اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مخالفت مجلس با کاهش سهمیه معافیت فرزندان ایثارگران

  • کد خبر: ۸۷۶۹
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵
مخالفت مجلس با کاهش سهمیه معافیت فرزندان ایثارگران
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرحی درباره کاهش سهمیه معافیت فرزندان ایثارگران برای خدمت وظیفه عمومی مخالفت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان با طرح الحاق دو تبصره به بند (د) ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر کسر خدمت وظیف عمومی فرزندان ایثارگران کمتر از ۳۰ ماه جبهه، ۲۵ درصد جانبازی و۲۴ ماه اسارت مخالفت کردند.
در طرح ارائه شده از سوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی آمده است که در صورت اذن فرماندهی کل قوا و با رعایت بند(۳) ماده (۴۵) قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاحی مصوب ۲۲ ابان ۱۳۹۰؛ فرزندان رزمندگان با سابقه حضور در جبهه به ازای هر ماه حضور از دوازده روز کسر خدمت برخوردار می شوند؛ همچنین فرزندان ازادگان به زای هر ماه اسارت از دوازده روز کسر خدمت برخوردار می شوند؛ فرزندان جانبازان به ازای هر درصد جانبازی از دوازده روز کسر خدمت برخوردار می شوند.
احمد سالک کاشانی نماینده اصفهان در موافقت با این طرح گفت: قانون قبلی به قوت خود باقی است و طرح ارائه شده مبنی بر اذن فرماندهی کل قوا بر کسر خدمت وظیفه سربازی برای سوابق جبهه، اسارت و جانبازی برای مقادیر کمتر یا بیشتر از ۳۰ ماه جبهه برای رزمندگان، ۲۴ ماه اسارت برای ازادگان و ۲۵ درصد جانبازی برای فرزندان جانبازان است.
حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر در مخافت با این طرح گفت: اگر این طرح مصوب و اجرا شود به ضرر ایثارگران خواهد بود، انچه در برنامه ششم توسعه آمده بسیار بهتر از طرح ارائه شده است، ما مصوباتی را در مجلس و در ارتباط با برخی اقشار جامع تصویب می کنیم، اما عملی نمی شود، از یک طرف بر سر آنها منت می گذاریم و از طرفی آن را اجرایی نمی کنیم.
سردار رضا طلایی نیک، معاون پارلمانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز دربار این طرح گفت: اذن باید بر اساس برآورد نیازهای نیروهای مسلح باشد، هم اکنون ساختار جمعیتی کشور به گونه ای است که تعداد افراد مشمول کاهش یافته است، این طرح علاوه بر قانون قبلی مبنی بر معافیت فرزندان ایثارگران با سابقه ۳۰ ماه جبههه، ۲۴ ماه اسارت و ۲۵ درصد جانبازی است و آن قانون به قوت خود باقی است.
نمایندگان ۶۲ رای موافق، ۱۱۶ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۱۸ نماینده حاضر در جلسه با این طرح مخالفت کردند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->