سالانه ۱۵ هزار پرستار از طریق آزمون استخدامی جذب می‌شوند جسد کوهنورد سقوط‌ کرده در دامنه ارتفاعات «رگه‌روه» لرستان پیدا شد نجات ۳۳ کوهنورد پس از ۴ ساعت مفقودی در ارتفاعات رودبار ۱۲ نفر در تصادف زنجیره‌ای محور ملک آباد- مشهد مصدوم شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) مسمومیت ۳ نفربا گاز مونوکسیدکربن در نیشابور (۲ آبان ۱۴۰۴) انفجار در خیابان پیروزی تهران؛ سوختگی با ۳ مصدوم مصرف دارو در ایران بیش از ۲ برابر مصرف به ازای جمعیت آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دستیاری فوق تخصصی پزشکی تا فردا (۳ آبان ۱۴۰۴) ماجرای فوت یک مسافر در پرواز تهران- بوشهر رئیس کل سازمان نظام پرستاری: مشکلات پرستاران نیازمند توجه جدی دولت و مجلس است ۱۲ گردشگر در جنگل‌های مازندران مفقود شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) راز لیوان سفید| روایتی از جنجال بزرگ متخصصان تغذیه درباره مصرف شیر کشف ۵۰ بسته مواد مخدر در هنگ مرزی تایباد (۲ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه
سرخط خبرها

از شله بریان اصفهانی چه می‍‌دانید؟ + طرز تهیه

  • کد خبر: ۸۶۷۷۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
از شله بریان اصفهانی چه می‍‌دانید؟ + طرز تهیه
شله بریان یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت این غذا برای شهر اصفهان می‌باشد و شاید نسبت به دیگر غذا‌های سنتی این شهر کمتر اسمش به گوش شما رسیده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شله بریان جزو غذا‌های محبوب اصفهانی‌ها و کمتر شناخته‌شده در کشور است که با برنجی محلی با نام لنجان تهیه می‌شود. این برنج عطر و طعم بی‌نظیری دارد، اما جای نگرانی نیست، چون برنج‌های معطر زیادی در کشورمان داریم. استفاده از زیره سیاه در پخت این غذا به هضم راحت‌تر آن بسیار کمک می‌کند. ازاین‌رو شله بریان را می‌توان بدون دغدغه و نگرانی پخت و خورد.

مناسب برای: ۳ نفر

زمان تهیه: ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه شله بریان

برنج: ۲ پیمانه
گوشت دنده یا گردن گوسفندی: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
پودر زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱.۲ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

روش تهیه شله بریان

پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن تفت بدهید. همین که پیاز‌ها سبک شدند، زردچوبه، فلفل و گوشت را به آن اضافه کنید.

به تفت‌دادن ادامه بدهید تا طعم پیاز کاملا به خورد گوشت برود. وقتی که آب گوشت با تفت‌دادن کشیده شد، چند پیمانه آب جوش داخل قابلمه بریزید و بگذارید گوشت خوب بپزد. گوشت که پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و استخوان‌هایش را جدا کنید و دوباره درون قابلمه بریزید.

برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کرده‌اید، داخل قابلمه حاوی گوشت و پیاز بریزید. شعله را کم کنید تا برنج به‌آرامی با آب‌گوشت بپزد. گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی آب‌گوشت کم و برنج پخته شد، زیره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس با استفاده از گوشت‌کوب، همه مواد را له کنید. غذا باید غلظتی به‌اندازه حلیم داشته‌باشد. غذای شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

فوت آشپزی

*اگر هنگام ریختن برنج احساس کردید آب‌گوشت کم است، مقداری آب‌جوش به آن اضافه کنید. حواستان باشد آب سرد طعم غذا را خراب می‌کند.

*اگر از برنج نیم‌دانه برای تهیه شله بریان استفاده می‌کنید، حواستان باشد خمیر نشود.

*شله بریان را بدون زردچوبه نیز می‌پزند.

شله بریان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->