تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی جشنواره فیلم‌های سینمایی در شبکه کودک و امید «بوم بوم تل‌آویو»، برنامه‌ای برای نمایش اسطوره‌های ایرانی با حضور کودکان و نوجوانان استنلی کوبریک و گربه‌ای که فیلم «درخشش» را شکل داد در لبه‌ خیال و زندگی | مجموعه شعر «اسب‌ِ سالگی»، تازه‌ترین اثر حیدر کاسبی، منتشر می‌شود نگاهی به تازه‌ترین اثر اسامه حجاج، کارتونیست مطرح عرب با موضوع غزه | حقیقت غزه در برابر نمایشی مضحک درباره سیدضیاءالدین سجادی و پژوهش های او درباره خاقانی | نوری که از شرق به غرب تابید اکران پویانمایی «فرمانروای آب» در مناطق بدون سینما سریال جدید وینس گیلیگان در اپل تی وی پلاس + زمان پخش شعار جدید جشنواره امام رضا (ع) مشخص شد: «ایران امام رضا (ع)» آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) دلتنگی «هوتن شکیبا» برای امیر سریال تاسیان + عکس آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنسرت «رضا فکری» در سالن بزرگ «لیسینسکی زاگرب»
سرخط خبرها

از اکران فیلم‌های سینمایی جدید چه خبر؟ | خبری از «گشت ۳» نیست!

  • کد خبر: ۸۷۰۵۳
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۵
از اکران فیلم‌های سینمایی جدید چه خبر؟ | خبری از «گشت ۳» نیست!
شورای صنفی نمایش بدون اشاره‌ای به وضعیت فیلم «گشت سه» تاریخ اکران چند فیلم جدید دیگر را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق اعلام شورا، مصوبه جلسه روز یکشنبه ۱۶ آبان ماه شورای صنفی نمایش براین اساس مقرر شده است که از تاریخ ۱۹ آبان‌ماه اکران فیلم سینمایی «منصور»، از تاریخ ۲۴ آبان اکران فیلم سینمایی «صحنه زنی» و از اول دی‌ماه اکران دو فیلم سینمایی «ازدواج جنجالی» و «عطر شیرین عطر تلخ» بلامانع است.

از آنجا که پیش‌تر فقط تاریخ شروع اکران فیلم‌ها اعلام می‌شد، به نظر می رسد درج کلمه «بلامانع» بخاطر انصراف بعضی از صاحبان فیلم‌هایی است که در دو هفته گذشته نام آثارشان برای اکران با تاریخ مشخص اعلام شده بود اما پس از اینکه مشخص شد در دو ماه نزدیک به 15 فیلم روی پرده می‌روند از اکران پشیمان شدند.

همچنین در خبر ارسال شده از سوی شورای صنفی نمایش به زمان اکران فیلم «گشت سه» به کارگردانی سعید سهیلی که قرار بود از پنجم آبان همراه با «قهرمان» روی پرده رود ولی با وجود داشتن پروانه نمایش فعلا جلوی اکران آن گرفته شده، اشاره‌ای نشده است. این در حالی است که کارگردان فیلم شب گذشته خبر از اکران فیلم در آینده‌ای نزدیک داده است. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->