شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته
سرخط خبرها

عوارض خواب نامنظم چیست؟

  • کد خبر: ۹۰۰۲۹
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۳
عوارض خواب نامنظم چیست؟
محققان "کالج سلطنتی جراحان در ایرلند" (RCSI) در مطالعه اخیرشان از ارتباط میان اختلال در ساعت بدن و ابتلا به بیماری‌های التهابی خبر داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات جدید محققان "کالج سلطنتی جراحان در ایرلند" نقش اختلال در ساعت بدن و ایجاد التهاب در سلول‌های ایمنی را نشان می‌دهد.

ساعت زیستی بدن ریتم‌های ۲۴ ساعته ایجاد می‌کند که این کار انسان را سالم نگه می‌دارد و سبب هماهنگی بدن او با چرخه روز/شب می‌شود. یکی از این کارها، تنظیم ریتم سلول‌های ایمنی بدن به نام ماکروفاژها است.

هنگامی که این ریتم سلولی به دلیل مواردی مانند الگوهای نامنظم در خوردن، خوابیدن یا شیفت کاری مختل می‌شود، این سلول‌ها مولکول‌هایی تولید می‌کنند که باعث التهاب می‌شوند و این امر می‌تواند به بیماری‌های التهابی مزمن مانند بیماری قلبی، چاقی، آرتریت، دیابت و سرطان منجر شده و بر توانایی فرد برای مبارزه با عفونت نیز تاثیر بگذارد.

در این مطالعه، محققان این سلول‌های ایمنی کلیدی به نام ماکروفاژها را در آزمایشگاه و در شرایط حضور و عدم حضور ساعت بدن مورد بررسی قرار دادند. محققان دریافتند که ماکروفاژها بدون ساعت بدن، گلوکز بسیار بیشتری مصرف می‌کنند و سریع‌تر از سلول‌های طبیعی آن را تجزیه می‌کنند و از بین می‌برند. آن‌ها همچنین دریافتند که در میتوکندری، مسیرهایی که توسط آن گلوکز برای تولید انرژی بیشتر تجزیه می‌شود، در ماکروفاژهای بدون ساعت بدن بسیار متفاوت است که این امر به تولید گونه‌های فعال اکسیژن (ROS) که التهاب را بیشتر می‌کنند، منجر می‌شود.

دکتر "آنی کرتیس" (Annie Curtis) نویسنده ارشد مطالعه گفت: یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد هر چیزی مانند خواب ناکافی و کمبود نور در روز که تاثیر منفی بر ساعت بدن ما می‌گذارد می‌تواند بر توانایی سیستم ایمنی ما نیز تاثیر منفی بگذارد.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Frontiers in Immunology " منتشر شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->