فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟ ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند تصادف مرگبار پژو پارس و سوناتا در جاده‌های سمنان (۹ فروردین ۱۴۰۳) ویدئو| جزئیات پرونده زمین خواری به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان در آستارا واژگونی پراید در جاده نیشابور به سبزوار ۴ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ممنوعیت ترافیکی شب‌های قدر سال ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد ظرفیت قطار‌های منتهی به مشهد در شب‌های قدر افزایش می‌یابد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) کاهش ۸ درصدی تردد خودرو‌ها در ورودی‌های خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۳) اولین واکنش فرزند آیت الله علم الهدی به شایعه مشارکت در یک هلدینگ گردشگری مه گرفتگی و غبار محلی در جاده‌های خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۳) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای در تهران| ۲۲ کیلوگرم شیشه کشف شد (۸ فروردین ۱۴۰۳) انفجار چاه فاضلاب جان مرد اردبیلی را گرفت (۸ فروردین ۱۴۰۳) بازرسی از ۳۴۷ داروخانه‌ در سطح شهر مشهد| با افراد متخلف برخورد می‌شود (۸ فروردین ۱۴۰۳) جمع‌آوری مواد غذایی فاسد و پلمب مراکز توزیع مواد غذایی در قوچان (۸ فروردین ۱۴۰۳) کشف اموال مسروقه ۱۰ میلیاردی در شیروان| سارق دستگیر شد (۸ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کاهش ۴۲ درصدی خطر مرگ کرونا با کشف داروی جدید

  • کد خبر: ۸۴۹۸۳
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۶
کاهش ۴۲ درصدی خطر مرگ کرونا با کشف داروی جدید
استفاده از یک آگونیست گیرنده «GLP-1R» می‌تواند به کنترل قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که تحت درمان با انسولین بوده و با کنترل قندخون خود در چالش هستند، کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آگونیست‌های «GLP-1R» یک دسته از داروها با خواص ضد التهابی هستند که اغلب برای درمان تورم بافت بدن برخی از بیماران دیابتی استفاده می‌شود.

محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا دریافتند، آگونیست‌های دارویی دیابت GLP-1R، در صورت مصرف شش ماه قبل از عفونت، می‌تواند خطر بستری شدن یا مرگ ناشی از ویروس کرونا را کاهش دهد.

براساس داده‌های موجود، مصرف دارو می‌تواند خطر بستری شدن در بیمارستان را تا ۳۳ درصد و خطر مرگ را تا ۴۲ درصد کاهش دهد.

این دارو مانند بسیاری از داروهای دیابت دارای خواص ضدالتهابی است که به مقابله با عوارض جانبی جدی ویروس کمک می‌کند و باتوجه به اینکه دیابتی‌ها در معرض افزایش عوارض ناشی از کووید هستند، این یافته ها می‌تواند برای افزایش میزان بقا در آنها بسیار مهم باشد.

پژوهشگران که یافته‌های خود را در ۲۷ سپتامبر ( سه هفته پیش) در مجله دیابت منتشر کردند، داده‌های ۳۰ هزار بیمار دیابتی نوع ۲ را که بین ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۰ به کووید مبتلا شده بودند، جمع آوری کردند.داروهایی مانند دولاگلوتید، اگزناتید، سماگلوتید و لیراگلوتید همگی در گروه داروهای GLP-۱R قرار می‌گیرند. این داروها دارای خواص ضد التهابی هستند که به جلوگیری از بدترین اثرات عفونت کووید ۱۹ کمک می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->