کاهش آسیب پذیری پروژه‌های خراسان رضوی با پیوست پدافندی انگ اجتماعی، سایه ای که نباید سنگین تر شود | ضرورت حمایت از  خانواده زندانیان در مسیر بازسازی اجتماعی مقاوم سازی ناکافی مدارس مشهد کلاهبرداری ۷ میلیارد تومانی با  سوءاستفاده از  دسته چک معتادان کارتن خواب جابه‌جایی عجیب جسد جوان ایرانی با راننده خارجی + جزئیات نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۴ (نوبت اردیبهشت) منتشر شد + لینک نتایج آمار تکان‌دهنده اما واقعی: بیش از ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌ها، منشأ انسانی دارد بی‌احتیاطی مسافران، علت آتش‌سوزی پارک ملی گلستان اعلام شد + فیلم برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در تیرماه ۱۴۰۴ | داوطلبان فریب منابع و سوالات فضای مجازی را نخورند ۸ رشته جدید کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی راه‌اندازی شد قتل فجیع دختربچه ۶ ساله توسط ۶ زن و مرد معتاد موزه‌ها روز چهارشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شدند دستگیری گوشی‌قاپ‌های خشن با کارآگاه بازی جوان مالباخته و کمک پلیس مشهد وقوع آتش سوزی در جنگل گلستان (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) فوت بیش از ۱۰۰۰ نفر بر اثر غرق شدگی در سال ۱۴۰۳ رئیس کمیسیون آموزش مجلس: هر چه زودتر ماجرای لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تعیین تکلیف کنید شهید عماد دهیمی، مامور پلیسی که بعد از شهادت اعضای بدنش اهدا شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) افزایش ۲۰ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها در ایران + فیلم تأکید اژه‌ای بر ضرورت مبارزه مدبرانه با مظاهر فساد | لزوم تبیین شفاف و صریح مسائل برای مردم با زاگرس بد برخورد کردیم! | ۴۰ درصد آب کشور وابسته به زاگرس است محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد حذف اسناد فیزیکی ولادت و وفات در ثبت احوال با ورزش کردن از بازگشت سرطان پیشگیری کنید درد مفاصل دارید؟ برای کمبود این ویتامین است انتقال ۱۴۶ زندانی ایرانی از عراق به کشور طی ۳ سال گذشته ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی برای ۸ مزاحم تلفنی اورژانس در نیشابور
سرخط خبرها

چای کهنه دم ننوشید!

  • کد خبر: ۸۸۳۳۸
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۰
چای کهنه دم ننوشید!
چای یکی از پر طرفدارترین نوشیدنی‌ها در ایران ست که البته نوشیدنی سالمی هم هست، اما عدم رعایت برخی نکات در نوشیدن آن خطراتی برای سلامت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، انواع چای از جمله چای سیاه، سبز و سفید در بازار عرضه می‌شود که چای سیاه به صورت معمول بیشترین مصرف‌کننده را دارد. چای تازه‌دم یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌هاست که مصرف آن در جامعه ما طرفداران زیادی هم دارد، اما اگر این نوشیدنی به شکل صحیح مصرف نشود می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

اسید تانیک و اگزالات دو ماده در چای هستند که باعث جذب نشدن آهن‌ می‌شوند و مقدار آن‌ها در چای کهنه و پررنگ بیشتر است. در همین زمینه افراد باید از مصرف چای کهنه و نیز چای پررنگ که حاوی مقدار زیادی اسید تانیک و اگزالات است خودداری کنند. همچنین برای جذب بهتر آهن توصیه می‌شود، افراد از مصرف چای بلافاصله بعد از وعده غذایی خودداری کنند.

نحوه مصرف چای

طبق مطالعات انجام شده چای داغ یکی از عوامل ایجاد سرطان معده و مری است، بنابراین افراد باید اجازه دهند چای کمی خنک شود و بعد آن را مصرف کنند. همچنین مصرف زیاد چای کهنه باعث ایجاد ریفلاکس می‌شود، بنابراین زیاده روی در مصرف چای داغ و کهنه‌دم می‌تواند اثرات مخربی بر دریچه معده و مری داشته باشد.

چای که بر اثر کهنه‌دم بودن غلیظ شده باشد اصلا قابلیت مصرف ندارد، چای پررنگ یا کهنه می‌تواند موجب کم‌خونی‌های شدید شده و مشکلات دستگاه گوارش ایجاد کند که توصیه می‌شود اکیدا از مصرف آن خودداری شود.

افرادی که بیماری‌هایی مانند زخم معده دارند لازم است مصرف چای را محدود کنند، همچنین افرادی که مبتلا به کم‌خونی هستند و یا انواع سرطان‌های دستگاه گوارش را دارند و نیز برای زنان باردار مصرف چای توصیه نمی‌شود.

برخی افراد عادت دارند چای را با مواد دیگر مخلوط کنند یا اینکه چای را همراه با مواد شیرین مصرف کنند که این کار علاوه بر از بین بردن خواص چای، موجب افزایش قند و چربی خون می‌شود، بنابراین توصیه می‌شود افراد حتی المقدور از مصرف مواد شیرین همراه چای خودداری کرده و چای را همراه با تعداد کمی توت خشک، مویز یا خرمای خشک مصرف کنند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->