ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست
سرخط خبرها

چکش حراج بر دست نوشته‌های انیشتین

  • کد خبر: ۸۹۲۷۴
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۹
چکش حراج بر دست نوشته‌های انیشتین
بنگاه تجاری «کریستیز» دست نوشته‌های انیشتین را به حراج گذاشته و کارشناسان پیش بینی کرده‌اند که این دست نوشته‌ها بهای میلیون‌ها یورو فروخته شوند.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ همیشه اخبار مربوط به حراج اشیا و آثار هنری باارزش و قدیمی سروصدای زیادی به پا می‌کند، در این حراجی ها، آثار هنری ارزششان در زمان حیات صاحب اثر شناخته نمی‌شود، اما پس از مرگشان به یک باره ارزش آن‌ها ده‌ها برابر و برای فروش به نمایش گذاشته می‌شود. چنین رویداد‌هایی در دیگر کشور‌های دنیا از گذشته‌های دور برگزار شده است و سابقه‌ای طولانی دارند، اما در ایران این حراجی‌ها قدمت زیادی ندارند، ضمن اینکه همیشه با حاشیه‌هایی هم همراه می‌شود.

حراج تهران، معتبرترین بازار حراج آثار هنری در ایران است که از سال ۱۳۹۱ کار خود را آغاز کرده است و در مردادماه ۱۴۰۰ چهاردهمین دوره خود را برگزار کرد و در مجموع بیش از ۴ میلیارد و ۲۷۱ میلیون تومان فروش داشته است. نخستین حراج ثبت شده در طول تاریخ در کتابخانه سلطنتی بریتانیا به سال ۱۶۹۳ در لندن باز می‌گردد که گویا برگزارکننده آن «لرد مل فورد» بوده است.

در بین برگزارکنندگان حراجی ها، بعضی بنگاه‌ها از اعتبار و قدمت زیادی برخوردار هستند که «کریستیز» یکی از آن هاست، این بنگاه تجاری کار خود را در سال ۱۷۶۶ میلادی به طور رسمی آغاز کرد. حراج آثار هنری، عتیقه جات و آثار تزئینی، تخصصی‌ترین کار این بنگاه تجاری است. کریستیز در سال ۲۰۱۰ فروشی بیش از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار را تجربه کرد. این مجموعه سالانه ۴۵۰ حراجی را در شهر‌های مختلف دنیا از جمله لندن، پاریس، میلان، نیویورک، هنگ کنگ و دبی برگزار می‌کند. کریستیز همچنین دارای ۳۲ دفتر مستقل جمع آوری و مراجعه فروشندگان آثار مختلف هنری است.

این حراجی معروف دنیا حالا در تازه‌ترین مورد قصد دارد؛ مجموعه‌ای از دست نوشته‌های «آلبرت انیشتین»، فیزیکدان مشهور آلمانی را در پاریس به حراج بگذارد و پیش بینی می‌شود که این دست نوشته‌های کمیاب به بهای میلیون‌ها یورو فروخته شوند. گفته‌ می‌شود، این دست نوشته‌ها شامل یادداشت‌های مقدماتیِ دستاورد کلیدی انیشتین درباره نظریه نسبیت است و ارزش آن‌ها بین دو تا سه میلیون یورو تخمین زده می‌شود. حراج کریستیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بدون شک این ارزشمندترین دست نوشته انیشتین است که تاکنون به حراج گذاشته شده است.»

گفته‌ می‌شود که این سند ۵۴ صفحه‌ای در سال‌های ۱۹۱۳ و ۱۹۱۴ میلادی در شهر زوریخ سوئیس به وسیله انیشتین و میکله بسو، مهندس سوئیسی و همکار معتمدش نوشته شده است. در بیانیه «کریستیز» آمده است که این دست نوشته‌ها «به لطف میکله بسو برای آیندگان حفظ شده است.» به گزارش این خانه حراج، حفظ این دست نوشته‌ها «تقریباً شبیه یک معجزه» است؛ زیرا بعید است که خود آلبرت انیشتین برای نگهداری آن‌ها که به نظرش تنها یکسری متن ساده بوده، کاری انجام داده باشد، اما امروز این اسناد، وسیله‌ای شگفت انگیز برای «غوطه رفتن در ذهن بزرگ‌ترین دانشمند قرن بیستم» محسوب می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->