استرداد کلاهبردار ۸۶۰ هزار دلاری به کشور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعالیت مدارس و دانشگاه‌های کدام شهر‌های خوزستان فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ هوش مصنوعی و ابتلا به آلزایمر! دستگیری قاتل ۲ ساعت بعداز ارتکاب قتل در بوشهر (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷ دهک جامعه توان پرداخت هزینه مشاوره را ندارند | ۷۶ درصد اعضای سازمان نظام روانشناسی را خانم‌ها تشکیل می‌دهند گردهمایی روز ملی روانشناس و مشاور در مشهد برگزار شد | شهروندان تنها به مشاوران دارای پروانه اشتغال مراجعه کنند + فیلم مدارس کدام شهرهای استان سیستان و بلوچستان فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ افزایش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور بهروز آذر: حضور بانوان در عرصه تصمیم‌گیری کشور بی‌سابقه است جزئیات انفجار در یک واحد صنعتی اصفهان + فیلم و تعداد قربانیان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حادثه سرویس دانش‌آموزان دختر در ارومیه ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان
سرخط خبرها

استرس سبب یخ زدگی بینی می‌شود!

  • کد خبر: ۸۶۸۰۹
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
استرس سبب یخ زدگی بینی می‌شود!
در مطالعه‌ای دانشمندان با استفاده از دوربین‌های تصویربرداری حرارتی و ایجاد استرس بر دانش‌آموزان، دریافتند استرس باعث سردی بینی (و صورت) می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، theguardian نوشت: مطالعه‌ای در دانشگاه ناتینگهام نشان داده است که وقتی افراد تحت استرس هستند، خون از صورتش خارج می‌شود.

در مطالعه‌ای دانشمندان با استفاده از دوربین‌های تصویربرداری حرارتی و ایجاد استرس بر دانش‌آموزان، دریافتند استرس باعث سردی بینی (و صورت) می‌شود. خون از صورت به سایر قسمت‌های بدن که ممکن است در موقعیت‌های خطرناک بیشتر به آن نیاز داشته باشند، مانند عضلات و اندام‌ها حرکت می‌کند. این می‌تواند مفید باشد، هنگامی که شما نیاز به هوشیاری برای چیزی دارید؛ استرس مزمن می‌تواند تاثیر خطرناکی بر بدن داشته باشد. در اینجا چند راه دیگر وجود دارد که بدن شما به شما می‌گوید که استرس دارید.

استرس آمیگدال مغز را تحریک می‌کند تا پیام‌هایی را به غده هیپوتالاموس بفرستد، غده هیپوتالاموس به نوبه خود هورمون‌هایی را در سیستم عصبی مرکزی ترشح می‌کند که مواردی مانند تنفس، ضربان قلب و هضم را کنترل می‌کند. برای تهدیدات فوری،  آدرنالین ترشح می‌کند. این می‌تواند ضربان قلب را افزایش داده و با انقباض ماهیچه‌ها تنفس شما را تندتر کند.

غدد فوق کلیوی کورتیزول هورمونی را ترشح می‌کنند که به هورمون استرس معروف است. این می‌تواند عملکرد بدن را تنظیم کند تا بدن شما  نسبت به تهدیدات استرس‌زا واکنش نشان دهد؛ به عنوان مثال، سیستم گوارش شما به خون کمتری نسبت به اندام‌هایی که برای دویدن نیاز دارید، نیاز دارد، بنابراین به انحراف کشیده می‌شود و باعث ایجاد احساس خالی بودن و بال زدن می‌شود که به عنوان حالت پروانه شناخته می‌شود.

ترشح مکرر کورتیزول مانند زمانی که به طور مزمن استرس دارید، می‌تواند سیستم ایمنی شما را کاهش داده و شما را مستعد سرماخوردگی و عفونت کند.

به گفته دانشمندان دانشگاه ییل، با استرس مکرر یا مزمن، مغز شما در مناطقی که با احساسات و عملکرد‌های فیزیولوژیکی مرتبط هستند، مانند فشار خون و سطح گلوکز، کوچک می‌شود. حتی افرادی که اخیرا یک رویداد استرس‌زا را تجربه کرده بودند، «ماده خاکستری به میزان قابل توجهی در بخش‌هایی از قشر جلوی مغز داخلی ترشح شد». خوشبختانه، مغز انعطاف‌پذیر است و اگر با استرس مقابله شود، می‌تواند بهبود یابد.

محققان دانشگاه دوک DNA کودکانی را که در معرض استرس مزمن مانند قلدری یا خشونت در خانه قرار داشتند، آزمایش کردند. این نشان داد که استرس به سلول‌ها آسیب رسانده است که معادل چند سال پیری است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->