رویدادی برای تحکیم کانونی‌ترین جامعه ایرانی | نخستین آیین اختتامیه «روشنا» همراه با تجلیل از فعالان حوزه خانواده در مشهد برگزار شد سیامک انصاری و مهران غفوریان با اجرای یک رئالیتی شو به نمایش خانگی می‌آیند فیلمی درباره قتل داریوش مهرجویی در حال تولید است ۵ فیلم سینمایی جدید، پروانه ساخت گرفتند یک رمان بلژیکی الهام‌بخش انیمیشن ایرانی شد چهاردهمین جشنواره پویانمایی تهران فراخوان داد مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (سه شنبه، ۱۳ آبان ۱۴۰۴) «پنج»؛ اثر جدید محمود دولت‌آبادی منتشر شد «مجید صالحی» بازیگر «حضرت اجل» شد معرفی مدیران ۲ بخش جشنواره تئاتر فجر سیدجواد هاشمی و حسین رفیعی در مسابقه تلویزیونی «دو نقطه» + زمان پخش خبر لغو کنسرت‌ها در برج میلاد تکذیب شد فیلم داستانی «سکوت موکل» مقابل دوربین رفت وضعیت اجرای تئاترهای مشهد در ایام فاطمیه انتشار فراخوان دهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رقابت فیلم‌های ایرانی در جشنواره «او‌های» کالیفرنیا آقای جوان! دوستی شما، دوستی خاله خرسه است
سرخط خبرها

اکران مستند ایکسونامی در مشهد عمومی نبود

  • کد خبر: ۸۹۹۰
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۸
اکران مستند ایکسونامی در مشهد عمومی نبود
مدیر پخش حوزه هنری گفت: اکران مستند ایکسونامی در مشهد عمومی نبود و مهمانان از قبل دعوت شده بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا فرجی مدیر پخش حوزه هنری گفت: اجرای هر برنامه‌ای جدا از نمایش فیلم‌های در حال اکران در سالن‌های سینما منوط به کسب مجوز از وزارت ارشاد و اداره ارشاد هر استان است و سینمای هویزه نیز مانند سایر سینما‌ها از این امر مستثنی نیست و باید در چارچوب قانون عمل کنند.

وی ادامه داد: اجرا و نمایش این فیلم در سینما هویزه مشهد نیز منوط به کسب مجوز از اداره ارشاد شده بود، براساس پیگیری‌های ما، سازندگان فیلم اکسونامی حدود سه هفته پیش تقاضای نمایش و پروانه را به وزارت ارشاد ارسال کرد بودند، اما به دلیل مشکلات فنی، نسخه‌ای که باید بررسی می‌شده دیر به دست ارشاد رسیده است.

مدیر پخش حوزه هنری گفت: مستند اکسونامی یک فیلم انتقادی و چالشی درباره آمریکا و غرب است. در زمان نمایش فیلم نیز اکران عمومی نبوده بلکه دعوت‌های خاصی انجام شده و کسانی که برای تماشای فیلم آمده بودند از قبل دعوت شده و جزو نخبگان فرهنگی، طلاب، دانشجویان، مشاوران خانواده و صاحب‌نظران عرصه فرهنگی بودند و هدف برنامه برگزاری یک نشست تحلیل و کارشناسی بوده و اصلا نمایش عمومی و دعوت عام نداشتند.

فرجی ادامه داد: از آنجا که نمایش عمومی نبوده، بلیت‌فروشی نداشته و همچنین دعوت‌ها انجام شده بود و صدور مجوز دچار تاخیر شده بود، مدیران هویزه مشهد طی تماس تلفنی با اداره ارشاد مشهد هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهند و مجوز ضمنی را می‌گیرند و فقط یک بار فیلم را نمایش دادند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->