سهرابیان بالاخره معاف شد مربی سابق استقلال، گزینه جدی مس رفسنجان مخالفت درویش با استعفای استیلی پیغام ناامیدکننده علی کریمی به مدیران استقلال | بازگشت منتفی شد! زمان قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر مشخص شد تاریخ و ساعت بازی پاری‌سن‌ژرمن و چلسی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها | جدال آبی‌های لندن و شاگردان بی‌رحم انریکه باشگاه استقلال از اندونگ قول گرفت | دیدیه در اردوی ترکیه رؤیت می‌شود؟ پیولی سرمربی فیورنتینا شد سامان فلاح از لیست آبی‌ها خارج می‌شود؟ کناره گیری استیلی از پرسپولیس توافق پرسپولیس با وینگر راست پاختاکور قضاوت داوران ایرانی در مقدماتی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا قلی‌زاده، فینال سوپرکاپ لهستان را از دست داد استقلال فردا راهی ترکیه می‌شود زمان بازگشت دورسون به پرسپولیس مشخص شد طارمی پیشنهاد الوصل را رد کرد زمان احتمالی بازی خداحافظی مسی در بارسلونا اعلام شد راهیابی ۳ آزادکار ایرانی به فینال جام جهانی جوانان مأموریت پیچیده آلونسو برای تحول رئال‌مادرید
سرخط خبرها

نخستین برد ۱۰۰ تایی‌ تیم ملی بسکتبال در راه جام جهانی

  • کد خبر: ۹۰۰۳۱
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۷
نخستین برد ۱۰۰ تایی‌ تیم ملی بسکتبال در راه جام جهانی
تیم ملی بسکتبال ایران در دومین دیدار پنجره نخست انتخابی جام جهانی ۲۰۲۳ موفق شد بحرین را شکست دهد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، دیدار تیم‌های ملی بسکتبال بحرین و ایران در سالن خلیفه بحرین برگزار و در نهایت با نتیجه ۱۰۰ - ۶۴ به نفع ایران به پایان رسید.
بازیکنان آغازگر بحرین: چستر جارل گیلس، محمد ابراهیم، محمد کوید، میثم عیسی و محمد حمودا
سرمربی: سم وینسنت
بازیکنان آغازگر ایران: سجاد مشایخی، بهنام یخچالی، محمد جمشیدی، ارسلان کاظمی و محمد حسن‌زاده
سرمربی: سیدمصطفی هاشمی
بحرین سبد اول را روی اشتباه ایران در حمله گرفت، ولی حسن‌زاده تلافی کرد و جمشیدی اولین ۳ بازی را هم در حمله بعدی ایران زد. سم وینسنت خیلی زود وقت استراحت گرفت. در بازگشت ایران با فلوتر سجاد مشایخی به ۷ می‌رسد. حسن‌زاده روی پاس تماشایی کامرانی امتیار ایران را به ۹ رساند. هرچند بهنام یک شوت ۳ زد، اما بحرینی‌ها با ۳ پرتاب پیاپی ۳ امتیازی به ۱۱ رسیدند. ایران با کار خوب حسن‌زاده و بهنام به ۱۸ می‌رسد و میزبان اختلاف را به ۵ کاهش می‌دهد. فلوتر کامرانی، ایران را به ۲۰ می‌رساند. حمودا زیر سبد خالی توپ را گل نمی‌کند تا سطح تیم بحرین مشخص شود. ایران ۲۴ - ۱۷ فاتح کوارتر نخست می‌شود.
تیم ایران در کوارتر دوم هم با اتخاذ دفاع زون، عناصر هجومی بحرین را از زیر سبد خود دور کرد و با کار خوب جمشیدی و یخچالی و ریباند‌ها و امتیازگیری‌های ارسلان، ۴۹ - ۳۵ برنده به رختکن رفت.
کوارتر سوم هم ابتکار عمل دست ایران بود و در پایان ۷۲ - ۵۰ برتری با تیم کشورمان بود. کوارتر چهارم بحرین کاملا تحلیل رفت و حضور سعید داورپناه مکمل حرکات بهنام یخچالی، حسن‌زاده و ارسلان شد. هرچند سی. جی. گیلس هم گاه در حملات پراکنده برای میزبان امتیازگیری می‌کرد، اما زور بحرین مشخصا به ایران نمی‌رسید. کامرانی با ۴ امتیاز پیاپی بحرین را ۱۰۰ تایی کرد تا ایران در دومین گام ۱۰۰ - ۶۴ بحرین را شکست دهد و جایگاه خود را در صدر گروه D مستحکم‌تر کند .
ارسلان کاظمی ۳۵ دقیقه و ۳۷ ثانیه بازی کزد تا با ۱۴ امتیاز، ۱۷ ریباند و ۶ پاس گل دابل دابل کند و با کارایی ۳۸ چهره برجسته میدان باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->