خراسان رضوی، رتبه دوم جرائم سایبری در کشور | پیگیری‌های پلیس فتا برای دستگیری ادمین یک کانال تلگرامی هتاک ادامه دارد انهدام یک باند خطرناک در شمال مشهد: نوجوانان ۱۶ و ۱۷ ساله عامل ۳۰ گوشی‌قاپی سریالی با خشونت! نقشه زن خیانتکار برای قتل شوهر پولدار برملا شد | دستگیری قاتل سنگدل و همدستش آمار خودکشی در ایران بازتاب بحران‌های اجتماعی و فرهنگی است دو قاتل راهی بیمارستان روانی شدند مدارس کدام شهر‌های خوزستان فردا (دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ بخشش قاتل دختر جوان پای چوبه دار به حرمت امام رضا(ع) اعترافات قاتل بی‌رحم که دانشجوی هنر بود ! برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران- مشهد و برعکس + لینک فروش بلیت جوان‌ترین پدر و مادرها در کدام استان هستند؟ میانسالان آستین بالا زدند | ازدواج بیش از ۳۲ هزار زوج بالای ۵۰ سال قتل مرد میانسال در مازندران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن کودک دوساله گنابادی بر اثر برق‌گرفتگی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انفجار منزل مسکونی در سبزوار با ۳ مصدوم + عکس (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌سوزی کارخانه موتورسیکلت‌سازی در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد + ویدئو دو مدیر درپی حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما، موجب بازگشت پرواز شیراز-مشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ +فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو
سرخط خبرها

مبارزه با التهاب ریه ناشی از کرونا با مصرف ویتامین D

  • کد خبر: ۹۰۰۵۱
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
مبارزه با التهاب ریه ناشی از کرونا با مصرف ویتامین D
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، شکل خاصی از ویتامین دی که بدون نسخه (OTC) به فروش نمی‌رسد، می‌تواند با التهاب ریه ناشی از سلول‌های ایمنی مبارزه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات نشان می‌دهد ویتامین دی یک مکانیسم «خاموش کننده» برای التهاب دارد که می‌تواند برای کاهش التهاب در کووید-۱۹ شدید مؤثر باشد.

با این حال، قبل از استفاده از ویتامین دی برای درمان کووید-۱۹ یا سایر بیماری های تنفسی، به آزمایش های بالینی نیاز است. محققان همچنین نسبت به مصرف بیش از مقدار توصیه شده ویتامین دی برای جلوگیری از عفونت کووید-۱۹ هشدار می دهند.

محققان با آشکار کردن نحوه عملکرد این ویتامین برای کاهش التهاب بیش از حد ناشی از سلول‌های ایمنی، در حال به اشتراک گذاشتن شناختی در مورد چگونگی کمک ویتامین دی به کاهش التهاب در موارد شدید کووید-۱۹ هستند.

این مطالعه جدید که به مشارکت توسط محققان دانشگاه پردو آمریکا و مؤسسه ملی بهداشت (NIH) انگلیس انجام شده است، نشان می‌دهد چگونه یک متابولیت فعال ویتامین دی - نه نوعی که بدون نسخه پزشک به فروش می رسد - در «تسکین» التهاب در بدن هنگام بروز عفونت‌هایی مانند کووید-۱۹ نقش دارد.

دکتر «بهداد افضلی»، رییس بخش تنظیم ایمنی مؤسسه ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیوی، دکتر «مجید کاظمیان»، استادیار بیوشیمی و علوم رایانه در دانشگاه پردو و نویسندگان اصلی این مقاله می‌گویند: از آنجایی که التهاب در موارد شدید کووید-۱۹ یک دلیل مهم برای عوارض و مرگ و میر است، تصمیم گرفتیم نگاهی دقیق تر به سلول های ریه بیماران کووید-۱۹ داشته باشیم.

محققان در بخشی از این مطالعه سلول های فردی ریه هشت فرد مبتلا به کووید-۱۹ را تجزیه و تحلیل کردند. آنها دریافتند که در این سلول‌ها، بخشی از پاسخ ایمنی به SARS-CoV-۲ - ویروسی که باعث ابتلا به کووید-۱۹ می‌شود، در حال افزایش بیش از حد و تشدید التهاب در ریه‌ها است.

پس از تجویز ویتامین دی در آزمایش های در لوله آزمایش، آنها کاهش التهاب سلول های ریه را مشاهده کردند. سپس بیشتر به این موضوع پرداختند که چگونه ویتامین به این هدف دست یافته است.

محققان متوجه شدند که ویتامین دی این کار را با روی آوردن به سلول های کمکی تی که همچنین به عنوان سلول های CD۴ + شناخته می شوند،  انجام داد.  سلول های کمکی تی نوعی سلول ایمنی هستند که سلول های تی "قاتل" و سایر گلبول های سفید خون را برای ایجاد یک واکنش ایمنی تحریک می کنند. سلول‌های تی نقش مهمی در موارد شدید و خطرناک کووید-۱۹ دارند و به ایجاد پدیده‌ای اغلب کشنده به نام ذخیره سیتوکین منجر می‌شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->