سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

این مکمل‌ها از بروز عفونت جلوگیری می‌کنند

  • کد خبر: ۸۹۶۸۵
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۰
این مکمل‌ها از بروز عفونت جلوگیری می‌کنند
تغذیه موش‌ها با پروبیوتیک باکتری‌های بی خطر به جلوگیری از ورود میکروب‌های مضر به خون کمک کرده تا در آنجا تجمع کنند و به طور بالقوه‌ای باعث ایجاد نوعی بیماری به نام «سپسیس» شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مصرف نوعی باکتری که معمولا در خاک یافت می‌شود به موش‌ها کمک می‌کند از عفونت خونی که به طور بالقوه می‌تواند منجر به عفونت شود، جلوگیری می‌کند و این تحقیقات ممکن است روزی به درمان‌هایی برای افراد نیز منجر شود.  

سپسیس ناشی از فعالیت باکتری‌ها از جمله «انتروکوکوس فکالیس» است. این میکروب‌ها می‌توانند بدون ایجاد بیماری در روده انسان زندگی کنند. اما در افرادی که آنتی بیوتیک را برای دوره‌های طولانی مصرف می‌کنند یا درمان‌هایی که ایمنی آن‌ها را تضعیف می‌کند، عفونت E. faecalis ممکن است در خون پخش شده و در سراسر بدن باعث عفونت شود که به آن سپسیس می‌گویند.  

حالا دانشمندان برای نخستین بار شواهدی دال بر آن پیدا کرده اند که مصرف پروبیوتیک در موش‌ها از بروز عفونت‌های خونی در این جانور جلوگیری می‌کند. پروبیوتیک به شکل هاگ نوع دیگری از باکتری به نام «باسیلوس سوبتیلیس» بود.  

این هاگ‌ها نوع خفته باکتری هستند که خود را تکثیر نمی‌کنند و در برابر آسیب‌های محیطی بسیار مقاوم هستند. به گزارش سیناپرس، آن‌ها با ورود به روده فعال شده و رشد می‌کنند و بر رشد باکتری‌های دیگر در روده تأثیر می‌گذارند.  

محققان مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی مریلند با دادن داروی شیمی درمانی «سیکلوفسفامید» به موش‌ها به مدت چند روز و سپس پیگیری آن با ترکیبی از آنتی بیوتیک ها، درمان مشابهی را استفاده کردند که اغلب در بیماران مبتلا به سرطان خون مورد استفاده قرار می‌گرفت.  

آن‌ها سپس دو دوز از هاگ‌های B. subtilis یا محلول نمکی را پیش از دوز E. faecalis در روز بعد به موش‌ها خوراندند. روز بعد، محققان در خون موش‌هایی که محلول نمکی محلول پلاسبو را دریافت کرده بودند، E. faecalis مشاهده کرد که می‌تواند باعث سیسیس شود، اما موش‌هایی که پروبیوتیک دریافت کرده بودند، از عفونت خون در امان مانده بودند.

اگرچه در خون هیچ کدام از موش‌ها پس از سه روز باکتری مشاهده نشد، محققان دلیل آن را نابودی میکروب‌ها توسط سیستم ایمنی عنوان کردند. آن‌ها در این مرحله، E. faecalis را در کبد و طحال موش‌های تحت کنترل مشاهده کردند، اما در موش‌هایی که با این پروبیوتیک تغذیه شده بودند، عفونتی دیده نشده بود.  

پژوهشگران دریافتند که E. faecalis آنزیمی تولید می‌کند که احتمال نشت از روده را بیشتر کرده و به انتشار آن در خون کمک می‌کند و معتقدند که پروبیوتیک از این اثر جلوگیری می‌کند.  

آن‌ها برای آزمایش این موضوع، موش‌ها را با یک ماده شیمیایی فلورسانت غیرقابل هضم تغذیه کردند و سپس ۴ ساعت بعد اندازه گیری کردند که چه مقدار از این نشانگر در خون وجود دارد.

غلظت نشانگر در موش‌هایی که دارونما دریافت کرده بودند، بیش از دو برابر بیشتر از موش‌هایی بود که پروبیوتیک دریافت کرده بودند. این امر نشان می‌دهد که پروبیوتیک با افزایش نشت روده‌ها مقابله می‌کند.

طبق این یافته ها، پوشش روده در موش‌هایی که تخت درمان با دارونما بودند، در مقایسه با موش‌هایی که با پروبیوتیک درمان شده اند، ساختار بسیار آشفته‌ای دارند. روده موش‌هایی که دارونما دریافت کردند، کاملا فاقد پرز، برآمدگی‌های انگشت مانند در دیواره روده بود که موادمغذی را از غذا جذب می‌کنند.  

این نکته حائز اهمیت است که این کار، باکتری‌های خاصی را تعریف می‌کند که قادر است از بروز سپسیس ناشی از گونه خاصی از باکتری جلوگیری کند.  

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->