ویدئو| بهت و حیرت مجری خارجی بی‌بی‌سی از وطن فروشی رضا پهلوی و حمایت او از جنگ علیه مردم ایران اعلام نحوه فعالیت‌های واحد‌های قضایی و اداری قوه‌قضائیه تا پایان خرداد ۱۴۰۴ انهدام ۳ ریزپرنده ‌در ملایر با عملیات پدافند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) پاکستان: در صورت تشدید تجاوزات اسرائیل علیه مردم فلسطین و علیه ایران، حتماً پاسخ خواهیم داد ویدئو | توضیحات سردار رادان در مورد عملیات شب گذشته شهرری برای دستگیری خرابکاران موساد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۶۰ متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در اصفهان پدافند هوایی چگونه عمل می‌کند؟ + معرفی انواع پدافندها هم‌صدایی ۱۱ کشور در نشست شورای حکام | تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد زنبور‌ها زیاد از لانه خود دور نمی‌شوند! سفیر ایران در وین: حق پاسخ قاطع به رژیم صهیونیستی را برای خود محفوظ می‌دانیم سفارت آلمان در تهران به حالت نیمه‌تعطیل درآمد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آنروا: فلسطینی‌های گرسنه در غزه جان می‌دهند مهاجرانی: بورس تا اطلاع ثانوی تعطیل است | شهادت ۴۵ زن و کودک تا امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون ۳۵۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) نماینده ایران در آژانس انرژی اتمی: سکوت دربرابر جنایات اسرائیل اعتبار آژانس را مخدوش کرده است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: آمریکا نگران نابودی اسرائیل است | در شرایطی به ما حمله کردند که مناسب‌ترین زمان برای نابودی رژیم صهیونیستی است آمادگی مسکو برای میانجی‌گری در جنگ ایران و اسرائیل ایران، سفارت آمریکا در اسرائیل را تعطیل کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چطور خانه‌های تیمی تروریستی را شناسایی کنیم؟ ابراز نگرانی اسرائیل: ایران هنوز هزاران موشک بالستیک دارد هلاکت ۲۴ اسرائیلی و زخمی‌شدن ۵۹۲ تن دیگر در حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی، تاکنون (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تحلیلگر اسرائیلی: برای غلبه بر ایران، اغتشاش خیابانی لازم است چین خواستار خویشتن‌داری ایران و اسرائیل شد وقتی دیپلماسی پوستین فریب می‌پوشد نشست اضطراری آژانس اتمی درباره ایران آغاز شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | گروسی: بازرسی‌های آژانس در ایران ادامه خواهند داشت
سرخط خبرها

پاسخ آمریکا به نامه طالبان چه بود؟

  • کد خبر: ۸۸۷۴۶
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
پاسخ آمریکا به نامه طالبان چه بود؟
فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان در پاسخ به نامه طالبان به کنگره این کشور، برای به رسمیت شناختن این گروه شرط گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از آرتی، اخیرا مولوی امیرخان متقی؛ سرپرست وزارت خارجه طالبان در نامه‌ای به اعضای کنگره آمریکا، نوشت: ما معتقدیم که اجرای کامل و تعهد به توافق دوحه می‌تواند فصل جدیدی از روابط مثبت بین دو دولت و ملت را بگشاید که این امر به نفع هر دو کشور است.

وی افزود: «امارت اسلامی افغانستان» به عنوان یک دولت مستقل و مسئول مشتاق است تا روابط مثبت با همه کشورهای جهان از جمله دولت ایالات متحده آمریکا برقرار کند.

روز جمعه تام وست، فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان تاکید کرد که طالبان باید با تروریسم مبارزه کند، یک دولت فراگیر تشکیل دهد و به حقوق اقلیت ها ، زنان و دختران احترام بگذارد و دسترسی مساوی به آموزش و کار فراهم کند.

توماس وست؛ نماینده ویژه ایالات متحده برای افغانستان در واکنش به درخواست طالبان مبنی بر آزادسازی پول‌های بلوکه شده افغانستان در بانک‌های آمریکا گفته‌است که مقام‌های آمریکایی در سال‌های اخیر به طالبان گفته بودند که گرفتن قدرت در افغانستان از طریق نظامی، قطع کمک‌های جهانی به استثنای کمک‌های بشردوستانه را به دنبال خواهد داشت.

وست در یک رشته توئیت اعلام کرد که پیام طالبان به کنگره آمریکا که در آن خواستار اعتمادسازی با واشنگتن برای جلوگیری از یک فاجعه انسانی در افغانستان شده در واقع "تحریف حقایق" در مورد وضعیت افغانستان بوده است؛ افغانستان متأسفانه پیش از اواسط ماه اوت از یک بحران بشردوستانه وحشتناک رنج می‌برد که جنگ، سال‌ها خشکسالی و همه‌گیری (کرونا) آن را بدتر کرده بود."

وی افزود که مقامات آمریکا سال‌ها به طالبان اطمینان داده بودند "اگر به جای مذاکره با افغان‌ها به دنبال کنترل نظامی باشد، کمک‌های حیاتی غیرانسانی جامعه بین الملل عملاً متوقف می‌شود و این اتفاق هم افتاد."

وست با تاکید بر اینکه ایالات متحده به "هوشیاری" خود مقابل طالبان ادامه خواهد داد، عنوان داشت که طالبان باید برای کسب مشروعیت و حمایت، گان‌هایی در زمینه مبارزه با تروریسم، تشکیل دولت فراگیر، احترام به حقوق اقلیت‌ها و زنان، از جمله فرصت‌های برابر در آموزش و اشتغال بردارد.

فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان در پایان تاکید کرد که ایالات متحده به کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان ادامه خواهد داد و خاطرنشان کرد که واشنگتن در سال جاری ۴۷۴ میلیون دلار برای کمک به افغان‌ها تخصیص داده است.

وست همزمان از تلاش‌های قوی متحدان و شرکای آمریکا در این وضعیت قدردانی کرد و گفت: تمام تلاش خود را برای کمک به سازمان ملل و عوامل بشردوستانه انجام می‌دهیم تا در زمستان امسال به کارهای خود برسند.

پس از تسلط طالبان بر کابل در ۱۵ اوت، کشورهای حامی مالی، کمک‌های خود را به افغانستان متوقف کردند.

در حالی که سازمان ملل متحد پیوسته از بروز یک بحران بشری در افغانستان هشدار داده است، آمدن طالبان و توقف کمک‌ها و افزایش نرخ بیکاری، مشکلات گسترده‌ای را دامن‌گیر مردم افغانستان ساخته است.

به گفته سازمان‌های بین‌المللی بیش از بیست میلیون نفر در افغانستان با فقر شدید مواجه اند و از این میان ده‌ها هزار افغان در تلاشند تا برای نجات از گرسنگی و بیکاری، خود را به کشورهای همسایه یا غرب برسانند.

در آن نامه نیز طالبان استدلال کرده بود که بحران کنونی در افغانستان بشری است و به گفته آن‌ها آمریکا و جامعه جهانی نباید از این وضعیت، استفاده سیاسی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->