هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

این مکمل‌ها از بروز عفونت جلوگیری می‌کنند

  • کد خبر: ۸۹۶۸۵
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۰
این مکمل‌ها از بروز عفونت جلوگیری می‌کنند
تغذیه موش‌ها با پروبیوتیک باکتری‌های بی خطر به جلوگیری از ورود میکروب‌های مضر به خون کمک کرده تا در آنجا تجمع کنند و به طور بالقوه‌ای باعث ایجاد نوعی بیماری به نام «سپسیس» شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مصرف نوعی باکتری که معمولا در خاک یافت می‌شود به موش‌ها کمک می‌کند از عفونت خونی که به طور بالقوه می‌تواند منجر به عفونت شود، جلوگیری می‌کند و این تحقیقات ممکن است روزی به درمان‌هایی برای افراد نیز منجر شود.  

سپسیس ناشی از فعالیت باکتری‌ها از جمله «انتروکوکوس فکالیس» است. این میکروب‌ها می‌توانند بدون ایجاد بیماری در روده انسان زندگی کنند. اما در افرادی که آنتی بیوتیک را برای دوره‌های طولانی مصرف می‌کنند یا درمان‌هایی که ایمنی آن‌ها را تضعیف می‌کند، عفونت E. faecalis ممکن است در خون پخش شده و در سراسر بدن باعث عفونت شود که به آن سپسیس می‌گویند.  

حالا دانشمندان برای نخستین بار شواهدی دال بر آن پیدا کرده اند که مصرف پروبیوتیک در موش‌ها از بروز عفونت‌های خونی در این جانور جلوگیری می‌کند. پروبیوتیک به شکل هاگ نوع دیگری از باکتری به نام «باسیلوس سوبتیلیس» بود.  

این هاگ‌ها نوع خفته باکتری هستند که خود را تکثیر نمی‌کنند و در برابر آسیب‌های محیطی بسیار مقاوم هستند. به گزارش سیناپرس، آن‌ها با ورود به روده فعال شده و رشد می‌کنند و بر رشد باکتری‌های دیگر در روده تأثیر می‌گذارند.  

محققان مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی مریلند با دادن داروی شیمی درمانی «سیکلوفسفامید» به موش‌ها به مدت چند روز و سپس پیگیری آن با ترکیبی از آنتی بیوتیک ها، درمان مشابهی را استفاده کردند که اغلب در بیماران مبتلا به سرطان خون مورد استفاده قرار می‌گرفت.  

آن‌ها سپس دو دوز از هاگ‌های B. subtilis یا محلول نمکی را پیش از دوز E. faecalis در روز بعد به موش‌ها خوراندند. روز بعد، محققان در خون موش‌هایی که محلول نمکی محلول پلاسبو را دریافت کرده بودند، E. faecalis مشاهده کرد که می‌تواند باعث سیسیس شود، اما موش‌هایی که پروبیوتیک دریافت کرده بودند، از عفونت خون در امان مانده بودند.

اگرچه در خون هیچ کدام از موش‌ها پس از سه روز باکتری مشاهده نشد، محققان دلیل آن را نابودی میکروب‌ها توسط سیستم ایمنی عنوان کردند. آن‌ها در این مرحله، E. faecalis را در کبد و طحال موش‌های تحت کنترل مشاهده کردند، اما در موش‌هایی که با این پروبیوتیک تغذیه شده بودند، عفونتی دیده نشده بود.  

پژوهشگران دریافتند که E. faecalis آنزیمی تولید می‌کند که احتمال نشت از روده را بیشتر کرده و به انتشار آن در خون کمک می‌کند و معتقدند که پروبیوتیک از این اثر جلوگیری می‌کند.  

آن‌ها برای آزمایش این موضوع، موش‌ها را با یک ماده شیمیایی فلورسانت غیرقابل هضم تغذیه کردند و سپس ۴ ساعت بعد اندازه گیری کردند که چه مقدار از این نشانگر در خون وجود دارد.

غلظت نشانگر در موش‌هایی که دارونما دریافت کرده بودند، بیش از دو برابر بیشتر از موش‌هایی بود که پروبیوتیک دریافت کرده بودند. این امر نشان می‌دهد که پروبیوتیک با افزایش نشت روده‌ها مقابله می‌کند.

طبق این یافته ها، پوشش روده در موش‌هایی که تخت درمان با دارونما بودند، در مقایسه با موش‌هایی که با پروبیوتیک درمان شده اند، ساختار بسیار آشفته‌ای دارند. روده موش‌هایی که دارونما دریافت کردند، کاملا فاقد پرز، برآمدگی‌های انگشت مانند در دیواره روده بود که موادمغذی را از غذا جذب می‌کنند.  

این نکته حائز اهمیت است که این کار، باکتری‌های خاصی را تعریف می‌کند که قادر است از بروز سپسیس ناشی از گونه خاصی از باکتری جلوگیری کند.  

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->