مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

کاکائو بخورید تا به بیماری‌های قلبی و سکته مبتلا نشوید!

  • کد خبر: ۸۸۴۹۷
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲
کاکائو بخورید تا به بیماری‌های قلبی و سکته مبتلا نشوید!
یک کارشناس صنایع غذایی با اشاره به مطالعات پیشرفته در خصوص خواص کاکائو تایکد کرد: محققین به این نتیجه رسیدند که مصرف کاکائو با کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهجت نمکی، کارشناس صنایع غذایی با اشاره به مصرف بالای کاکائو در جهان گفت: کاکائو یک گیاه گرمسیری است که فرآورده های این گیاه در حال حاضر موردپسند افراد بسیاری قرار گرفته است. 

نمکی شکلات‌های کاکائویی یا پودرهای کاکائو را از محبوب‌ترین فرآورده‌های دانه‌های گیاه کاکائو عنوان کرد و افزود: همچنین از این گیاه روغن کاکائو که به کره کاکائو هم معروف است تولید می شود که جامد و سفیدرنگ مایل به زرد بوده و مزه شکلات می‌دهد.

این کارشناس صنایع غذایی افزود: دانه‌های کاکائو دارای 50 درصد روغن هستند که به کره کاکائو مشهور است. علاوه بر این در هریک از دانه های کاکائو هشت تا 10 درصد نشاسته، هشت تا 10 درصد ماده سفید رنگ، دو تا سه درصد کافئین، یک تا سه درصد تئو برومین و چهار درصد مواد مواد معدنی وجود دارد.

نمکی کاکائو خالص و دانه کاکائو را منبع غنی چربی، فیبر غذایی، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر عنوان کرد و افزود: این گیاه به دلیل وجود منابع غنی مس و پتاسیم نقش موثری در سلامتی قلب و عروق دارد.

وی همچنین کاکائو را یکی از غنی‌ترین منابع پلی‌فنل‌ها عنوان کرد و افزود: این مواد دارای خواص متعددی چون کاهش التهاب، جریان خون بهتر، کاهش فشارخون و بهبود سطح قند و کلسترول خون هستند.

نمکی با اشاره به خواص بسیار کاکائو در سلامت افراد گفت: از مهم‌ترین خواص درمانی آن می‌توان به پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و سکته، افزایش ظرفیت فعالیت فیزیکی و ذهنی و مقابله با سرطان اشاره کرد.

وی افزود: به دنبال مطالعاتی که روی تأثیر کاکائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شده، محققین به این نتیجه رسیدند که مصرف کاکائو با کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

این کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو افزود: همچنین مطالعات متعددی نشان داده‌اند که پلی فنل‌های کاکائو خطر بروز بیماری‌های عصبی را از طریق بهبود عملکرد مغز و جریان خون کاهش می‌دهند که این موضوع نشان می دهد مصرف کاکائو می‌تواند منجر به بهبود خلق‌وخو، کاهش افسردگی، افزایش شادی و افزایش تعادل نوسانات خلقی هورمونی نیز شود.

نمکی درادامه به مضرات کاکائو هم اشاره کرد و افزود: باوجود گسترده بودن خواص این ماده خوراکی و توصیه متخصصان به مصرف آن، زیاده‌روی در مصرف شکلات‌های کاکائویی می‌تواند موجب مسمومیت با علائمی همچون تحریک‌پذیری، بی‌قراری، سردرد، لرزش عضلانی، تهوع، بی‌نظمی یا افزایش ضربان قلب و اختلال خواب شود.

وی افزود: کاکائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ‌مزه است و فرآیند حرارتی که روی کاکائو به‌منظور کاهش تلخی آن انجام می‌شود، می‌تواند موجب کاهش 60 درصدی محتوای فلاوانول آن و درنتیجه کاهش خواص سودمند آن شود.

نمکی یادآور شد علاوه بر این، تولیدکنندگان برای تهیه شکلات کاکائویی و بهتر شدن طعم تلخ کاکائو، مقدار زیادی شکر و روغن به آن اضافه می‌کنند، درنتیجه با مصرف شکلات کاکائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت می شود و همین امر می تواند افراد را در معرض ابتلا به بیماری های قلبی قرار دهد، بنابراین نیاز است افراد تعادل را در مصرف فرآورده‌های کاکائویی رعایت کنند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->