به گزارش شهرآرانیوز؛ شهردار مشهد گفت: امیدواریم نتیجه مثبت نشستهایی نظیر نشست شهرداران ادواری مشهد که با هدف استفاده از خرد جمعی در مدیریت شهری و مدیریت عالمانه طراحی شده است، به مردم برسد و با استفاده از همه ظرفیتها و کسانی که دل در گرو توسعه مشهد دارند، شهری در خور شأن زائران و مجاوران امام رضا (ع) داشته باشیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سیدعبدا... ارجائی در حاشیه نشست شهرداران ادوار مشهد گفت: ۱۴ تن از شهرداران مشهد که توفیق خدمت به مردم و ۴۳ سال تجربه مدیریت شهری را داشتند، نکات بسیار ارزشمندی را مطرح کردند که هرکدام از این نکات برای این دوره مدیریت شهری یک راهبرد است و قدر این نکات را میدانیم.
وی با بیان اینکه تلاش میکنیم نشست شهرداران ادوار ۲ بار در سال برگزار شود، درباره طرح بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی نیز اظهار کرد: این طرح قانون مصوب است و انتقادات جدی به این طرح داریم، اما آن را اجرایی میکنیم.
در این ۲ ماه که طرح ابلاغ شده است، درخواست صدور پروانه جدید نداشته ایم که به معنای استقبال نشدن از طرح است، اما با گذشت زمان میتوان قضاوت درست تری از طرح ارائه دهیم.
جواد حسینی مهر، دومین شهردار مشهدمقدس پس از انقلاب، اظهار کرد: هرکدام از شهرداران مسئولیتی داشتند و با توجه به محدودیتهای زمان و مکان، به مردم خدمت کردند. برخی بیشتر و برخی کمتر، اما همه خادمان شهر هستند. زمانی عکس همه خادمان به مردم را در شهر میدیدیم، اما چرا عکس شهرداران در شهر نیست؟ مگر شهرداران جزو خادمان شهر نبودند؟
محمود متولی حبیبی، پنجمین شهردار مشهد، گفت: مشهد شهر ویژهای است و شاید در دنیا این گونه شهری وجود نداشته باشد. مهمترین ویژگی این شهر زائرپذیری و حرم مطهر امام رضا (ع) است. یک بیست وهشتم بودجه کشور باید سهم مشهد شود و از آقای ارجائی درخواست میکنم در این دوره حق مشهد را از بودجهای که برای زائران هزینه میشود، بگیرند.
در بخش دیگری از این نشست محمد عصاران دربان، ششمین شهردار مشهد، با اشاره به زمان خدمتش در شهرداری، گفت: تنها جایی که کار در آنجا برایم باورنکردنی بود، شهرداری است. در ۲ سالی که شهردار مشهد بودم، هیچ جایی را شبیه شهرداری ندیدم.
در این ۲ سال متوجه شدم شهرداری در هیچ تبصره و مادهای جا نمیگیرد، شب و روز ندارد، غصه مردم را میخوریم و از مشکل مردم رنج میبریم.
عباس امیری پور، نهمین شهردار مشهد پس از انقلاب اسلامی، گفت: زمانی که متوجه فعالیت دوباره نشست ادواری شهرداران شدم، اعلام کردم که اگر آقای ارجائی به استفاده از خرد جمعی و تجربیات دیگران اعتقاد دارد، در این جلسه شرکت کنیم. زیرا این موضوع اهمیت زیادی دارد.
احمد نوروزی، دوازدهمین شهردار مشهد، با بیان اینکه مبارزه با فساد از طریق نظام قضایی ممکن نیست، گفت: برای مبارزه با فساد از فناوری و علم روز استفاده کنید، تمرکزتان را بر زائر و مجاور بگذارید و به جای تقاضای پول از دولت، مصوبه ایجاد کنید.
سیدهاشم بنی هاشمی، سیزدهمین شهردار مشهد، نیز با بیان اینکه مشهد شهری خاص و جهانی است، بر لزوم بهره گیری از فرصتها و ظرفیتهای این شهر تأکید کرد و ظرفیتهای گردشگری مشهد را حتی برای کمک به دولت در وضعیت خاص کافی دانست و گفت: این شهر شهری جهانی و مقیاس آن در جهان اسلام و بشریت خاص است؛ بنابراین شهردار مشهد باید خود را در مقیاس جهانی ارزیابی کند.
سیدمحمد پژمان، چهاردهمین شهردار پس از انقلاب اسلامی، گفت: امروز نقش مدیریت شهری در چتر حمایتی بسیار پررنگ است، اما قانون به کمک مدیریت شهری نیامده است، ضمن اینکه مدیریت شهری باید رفاه و آسایش مردم را تأمین کند.
قاسم تقی زاده خامسی، هجدهمین شهردار مشهد پس از انقلاب اسلامی، بیان کرد: درباره ایجاد شغل در مشهد جدی باشید و فکر نکنید ایجاد شغل در مشهد کار شما نیست.
ارتباط با سرمایه گذاران را بیشتر کنید. این افراد در شهر سرمایه گذاری و اشتغال زایی میکنند. ضمن اینکه شهردار نفر اول شهر و نزدیکترین فرد به مردم است.
محمدرضا کلائی، شهردار سابق مشهد، بیان کرد: شهرداری یک سازمان شهردارمحور و بیشتر کارها نیز روی دوش شهردار است. ما از هیچ کمک، دعا و حمایتی در هیچ مقطعی به شهردار مشهد دریغ نمیکنیم.