وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده ولی فقیه در وزارت دفاع پس از دریافت واکسن فخرا: این واکسن مایه مباهات ایران اسلامی است

  • کد خبر: ۸۶۴۸۱
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۹
نماینده ولی فقیه در وزارت دفاع پس از دریافت واکسن فخرا: این واکسن مایه مباهات ایران اسلامی است
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با حضور در مجموعه ورزشی سازمان صنایع دفاع نخستین دوز واکسن«فخرا» را دریافت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین آقاجانپور پس از تزریق واکسن تمام ایرانی «فخرا» در مجموعه تربیت بدنی سازمان صنایع دفاع گفت: این واکسن با تلاش و مجاهدت شبانه روزی دانشمندان و متخصصان وزارت دفاع در مجموعه «سپند» به ثمر نشسته است.

وی افزود: واکسن «فخرا» مزین به نام دانشمندِ شهید هسته ای و دفاعی، دکتر فخری زاده است که با اثر بخشی بسیار بالا مایه فخر و مباهات ایران اسلامی می باشد.

حجت الاسلام آقاجانپور با بیان اینکه واکسن فخرا یک واکسن بومی و تمام ایرانی با رعایت تمام استانداردهای لازم است گفت: با توجه به صدور مجوز مصرف عمومی واکسن «فخرا» از سوی وزارت بهداشت، افرادی که هنوز به هر دلیلی موفق به دریافت واکسن نشده اند با اطمینان می گوییم که « فخرا » را تزریق نمایند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->