روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بهره‌گیری از خرد جمعی در دستورکار مدیریت شهری مشهد

  • کد خبر: ۸۹۵۹۳
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
بهره‌گیری از خرد جمعی در دستورکار مدیریت شهری مشهد
شهردار مشهد گفت: امیدواریم نتیجه مثبت نشست‌هایی نظیر نشست شهرداران ادواری مشهد که با هدف استفاده از خرد جمعی در مدیریت شهری و مدیریت عالمانه طراحی شده است، به مردم برسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهردار مشهد گفت: امیدواریم نتیجه مثبت نشست‌هایی نظیر نشست شهرداران ادواری مشهد که با هدف استفاده از خرد جمعی در مدیریت شهری و مدیریت عالمانه طراحی شده است، به مردم برسد و با استفاده از همه ظرفیت‌ها و کسانی که دل در گرو توسعه مشهد دارند، شهری در خور شأن زائران و مجاوران امام رضا (ع) داشته باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سیدعبدا... ارجائی در حاشیه نشست شهرداران ادوار مشهد گفت: ۱۴ تن از شهرداران مشهد که توفیق خدمت به مردم و ۴۳ سال تجربه مدیریت شهری را داشتند، نکات بسیار ارزشمندی را مطرح کردند که هرکدام از این نکات برای این دوره مدیریت شهری یک راهبرد است و قدر این نکات را می‌دانیم.

هرسال ۲ نشست با شهرداران ادوار

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم نشست شهرداران ادوار ۲ بار در سال برگزار شود، درباره طرح بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی نیز اظهار کرد: این طرح قانون مصوب است و انتقادات جدی به این طرح داریم، اما آن را اجرایی می‌کنیم.

در این ۲ ماه که طرح ابلاغ شده است، درخواست صدور پروانه جدید نداشته ایم که به معنای استقبال نشدن از طرح است، اما با گذشت زمان می‌توان قضاوت درست تری از طرح ارائه دهیم.

بهره‌گیری از خرد جمعی در دستورکار مدیریت شهری مشهد

شهرداران خادمان شهر هستند

جواد حسینی مهر، دومین شهردار مشهدمقدس پس از انقلاب، اظهار کرد: هرکدام از شهرداران مسئولیتی داشتند و با توجه به محدودیت‌های زمان و مکان، به مردم خدمت کردند. برخی بیشتر و برخی کمتر، اما همه خادمان شهر هستند. زمانی عکس همه خادمان به مردم را در شهر می‌دیدیم، اما چرا عکس شهرداران در شهر نیست؟ مگر شهرداران جزو خادمان شهر نبودند؟

حق مشهد را بگیرید!

محمود متولی حبیبی، پنجمین شهردار مشهد، گفت: مشهد شهر ویژه‌ای است و شاید در دنیا این گونه شهری وجود نداشته باشد. مهم‌ترین ویژگی این شهر زائرپذیری و حرم مطهر امام رضا (ع) است. یک بیست وهشتم بودجه کشور باید سهم مشهد شود و از آقای ارجائی درخواست می‌کنم در این دوره حق مشهد را از بودجه‌ای که برای زائران هزینه می‌شود، بگیرند.

کار در شهرداری شب و روز نمی‌شناسد

در بخش دیگری از این نشست محمد عصاران دربان، ششمین شهردار مشهد، با اشاره به زمان خدمتش در شهرداری، گفت: تنها جایی که کار در آنجا برایم باورنکردنی بود، شهرداری است. در ۲ سالی که شهردار مشهد بودم، هیچ جایی را شبیه شهرداری ندیدم.

در این ۲ سال متوجه شدم شهرداری در هیچ تبصره و ماده‌ای جا نمی‌گیرد، شب و روز ندارد، غصه مردم را می‌خوریم و از مشکل مردم رنج می‌بریم.

بهره گیری از خرد جمعی در شهرداری ضروری است

عباس امیری پور، نهمین شهردار مشهد پس از انقلاب اسلامی، گفت: زمانی که متوجه فعالیت دوباره نشست ادواری شهرداران شدم، اعلام کردم که اگر آقای ارجائی به استفاده از خرد جمعی و تجربیات دیگران اعتقاد دارد، در این جلسه شرکت کنیم. زیرا این موضوع اهمیت زیادی دارد.

برای مبارزه با فساد از فناوری روز استفاده کنید

احمد نوروزی، دوازدهمین شهردار مشهد، با بیان اینکه مبارزه با فساد از طریق نظام قضایی ممکن نیست، گفت: برای مبارزه با فساد از فناوری و علم روز استفاده کنید، تمرکزتان را بر زائر و مجاور بگذارید و به جای تقاضای پول از دولت، مصوبه ایجاد کنید.

ضرورت نگاه به ظرفیت‌های مشهد در سرمایه گذاری

سیدهاشم بنی هاشمی، سیزدهمین شهردار مشهد، نیز با بیان اینکه مشهد شهری خاص و جهانی است، بر لزوم بهره گیری از فرصت‌ها و ظرفیت‌های این شهر تأکید کرد و ظرفیت‌های گردشگری مشهد را حتی برای کمک به دولت در وضعیت خاص کافی دانست و گفت: این شهر شهری جهانی و مقیاس آن در جهان اسلام و بشریت خاص است؛ بنابراین شهردار مشهد باید خود را در مقیاس جهانی ارزیابی کند.

قانون به کمک مدیریت شهری نیامده است

سیدمحمد پژمان، چهاردهمین شهردار پس از انقلاب اسلامی، گفت: امروز نقش مدیریت شهری در چتر حمایتی بسیار پررنگ است، اما قانون به کمک مدیریت شهری نیامده است، ضمن اینکه مدیریت شهری باید رفاه و آسایش مردم را تأمین کند.

شهردار نزدیک‌ترین فرد به مردم است

قاسم تقی زاده خامسی، هجدهمین شهردار مشهد پس از انقلاب اسلامی، بیان کرد: درباره ایجاد شغل در مشهد جدی باشید و فکر نکنید ایجاد شغل در مشهد کار شما نیست.

ارتباط با سرمایه گذاران را بیشتر کنید. این افراد در شهر سرمایه گذاری و اشتغال زایی می‌کنند. ضمن اینکه شهردار نفر اول شهر و نزدیک‌ترین فرد به مردم است.

شهرداری سازمانی شهردارمحور است

محمدرضا کلائی، شهردار سابق مشهد، بیان کرد: شهرداری یک سازمان شهردارمحور و بیشتر کار‌ها نیز روی دوش شهردار است. ما از هیچ کمک، دعا و حمایتی در هیچ مقطعی به شهردار مشهد دریغ نمی‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->