آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟ آیا مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی در اردیبهشت پرداخت می‌شود؟ افزایش حقوق بازنشستگان منتظر تایید هیات دولت است جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط و توضیحات بانک رفاه کارگران (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط کشور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده درد کمک می‌کند خواص بی‌نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟ ارائه خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد توسط خادمیاران رضوی آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ وحش مشهد | درمان ارس، با خرد جمعی پیگیری می‌شود ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود | اعلام چگونگی محدوده‌بندی مدارس اسامی فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز اعلام شد استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند! ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور | اعتیاد در ۶ تا ۸ درصد مصرف‌کنندگان سیگار‌های الکترونیک ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه
سرخط خبرها

از شله بریان اصفهانی چه می‍‌دانید؟ + طرز تهیه

  • کد خبر: ۸۶۷۷۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
از شله بریان اصفهانی چه می‍‌دانید؟ + طرز تهیه
شله بریان یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت این غذا برای شهر اصفهان می‌باشد و شاید نسبت به دیگر غذا‌های سنتی این شهر کمتر اسمش به گوش شما رسیده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شله بریان جزو غذا‌های محبوب اصفهانی‌ها و کمتر شناخته‌شده در کشور است که با برنجی محلی با نام لنجان تهیه می‌شود. این برنج عطر و طعم بی‌نظیری دارد، اما جای نگرانی نیست، چون برنج‌های معطر زیادی در کشورمان داریم. استفاده از زیره سیاه در پخت این غذا به هضم راحت‌تر آن بسیار کمک می‌کند. ازاین‌رو شله بریان را می‌توان بدون دغدغه و نگرانی پخت و خورد.

مناسب برای: ۳ نفر

زمان تهیه: ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه شله بریان

برنج: ۲ پیمانه
گوشت دنده یا گردن گوسفندی: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
پودر زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱.۲ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

روش تهیه شله بریان

پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن تفت بدهید. همین که پیاز‌ها سبک شدند، زردچوبه، فلفل و گوشت را به آن اضافه کنید.

به تفت‌دادن ادامه بدهید تا طعم پیاز کاملا به خورد گوشت برود. وقتی که آب گوشت با تفت‌دادن کشیده شد، چند پیمانه آب جوش داخل قابلمه بریزید و بگذارید گوشت خوب بپزد. گوشت که پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و استخوان‌هایش را جدا کنید و دوباره درون قابلمه بریزید.

برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کرده‌اید، داخل قابلمه حاوی گوشت و پیاز بریزید. شعله را کم کنید تا برنج به‌آرامی با آب‌گوشت بپزد. گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی آب‌گوشت کم و برنج پخته شد، زیره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس با استفاده از گوشت‌کوب، همه مواد را له کنید. غذا باید غلظتی به‌اندازه حلیم داشته‌باشد. غذای شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

فوت آشپزی

*اگر هنگام ریختن برنج احساس کردید آب‌گوشت کم است، مقداری آب‌جوش به آن اضافه کنید. حواستان باشد آب سرد طعم غذا را خراب می‌کند.

*اگر از برنج نیم‌دانه برای تهیه شله بریان استفاده می‌کنید، حواستان باشد خمیر نشود.

*شله بریان را بدون زردچوبه نیز می‌پزند.

شله بریان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->