رئیس صداوسیما از حمایت دولت برای بازسازی ساختمان شیشه‌ای خبر داد ویدئو | دلتنگی همایون شجریان برای پدرش کارگردان برنده اسکار از غزه حمایت کرد «کیم نواک» در جشنواره ونیز مورد تقدیر قرار گرفت «شب نقد تهران» با یاد اکبر نبوی آغاز می‌شود پیکر احمد پژمان در آستانه بازگشت به وطن عدالت در حمایت از تئاتر استانی | وعده معاون امور هنری ارشاد درنگی بر قصه ملک محمد | نمایشگاه نقاشی « گاه نگاه» در نگارخانه هنگام مشهد «هری پاتر» با حضور یک چهره قدیمی رنگ‌وبوی نوستالژیک گرفت کنسرت رایگان همایون شجریان در تهران برگزار می شود + تاریخ و محل اجرا ایرج صغیری درگذشت + علت فوت حال اکبر زنجانپور رو به بهبود است (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) «پیرپسر» با فروش ۱۵۱ میلیارد تومانی صدر گیشه را فتح کرد ایران من، موضوع دهمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی کودک و نوجوان عدالت فرهنگی با ۱۰۰ کتابخانه سیار کلید خورد «کنکل» همچنان در بلاتکلیفی | قسمت چهاردهم هم به پخش نرسید بلیت فیلم‌ها در روز ملی سینما نیم‌بها است مدیرکل دفتر موسیقی: بیشتر سالن‏‌های کنسرت تاییدیه آتش‌‏نشانی گرفتند انیمیشن یوز با آغاز سال تحصیلی اکران می‌شود آخرین خبر از حال اکبر زنجانپور (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جایزه بهترین فیلم جشنواره «اسلو» به «قهرمان» رسید

  • کد خبر: ۸۸۶۲۴
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۲
جایزه بهترین فیلم جشنواره «اسلو» به «قهرمان» رسید
فیلم «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی موفق به کسب جایزه بهترین فیلم از سی و یکمین جشنواره فیلم‌هایی از جنوب اسلو در کشور نروژ شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سی و یکمین جشنواره فیلم‌هایی از جنوب اسلو فهرست برندگان خود را اعلام کرد و فیلم «قهرمان» ساخته اصغر فرهادی موفق به کسب جایزه آینه نقره‌ای بهترین فیلم از این رویداد سینمایی شد. 

 «قهرمان» به همراه فیلم «قصیده گاو سفید» ساخته مشترک بهتاش صناعی‌ها و مریم مقدم، نمایندگان سینمای ایران در بخش مسابقه اصلی این رویداد سینمایی شامل ۱۱ فیلم بلند بودند. 

در بیانیه‌ هیات داوران درباره فیلم «قهرمان» آمده است: «قهرمان فیلمی گیرا و غیرقابل پیش‌بینی درباره غرور و ریاکاری است. فیلم توجه ما را به ساختارهای اجتماعی در ایران جلب می‌کند و دیدگاهی کنایه‌آمیز از رابطه یک انسان عادی با آن‌چه در جهان خوب است ارائه می‌دهد. دروغ‌های به ظاهر کوچک می‌تواند عواقب سنگینی به همراه داشته باشد، به ویژه در جامعه‌ای که تلاش برای این‌که چگونه می‌خواهیم نشان داده شویم بر حقیقت غلبه می‌کند.‌ این فیلم با زمانه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم و فرهنگ سلبریتی و رسانه‌ها بسیار مرتبط است. کارگردانی دقیق اصغر فرهادی، این داستان غیرقابل پیش‌بینی و پیچیده را ارتقاء داده و به همه شخصیت‌ها ویژگی‌های انسانی قابل ‌شناختی می‌دهد. هیات داوران همچنین می‌خواهد توجهات را به قهرمان داستان یعنی رحیم با بازی امیر جدیدی جلب کند که با حضور آرام و دووجهی‌اش ما را فریفته و مجذوب خود می‌کند».

«جاده خاکی» به کارگردانی پناه پناهی و «کلوزآپ» ساخته عباس کیارستمی دیگر فیلم‌های ایرانی حاضر در جشنواره فیلم‌هایی از جنوب اسلو هستند که از تاریخ ۱۱ تا ۲۱ نوامبر (۲۰ تا ۳۰ آبان) در کشور نروژ برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->