بازگشایی سایت‌های تاریخی و تفریحی با هماهنگی شورای تامین استان‌ها رکورد بی‌سابقه در تولد یک گونه در معرض انقراض از کروکودیل‌ها قاتل قاچاقچی معروف مواد مخدر، برادرش بود دستگیری زن سارق در پوشش مسافرکش ! درخواست طلاق از مردی که بچه نمی‌خواهد قاتل ۴ زن به دار مجازات آویخته شد اعترافات تکان‌دهنده متهمان پرونده آدم ربایی و تجاوز موسوم «عقرب‌های هوسران» رشد ۴۰ درصدی سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای در خراسان رضوی برگ درختی که از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند هشدار نسبت به انجام سلول‌ درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز شناسایی ۲۵۹ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری دومین بازارچه شهاب سنگ در زرند تصویب طرح مدیریت زیست‌ بومی برای ۲ تالاب مهم در بوشهر پذیرش ۶۰۰ دانش‌آموز استعداد درخشان در مشهد | افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت مدارس تیزهوشان در خراسان رضوی تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت دعوت به انجام فریضه نماز به فرهنگیان، دانش‌آموزان و اولیاء مدارک فیزیکی برای دریافت خسارت درمانی بازنشستگان لازم نیست افزایش خطر عفونت‌های چشمی و آسیب به قرنیه در پی مالش چشم‌ها استرس چطور به دندان‌هایتان آسیب می‌زند؟ بحران آب ایران از نگاه هوش مصنوعی | کشاورزی در خطر، شهر‌ها در تنش بهره‌برداری از حدود ۴۷ هزار کلاس درس تا پایان سال ۱۴۰۴ کاهش دید و حساسیت شدید به نور، از علائم شایع آب مروارید است ثبت ۲ خانه تاریخی یزد در فهرست آثار ملی سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟ امتحانات نهایی در شرایط سالم برگزار شدند | شرکت یک میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز در امتحانات کشوری برخی عوامل داخلی مرتبط با حمله به زندان اوین شناسایی شدند ۴۳۵ نوزاد زیر پوشش خدمات بانک شیر بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد قرار گرفتند ثبت جهانی شهر یزد برای حفظ میراث تاریخی لازم است درباره باغ‌بام‌ها و روش‌های ایجاد آن در ساختمان‌ها | آسمان سبز رهاسازی بیش از ۵۰ پرنده شکاری در زیستگاه‌های طبیعی شهرری
سرخط خبرها

از شله بریان اصفهانی چه می‍‌دانید؟ + طرز تهیه

  • کد خبر: ۸۶۷۷۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
از شله بریان اصفهانی چه می‍‌دانید؟ + طرز تهیه
شله بریان یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت این غذا برای شهر اصفهان می‌باشد و شاید نسبت به دیگر غذا‌های سنتی این شهر کمتر اسمش به گوش شما رسیده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شله بریان جزو غذا‌های محبوب اصفهانی‌ها و کمتر شناخته‌شده در کشور است که با برنجی محلی با نام لنجان تهیه می‌شود. این برنج عطر و طعم بی‌نظیری دارد، اما جای نگرانی نیست، چون برنج‌های معطر زیادی در کشورمان داریم. استفاده از زیره سیاه در پخت این غذا به هضم راحت‌تر آن بسیار کمک می‌کند. ازاین‌رو شله بریان را می‌توان بدون دغدغه و نگرانی پخت و خورد.

مناسب برای: ۳ نفر

زمان تهیه: ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه شله بریان

برنج: ۲ پیمانه
گوشت دنده یا گردن گوسفندی: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
پودر زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱.۲ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

روش تهیه شله بریان

پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن تفت بدهید. همین که پیاز‌ها سبک شدند، زردچوبه، فلفل و گوشت را به آن اضافه کنید.

به تفت‌دادن ادامه بدهید تا طعم پیاز کاملا به خورد گوشت برود. وقتی که آب گوشت با تفت‌دادن کشیده شد، چند پیمانه آب جوش داخل قابلمه بریزید و بگذارید گوشت خوب بپزد. گوشت که پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و استخوان‌هایش را جدا کنید و دوباره درون قابلمه بریزید.

برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کرده‌اید، داخل قابلمه حاوی گوشت و پیاز بریزید. شعله را کم کنید تا برنج به‌آرامی با آب‌گوشت بپزد. گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی آب‌گوشت کم و برنج پخته شد، زیره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس با استفاده از گوشت‌کوب، همه مواد را له کنید. غذا باید غلظتی به‌اندازه حلیم داشته‌باشد. غذای شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

فوت آشپزی

*اگر هنگام ریختن برنج احساس کردید آب‌گوشت کم است، مقداری آب‌جوش به آن اضافه کنید. حواستان باشد آب سرد طعم غذا را خراب می‌کند.

*اگر از برنج نیم‌دانه برای تهیه شله بریان استفاده می‌کنید، حواستان باشد خمیر نشود.

*شله بریان را بدون زردچوبه نیز می‌پزند.

شله بریان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->