پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج
سرخط خبرها

۸ عادتی که به سیستم ایمنی آسیب وارد می‌کند

  • کد خبر: ۸۹۷۵۲
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۰
۸ عادتی که به سیستم ایمنی آسیب وارد می‌کند
برخی عادات روزانه ما می‌تواند علیه توانایی بدن برای مبارزه با ویروس‌ها و حتی برخی بیماری‌ها عمل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حفظ سلامت و توان سیستم ایمنی بدن یکی از مهم‌ترین عوامل در جلوگیری از ابتلا به بیماری هاست، مسئله‌ی حیاتی که پیش از این بار‌ها و کامل در بخش بهداشت و سلامت نمناک در موردش گفتم و حالا به چند عادت رایج روزانه‌ای خواهیم پرداخت که موجب آسیب جدی به این سیستم مهم خواهند شد.

۱. به اندازه کافی نمی‌خوابید

هنگامی که شما می‌خوابید بخشی از سیستم ایمنی تقویت می‌شود و یاد می‌گیرد که چگونه به باکتری، ویروس و دیگر محرک‌های جدید حمله کند. اگر به اندازه کافی نخوابید، بدن فرصت مبارزه با بیماری‌ها به طور موثر را ندارد.
اگر فقط شش روز خواب ناکافی داشته باشید، بدن حتی در صورت تزریق واکسن هم نمی‌تواند عملکرد خوبی از خودش نشان دهد. کمبود خواب وضعیت بیماری‌های مختلف حتی سرماخوردگی را برای شما سخت‌تر می‌کند؛ پس برای داشتن سیستم ایمنی سالم هر شب بین ۷ الی ۸ ساعت بخوابید.

۲. کل روز می‌نشینید

کمبود ورزش و فعالیت بدنی باعث می‌شود که بیماری شما طولانی‌تر شود. عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی ۴۲% در افرادی که کم‌تر از یک بار در هفته ورزش می‌کنند طولانی می‌شود، اما این موضوع برای کسانی که در طول هفته چند بار ورزش می‌کنند، کاملاً متفاوت است و بیماری آن‌ها سریع‌تر تمام خواهد شد.

۳. همیشه استرس دارید

فشار و استرس روانی دلیل اصلی کاهش عملکرد مثبت سیستم ایمنی است و باعث بیماری‌های مختلف می‌شود. استرس سیستم ایمنی را بیش از هر جای دیگری درگیر می‌کند و باعث می‌شود که بیماری‌های خفیفی مثل سرماخوردگی هم برای شما سخت‌تر شوند.

۴. چربی‌های اشتباع می‌خورید

چربی‌های اشباع سیستم ایمنی را بیش از حد تحریک می‌کنند و باعث التهاب می‌شوند. از طرفی اسید چرب امگا ۳ غیر اشباع یک ماده ضد التهاب است و به بعضی از پروتئین‌ها کمک می‌کند تا پاتوژن‌ها را زودتر تشخیص دهند. پس سعی کنید که از چربی‌های سالم حاوی امگا ۳ استفاده کنید و چربی‌های غلط و مضر را کنار بگذارید.

۵. با اولین علامت در گلو، آنتی بیوتیک مصرف می‌کنید

آنتی بیوتیک تعادل بین باکتری و سیستم ایمنی (باکتری بد و باکتری خوب) را به هم می‌زند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف زودهنگام آنتی بیوتیک، گلبول‌های سفید را از بین می‌برد و در نتیجه سیستم ایمنی دیگر مانند قبل قدرتی ندارد و ضعیف می‌گردد.

۶. سیستم ایمنی همسرتان ضعیف است

اگر همسر شما سیستم ایمنی خوبی نداشته باشد، شما هم به این مشکل دچار می‌شوید. مطالعات نشان می‌دهد زوج‌ها سیستم ایمنی بسیار مشابهی دارند و تفاوت سیستم ایمنی آن‌ها خیلی کم است و شاید کمتر از ۵۰ درصد باشد؛ بنابراین اگر سیستم ایمنی همسرتان ضعیف است، احتمالا برای شما هم همین گونه خواهد بود.

۷. اضافه وزن دارید

وزن سالم نه تنها به شما حس خوب می‌دهد، بلکه شما را در برابر بیماری‌ها هم حفظ می‌کند. چاقی یک نوع سوء تغذیه زیاد از حد است و تعداد گلبول‌های سفید را در بدن زیاد می‌کند.  چربی شکم و چربی اطراف اعضای بدن سیستم ایمنی را درگیر کرده و باعث تضعیف آن خواهد شد.

۸. احساس تنهایی می‌کنید

تنهایی باعث می‌شود که بدن مدام در حالت مبارزه باشد. حتی یک مطالعه پنج ساله روی افرادی که احساس تنهایی داشتند انجام شد و دیدند که هورمون نوراپی نفرین در آن‌ها بیشتر است که در دوران بحران، تولید گلبول‌های سفید مبارزه کننده با زخم‌ها افزایش پیدا می‌کند، اما افرادی که احساس تنهایی دارند، مدام این گلبول‌ها در بدن شان تولید می‌شود و سیستم ایمنی آن‌ها را خسته می‌کند.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->