نام پدر از کارت ملی حذف می‌شود؟ هشدار به مادران باردار برای سزارین‌های تقویمی ۴ کشته و ۱۴ مصدوم ‌در دو حادثه ترافیکیِ خوزستان آغاز تزریق ۲ واکسن جدید کودکان در جنوب کشور تا نیمه اردیبهشت ۱۴۰۳ جزئیات جدید از افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تحویل ۳۰۱ فضای آموزشی جدید در خراسان رضوی طی یک سال گذشته تربت‌جام و تایباد دارای بیشترین افراد فاقد مدارک هویتی در خراسان‌رضوی هستند ویدئو | مشاهده ۴قلاده خرس قهوه‌ای در منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه خوش بینی حال جامعه را خوش می‌کند اعمال‌قانون ۱۴۲۰ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۱۴ دستگاه خودروی متخلف توقیف شدند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) برای دکتر محمدتقی صراف شیرازی، چشم امید مادران مشهدی درباره چگونگی آموزش سواد مالی به فرزندان و لزوم آن ترافیک سنگین در بزرگراه‌ها و هسته مرکزی شهر مشهد | فوت راکب موتور سیکلت در تصادف با کامیونت (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه یکم اردیبهشت ١۴٠٣) | افزایش ابرناکی و وزش باد شدید طرح دغدغه‌های شهروندان با فرماندار مشهد برای تهیه مسکن ملی حریق در یک مهمان‌پذیر اطراف حرم رضوی اطفا شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) قرعه‌کشی زمین برای خانه‌دار‌شدن ۵۰۰ خانواده روستایی در شهرستان مشهد سرطان روده بزرگ به لحاظ تعداد مبتلا در جایگاه سوم قرار دارد
سرخط خبرها

سرگیجه از عوارض عفونت گوش داخلی است

  • کد خبر: ۹۰۱۴۲
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰
سرگیجه از عوارض عفونت گوش داخلی است
فوق تخصص گوش، حلق، بینی و سینوس در مورد التهاب و عفونت در گوش داخلی گفت: عفونت گوش داخلی خیلی شایع نیست، اما مشکل التهابی در گوش داخلی بیشتر با سرگیجه نمایان می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شاهرخ خوش سیرت، فوق تخصص گوش، حلق، بینی گفت: عفونت گوش میانی به علت کوتاه بودن شیپور استاش در کودکان بسیار شایع است و در صورت تداوم می‌تواند موجب پارگی پرده گوش آن‌ها شود.

متخصص گوش حلق و بینی گفت: اصطلاحی به نام آسیب‌های صوتی وجود دارد. زمانیکه که گوش در دراز مدت با صدایی ممتد مواجهه داشته باشد، شنوایی دچار کاهش می‌شود. صحبت زیاد با موبایل می‌تواند موجب آسیب صوتی شود.

وی درباره ساختار گوش و دلایل التهاب گوش گفت: گوش از سه قسمت گوش خارجی (لاله تا پرده گوش)، گوش میانی (پرده گوش تا حلزون) و گوش داخلی (حلزون و سیستم تعادلی) تشکیل شده است. التهاب می‌تواند در هر سه قسمت رخ دهد، اما شایعترین التهاب مربوط به گوش خارجی است.

فوق تخصص گوش، حلق، بینی و سینوس توضیح داد: افرادیکه خارش گوش دارند واشیاء خارجی را وارد گوش می‌کنند دچار التهاب گوش خارجی می‌شوند و همینطور شنا در استخر آلوده و دریا و عفونت‌های قارچی ناشی از فعال شدن قارچ‌های درون گوش هم می‌توانند موجب التهاب گوش شوند. خارش و درد از مهمترین علامت‌های التهاب در گوش خارجی است. این  التهاب با درد زیاد، خارش و ترشح همراه است (گوش شناگران) و عفونت بالای باکتریایی را به همراه دارد. فرد با مشاهده این علامت‌ها باید به پزشک مراجعه کند.

خوش سیرت در مورد التهاب در گوش میانی اظهار داشت: التهاب گوش میانی در کودکان شایعتر است، چون شیپور استاش (مجرایی که گوش را به حلق وصل می‌کند) در گوش آن‌ها کوتاه‌تر و دارای زاویه کم است؛ بنابراین شانس ایجاد عفونت‌های گوش میانی در کودکان بالاتر است. در این حالت کودک دچار بی قراری شده و درد دارد به صورت مداوم دست خود را به سمت گوش می‌برد. کم کم چرک داخل گوش افزایش یافته و حتی می‌تواند با وارد کردن فشار به پرده گوش، آن را پاره کرده و از گوش خارج شود. این نوع التهاب گوش میانی از نوع حاد بوده و اوتیت گوش میانی نام دارد.

وی افزود: نوعی دیگر از التهاب گوش میانی در کودکان اوتیت سروز نام دارد. قسمت تخلیه گوش کودکان، چون خیلی رسیده نیست می‌تواند با یک سرماخوردگی دچار اختلال در عملکرد  شده و آب پشت پرده گوش جمع شود. در این حالت مادر احساس می‌کند کودک شنوایی خوبی ندارد و برای شنیدن صدای تلویزیون سعی می‌کند به آن بیشتر نزدیک شود. اوتیت سروز درد ندارد.

این فوق تخصص گوش، حلق، بینی و سینوس در مورد التهاب و عفونت در گوش داخلی یادآور شد: عفونت گوش داخلی خیلی شایع نیست. مشکل التهابی در گوش داخلی بیشتر با سرگیجه نمایان می‌شود. اگرچه سرگیجه می‌تواند علل دیگری همچون مشکل مغزی هم داشته باشد که باید مورد بررسی قرار گیرد.

منبع:  بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->