به قلب است که علت عمده آن مصرف غذا‌های چرب و فست فودی و کم تحرکی است».

او افزود: «هدف از ایجاد این موزه در کنار افلاک نما آشنایی مردم با این عضو حیاتی است تا پس از دیدن مجموعه افلاک و صورت‌های فلکی در موزه قلب با کارکرد این عضو شگفت‌انگیز و پیچیده بیشتر آشنا شوند».
هم چنین فرماندار اسبق نیشابور که در این مراسم حضور داشت گفت: «در آن زمان که احداث این مجموعه کلید خورد کل اعتبار پژوهشی کشور ۳۰ میلیارد ریال بود در حالی که برای احداث این مجموعه ۳۲ میلیارد ریال جذب شد و در طی سفر استانی ریاست جمهوری نیز یکصد میلیارد ریال اعتبار به این مجموعه اختصاص یافت».

غلامحسین مظفری افزود: «تاکنون بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال صرف خرید تجهیزات از شرکت زایس آلمان برای این‌مجموعه شده و از محل کمک‌های مردمی ۵۰۰ میلیارد ریال برای احداث این مجموعه جمع‌آوری شده است».
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->