افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خوابیدن با دهان باز چه عوارضی دارد؟

  • کد خبر: ۸۶۷۴۰
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷
متخصص، گوش حلق و بینی در ادامه به مهمترین عوامل تنفس با دهان باز و بروز عارضه خرخر پرداخت و تصریح کرد: افزایش سن و شل شدن عضلات، افزایش وزن، بی نظمی درخواب و استفاده از وسایل گرمایشی که باعث کاهش رطوبت هوا می‌شود می‌تواند ازاصلی‌ترین دلایل شایع خرخر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص گوش، حلق و بینی درباره عوارض و مشکلات خوابیدن با دهان باز توضیح داد.

 علی صفوی نائینی، یک متخصص گوش، حلق و بینی با بیان اینکه تنفس و به ویژه خوابیدن با دهان باز می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند، اظهار کرد: به طور طبیعی باید با دهان بسته نفس بکشید، ولی در مواردی به خصوص در خواب ممکن است این اتفاق رخ ندهد که نشان دهنده اختلالات تنفسی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خشکی گلو را یکی از اصلی‌ترین عارضه‌های تنفس با دهان باز ذکر کرد و افزود: تنفس از طریق بینی می‌تواند به مرطوب شدن گلو کمک کند. خشکی مخاط دهان خصوصا زمانی که عفونت‌های گلو ایجاد می‌شود، می‌تواند مشکل آفرین باشد، در این شرایط اگر تنفس از طریق بینی باشد مخاط مرطوب‌تر خواهد ماند.

صفوی نائینی با تاکید براین موضوع که وقتی رطوبت راه‌های تنفسی را از دست بدهیم، معمولا فرد دچار بی خوابی و یا بدخوابی خواهد شد، ادامه داد: این افراد به دلیل خشکی دهان ناچارند شب‌ها برای نوشیدن آب بیدار شوند و این موضوع می‌تواند اختلال خواب ایجاد کند.

او در ادامه خرخر هنگام خواب را یکی دیگر از عارضه‌های خشک شدن گلو عنوان کرد و گفت: این موضوع در افرادی که با دهان باز می‌خوابند شایع است ضمن این که صدای خرخر این افراد می‌تواند مانع استراحت سایر اعضای خانواده نیز شود، خرخر با وقفه‌های تنفسی همراه است، چنانچه وقفه‌های تنفسی در ساعات خواب شبانه بیشتر از حد معمول شود می‌تواند نگران کننده باشد و تبعات درازمدتی ایجاد کند.

صفوی با اشاره به اینکه فشار خون، اختلال در وضعیت تنفس، خشک شدن گلو و خواب آلودگی و پرخاشگری در طول روز از عوارض خوابیدن با دهان باز است، بیان کرد: عوارض اختلال خواب می‌تواند در دراز مدت منجر به خستگی، خواب آلودگی و چرت زدن در طول روز شود، این موضوع می‌تواند درافرادیکه حین کار نیاز به هوشیاری کامل دارند خطرآفرین باشد.

متخصص، گوش حلق و بینی در ادامه به مهمترین عوامل تنفس با دهان باز و بروز عارضه خرخر پرداخت و تصریح کرد: افزایش سن و شل شدن عضلات، افزایش وزن، بی نظمی درخواب و استفاده از وسایل گرمایشی که باعث کاهش رطوبت هوا می‌شود می‌تواند ازاصلی‌ترین دلایل شایع خرخر باشد.

او رسیدن به وزن سلامتی، تنظیم ساعت خواب شبانه و حفظ رطوبت فضای تنفس ضمن استفاده از دستگاه‌های بخور سرد را از جمله راه‌های افزایش کیفیت تنفس در ساعات شبانه دانست و پرهیز از استفاده مدام در طول شبانه روز از دستگاه‌های مرطوب کننده هوا را ضروری ذکر کرد و افزود: نباید به صورت مداوم از دستگاه مرطوب کننده هوا استفاده شود چرا که استفاده بیش از حد از این دستگاه‌ها محیط را مستعد رشد قارچ خواهد کرد.

صفوی نائینی با بیان اینکه درمان تنفس از راه دهان و خرخر، مشخصا مربوط به حوزه درمانی خاصی نیست ادامه داد: متخصصان دندانپزشکی، گوش و حلق و بینی، ریه و روانپزشکان، مشکلات مربوط به اختلالات خواب را درمان می‌کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->