پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افایش دما تا فردا امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی حمله اسرائیل به کنار بیمارستان فارابی کرمانشاه سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود  اسماعیل فکری، جاسوس موساد، به دار مجازات آویخته شد | ضربه مهم اطلاعاتی به شبکه جاسوسی صهیونیست‌ها در داخل تأمین اجتماعی به جای دو سال آخر، مزد و حق بیمه پرداختی ۵ سال آخر را ملاک مستمری قرار می‌دهد!   زلزله‌ای خفیف در قم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو تمامی پرواز‌های کشور تا ساعت ۱۴ دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد امدادرسانی ۶۹۷ تیم تخصصی هلال احمر به مصدومان حملات وحشیانه اسرائیل جاده چالوس یکطرفه شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی لغو شد آیا امتحانات دانش آموزان در مشهد و خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ کودکان را نترسانید؛ ولی برای پذیرش شرایط جنگی خاص آموزش بدهید | آمادگی بدون نگرانی آزمون‌های آموزش‌وپرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد آیا اسرائیل به مجلس شورای اسلامی و میدان بهارستان حمله کرده است؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد استان مازندران مشخص شد متهم در آخرین جلسه بازپرسی پرونده در روستای جغری مشهد: برای آشتی رفته بودیم! آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از شله بریان اصفهانی چه می‍‌دانید؟ + طرز تهیه

  • کد خبر: ۸۶۷۷۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
از شله بریان اصفهانی چه می‍‌دانید؟ + طرز تهیه
شله بریان یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت این غذا برای شهر اصفهان می‌باشد و شاید نسبت به دیگر غذا‌های سنتی این شهر کمتر اسمش به گوش شما رسیده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شله بریان جزو غذا‌های محبوب اصفهانی‌ها و کمتر شناخته‌شده در کشور است که با برنجی محلی با نام لنجان تهیه می‌شود. این برنج عطر و طعم بی‌نظیری دارد، اما جای نگرانی نیست، چون برنج‌های معطر زیادی در کشورمان داریم. استفاده از زیره سیاه در پخت این غذا به هضم راحت‌تر آن بسیار کمک می‌کند. ازاین‌رو شله بریان را می‌توان بدون دغدغه و نگرانی پخت و خورد.

مناسب برای: ۳ نفر

زمان تهیه: ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه شله بریان

برنج: ۲ پیمانه
گوشت دنده یا گردن گوسفندی: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
پودر زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱.۲ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

روش تهیه شله بریان

پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن تفت بدهید. همین که پیاز‌ها سبک شدند، زردچوبه، فلفل و گوشت را به آن اضافه کنید.

به تفت‌دادن ادامه بدهید تا طعم پیاز کاملا به خورد گوشت برود. وقتی که آب گوشت با تفت‌دادن کشیده شد، چند پیمانه آب جوش داخل قابلمه بریزید و بگذارید گوشت خوب بپزد. گوشت که پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و استخوان‌هایش را جدا کنید و دوباره درون قابلمه بریزید.

برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کرده‌اید، داخل قابلمه حاوی گوشت و پیاز بریزید. شعله را کم کنید تا برنج به‌آرامی با آب‌گوشت بپزد. گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی آب‌گوشت کم و برنج پخته شد، زیره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس با استفاده از گوشت‌کوب، همه مواد را له کنید. غذا باید غلظتی به‌اندازه حلیم داشته‌باشد. غذای شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

فوت آشپزی

*اگر هنگام ریختن برنج احساس کردید آب‌گوشت کم است، مقداری آب‌جوش به آن اضافه کنید. حواستان باشد آب سرد طعم غذا را خراب می‌کند.

*اگر از برنج نیم‌دانه برای تهیه شله بریان استفاده می‌کنید، حواستان باشد خمیر نشود.

*شله بریان را بدون زردچوبه نیز می‌پزند.

شله بریان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->