هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی
سرخط خبرها

بهره‌برداری از جایگاه سی ان جی جاهدشهر و خدمات موتوری در مشهد

  • کد خبر: ۹۰۶۲۹
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸
بهره‌برداری از جایگاه سی ان جی جاهدشهر و خدمات موتوری در مشهد
سرپرست مدیریت دارایی و توسعه خدمات شهرداری مشهد از نصب تجهیزات جدید و بهره برداری از دو جایگاه سی ان جی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، لیلا نوروزی با بیان این خبر، اظهار کرد: توسعه استفاده از سوخت پاک و گسترش و تسهیل خدمات رسانی در این حوزه مسئله حائز اهمیتی است؛ از این رو شهرداری مشهد به واسطه رسالت و مسئولیت اجتماعی خود در راستای خدمات رسانی به زائران و مجاورین بارگاه مقدس رضوی ازهیچ اقدامی به منظور بهبود شرایط خدمت رسانی دریغ نمی‌کند.

وی افزود: در حال حاضر ۳۱ جایگاه و به عبارتی بالغ بر ۵۰ درصد از مالکیت جایگاه‌های سی ان جی سطح شهر مشهد متعلق به شهرداری است؛ این رقم حاکی از سوخت رسانی به ۴۵ هزار خودرو در روز است که با راه اندازی دو جایگاه جاهد شهر و خدمات موتوری با ظرفیت مجموعا چهار هزار متر مکعب بر ساعت به نسبت شاهد افزایش این رقم خواهیم بود؛ البته این اقدام علاوه بر این که به لحاظ موقعیت و تقاضای ارتقا ظرفیت در آن منطقه بوده، موجب بهینه سازی، پوشش و توزیع این خدمت در شهر مشهد الرضا (ع) می‌شود.

نوروزی با تاکید بر اینکه نگهداری، استاندارد سازی، تامین و اورهال این جایگاه‌ها به گونه‌ای که سطح مطلوب ارائه خدمات حفظ شده، بیان کرد: بر این اساس ارتقا ظرفیت جایگاه‌های جاهد شهر و خدمات موتوری با بودجه‌ای بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان و با تخصیص تجهیزات توسط شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی صورت گرفته و با پایان یافتن عملیات، علاوه بر بهبود ظرفیت خدمات جبران هزینه‌های صورت گرفته نیز از محل کارمزد فروش گاز تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: اقدامات بسیاری از جمله بازسازی ورودی و خروجی ها، ایجاد جایگاه مخصوص توقف سرنشینان خودروها، نصب و راه اندازی تجهیزات و اجرا و اصلاح ابنیه و... در این دو جایگاه صورت پذیرفته است، همچنین دولت تجهیزات مربوط به هر دو جایگاه را طی همکاری و پیگیری‌های متعدد به شهرداری تحویل داده است که به زودی با نصب آن، جایگاه‌ها تا پایان سال آماده بهره برداری می‌شود تا هم ارتقا کیفیت و افزایش سهم شهرداری، کسب درآمد و افزایش توان سوخت رسانی به شهروندان در این حوزه را شاهد باشیم.

نوروزی خاطرنشان کرد: به هر حال با افزایش قابل ملاحظه هزینه‌ها در حوزه جایگاه‌های سی ان جی در کشور، لزوم افزایش کارمزد شهرداری‌ها محرز بوده و در صورت تحقق آن، امکان گسترش این خدمت در شهر‌ها فراهم خواهد شد؛ اهمیت این موضوع، با توجه به آلودگی ناشی از سوخت خودرو‌ها و تبعات محیط زیستی و اجتماعی ناشی از آن نیازمند اهتمام ویژه دست اندرکاران، به ویژه دولت خواهد بود.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->