بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد
سرخط خبرها

۴ دلیل احساس گرسنگی مداوم

  • کد خبر: ۸۹۸۱۶
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
۴ دلیل احساس گرسنگی مداوم
گرسنگی‌های کاذب و دل ضعفه‌های همیشگی هیچوقت بی علت نیستند با مصرف فیبر و مواد مغذی و خواب کافی می‌توان به این احساس غلبه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، گرسنگی معمولاً دو ساعت بعد از آخرین وعده غذایی که خورده‌اید آغاز می‌شود. در واقع پس از این مدت است که شما علائم فیزیکی گرسنگی را احساس می‌کنید؛ دلتان ضعف رفته و انرژی‌تان کاهش می‌یابد. همچنین شاید کمی احساس بی حالی کنید و حتی عصبانی شوید.

در ادامه شرح مفصل‌تری از مواردی که سبب بروز حس گرسنگی می‌شوند را خواهید خواند:

۱. خوب نمی‌خوابید

اگر به مدت هفت تا نه ساعت در شبانه روز نخوابید، ممکن است دچار اضافه وزن شوید. خواب به تنظیم گرلین (هورمون محرک اشتها) کمک می‌کند. نداشتن خواب کافی باعث افزایش گرلین شده و باعث می‌شود زمانی که واقعا به خواب نیاز دارید احساس گرسنگی کنید.

خواب برای احیا و بازسازی سیستم بدن شما ضروری است؛ بنابراین اگر در طول شب نمی‌توانید بخوابید، یک چرت کوتاه یا حتی استراحت دادن به بدن می‌تواند سودمند باشد.

۲. رژیم غذایی‌تان کم‌فیبر است

سعی کنید مواد غذایی سرشار از فیبر همچون میوه‌ها، سبزیجات،  عدس،  لوبیا و جو را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید تا به ترشح هورمون‌های کاهش اشتها کمک کند. فیبر در شکم شما منبسط می‌شود و احساس سیری را تحریک می‌کند.

۳. استرس دارید

بسیاری از ما در زمان استرس، به خوردن غذا روی می‌آوریم و به جای کنترل این احساس، اولین کاری که می‌کنیم، خوردن شیرینی است.

سعی کنید راهی را برای کاهش استرس پیدا کنید که بدون مصرف خوراکی باشد. راهی که برایتان لذتبخش است. حمام آب گرم، مطالعه و… نیز در کاهش استرس مؤثرند.

قرار نیست احساسات خود را نادیده بگیرید، بلکه می‌خواهید راهی پیدا کنید تا به سراغ پرخوری استرسی نروید.

۴. پروتئین کافی نمی‌خورید

پروتئین یکی از سه درشت‌مغذی مورد نیاز است که بدن برای تأمین انرژی به آن نیاز دارد. دو مورد دیگر، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها هستند. درشت مغذی‌ها اگر با هم در یک وعده غذایی صرف شوند، احساس سیری واقعی و طولانی مدت به شما می‌دهند. اما در صورتی که به تنهایی استفاده شوند معمولاً تأثیرات متفاوتی ایجاد می‌کنند؛ مثلاً مصرف یک وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات باعث افزایش ناگهانی قند و سپس کاهش ناگهانی آن و احساس گرسنگی می‌شود.

در مقابل، اگر پروتئین را با کربوهیدرات‌های پیچیده مصرف کنید، سرعت جذب گلوکز را کاهش می‌دهید. به عبارتی بدن شما یک افزایش تدریجی و سپس کاهش تدریجی قند را تجربه خواهد کرد. در نتیجه، احساس سیری، آرامش و رضایت بیشتری خواهید داشت.

به یاد داشته باشید که پروتئین به گوشت محدود نمی‌شود و شما می‌توانید این ماده را از طریق مصرف سبزیجات، محصولات لبنی (ماست، شیر و پنیر)، تخم مرغ، ماهی، لوبیا، دانه‌ها و آجیل نیز به دست آورید.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->