وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال قدردانی از معلم، زیر فشار تجملات چند توصیه مؤثر برای روز کنکور | چطور درس‌ها را جمع‌بندی کنیم؟ تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ چند توصیه‌ پزشکی به خانم‌های نزدیک به ۴۰ سال سرقت میلیاردی از خانه‌های خالی! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۶ درجه می‌رسد ۱۲ نوزاد از ابتدای سال در آمبولانس‌های اورژانس خراسان رضوی متولد شده‌اند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرقت مسلحانه از یک طلافروشی در جغتای خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۸۶۲۶۱
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۸
سرقت مسلحانه از یک طلافروشی در جغتای خراسان‌رضوی
فرمانده انتظامی جغتای خراسان رضوی: سارقان مسلح از یک طلافروشی در این شهرستان ۱/۵کیلوگرم طلا به سرقت بردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی مرادی علی‌آباد، دوشنبه در تشریح این سرقت به خبرنگاران اظهار داشت: ساعت ١٣ و ١٥ دقیقه بعد از ظهر امروز ۲ سارق موتوسوار که لباس مشکی به تن کرده و صورت خود را پوشانده بودند به یکی از طلافروشی‌های شهر مراجعه کرده و در درگیری با صاحب طلافروشی، با تهدید سلاح حدود یک کیلو و ۵۰۰ گرم طلا را دزدیدند.

وی افزود: عاملان سرقت با موتورسیکلت از صحنه گریختند و در این رابطه پرونده‌ای تشکیل شده و با توجه به سرنخ‌های به دست آمده در صحنه سرقت، دستور ویژه‌ای برای پیگیری سریع پرونده و دستگیری سارقان صادر شده است.

سرهنگ مرادی خاطرنشان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات علمی خود را آغاز کرده اند و از شهروندان نیز انتظار می‌رود هرگونه اطلاعاتی را در این باره به فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->