وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

جعل تاریخ تولید در فروشگاه معتبر

  • کد خبر: ۹۱۰۴۴
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷
جعل تاریخ تولید در فروشگاه معتبر
زمانی که شهروند برچسب را جدا می‌کند، تاریخ و قیمت سیستمی کالا مشخص می‌شود؛ تاریخی که مربوط به سال ۹۸ است. این اولین باری نیست که قیمت کالا دست کاری و تاریخ جعلی روی آن حک می‌شود. بار‌ها مواردی این چنینی را مردم گزارش کرده اند؛ نظیر تخم مرغ‌ها یا کیک‌هایی که تاریخ تولید آن‌ها مربوط به روز‌های بعد بود.

الهام مهدیزاده | شهرآرانیوز؛ بار اول نیست؛ این بار ماجرا به فیلمی که یکی از مخاطبان روزنامه از یک فروشگاه بنام و مطرح مشهد ارسال کرده است، برمی گردد. در این فیلم، کالای خریداری شده دارای برچسبی از تاریخ و قیمتی است که گوشه آن باز است و امکان کندن برچسب وجود دارد. این برچسب به نحوی روی بسته بندی کالا چسبانده شده که تاریخ و قیمت قبلی کالا را کامل پوشانده است. زمانی که شهروند برچسب را جدا می‌کند، تاریخ و قیمت سیستمی کالا مشخص می‌شود؛ تاریخی که مربوط به سال ۹۸ است. این اولین باری نیست که قیمت کالا دست کاری و تاریخ جعلی روی آن حک می‌شود. بار‌ها مواردی این چنینی را مردم گزارش کرده اند؛ نظیر تخم مرغ‌ها یا کیک‌هایی که تاریخ تولید آن‌ها مربوط به روز‌های بعد بود.

تخلف محرز

عباس اخوان، کارشناس مسئول نظارت بر کالا و خدمات سازمان صمت خراسان رضوی، درج هرگونه تاریخ و قیمت را که دستی و بدون چاپ سیستمی باشد، تخلف می‌داند.
وی در ادامه به نظارت‌ها در مبدا به منظور جلوگیری از درج تاریخ‌های جعلی اشاره می‌کند و می‌گوید: هرکدام از شرکت‌های تولیدی یک مسئول فنی دارند که بر کم وکیف تولیدات نظارت می‌کند تا الزامات قانونی برای تولید کالا رعایت شود.

اخوان همچنین با اشاره به پرونده‌های پیشین تخلفات با موضوع درج نشدن نشانه‌های کالا، می‌گوید: برخی از این واحد‌های تولیدی، مشکل را مقطعی و مربوط به زمان خرابی دستگاه چاپ قیمت و تاریخ اعلام کرده اند، اما بر نظارت بر درج قیمت همواره تاکید شده است و با نمونه‌های مشاهده شده یا اعلامی شهروندان برخورد قانونی خواهد شد.

دبیر اتاق اصناف مشهد هم در گفتگو با شهرآرا، با بیان اینکه معمولا برچسب تاریخ مصرف و قیمت را واحد‌های تولیدی یا شرکت‌های توزیع کننده تغییر می‌دهند، گفت: در سطح خرده فروشی این مسئله شاید چندان صرفه اقتصادی نداشته باشد، اما برای توزیع کنندگان عمده که در حجم زیادی کالا خریداری می‌کنند، صرفه اقتصادی دارد. عبدا... افشاری افزود: با این حال بازرسان اصناف به مسئله تغییر قیمت‌ها و دست کاری آن‌ها در سطح توزیع کننده خرد هم حساس هستند و اگر تخلفی گزارش شود، با آن برخورد می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->